03 de maig 2008

(400) Alguns que diuen que són socialistes, no saben perdre

En Joan Ferran ha perdut els papers, tant ell com en Zaragoza i en Mas s’han equivocat, no tenen raó, i ho saben, per aquest motiu segueixen insultant i amenaçant

Després de tenir nombroses entrades de les files del PSC en el meu bloc, aquests han començat a reaccionar, i ho han fet sense saber perdre. En Manel Mas ha retirat el seu post (recuperat en el bloc de Saül Gordillo) d’atac a la llibertat d’expressió, sense ni tant sols demanar disculpes i l’altre el Ferran, ha volgut atacar-me, insultant-me, fins i tot ha perdut els papers i m’ha dit “patètic.”

Us sonar aquesta paraula, “patètic”? Deu formar part de l’adoctrinament del PSC, el portaveu socialista blanenc Josep Marigó va insultar amb la mateixa paraula a l’alcalde de Blanes en el seu bloc. Marigó i Ferran deuen anar a la mateixa escola d’insults.

En Joan Ferran per il·lustrar el seu post, me posa la meva fotografia que va publicar el Mundo per intentar atacar-me, el dia que amb la bona gent de les illes, vam denunciar els privilegis d’uns pocs, una ocupació il·legal de la costa del Sr. Ramírez, emparada pel PSOE.

Aquesta il·legalitat permesa, li permet als socialistes cobrar en espècies, d’aquesta manera s’entén els publi-reportatges a ZP i a la Ministra de Defensa fets pel diari El Mundo.

Sr. Ferran, estic orgullós del que vaig fer, només els privilegiats i els que no acaten la llei, atacant a la bona gent que va denunciar aquest espoli de la costa. Per cert, si li agrada i li excita, li enviaré un original dedicat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per dir les coses clares, espero que els de dalt de tot, també ho tinguin.

Has deixat al descobert el taranna dels socialistes, no tenen escrupols.