02 de maig 2008

(397) 20,30 h sortida amb autocar cap “A Corunya” amb l’Hoquei BlanesDiumenge cinquè i definitiu partit del play off contra el Liceo, 1200 km ens esperen

Després de carregar les bosses i les maletes, jugadors, auxiliars, entrenadors, i amb el President del Club Josep Ridaura emprenem el viatge cap a Galizia per disputar el definitiu partit que ha de decidir el semifinalista.

Passi el que passi el Blanes ha fet ja història, si ara fa quinze dies va disputar la seva final four europea a la Bretanya francesa, ara ha tornat a fer història igualant l’eliminatòria, després de guanyar els dos partits amb total superioritat a l’equip gallec que compta amb un dels pressupostos més importants de l’OK lliga.

Bon humor, i animats per poder donar la sorpresa el proper diumenge, tots són coneixedors de les dificultats, però no és impossible, ara toca agafar amb humor el llarg viatge, sopar i descansar per agafar forces.

Si tot va correctament intentaré fer un seguiment mitjan el bloc del viatge i de l’experiència, ara pararem a Bellaterra a recollir l’entrenador, en Suca, un dels artífexs d’aquesta impressionant temporada.