20 de maig 2008

(417) Xabier Arzalluz a Girona

En la nova aventura que he iniciat juntament amb altres companys, (“Col·lectiu 2014”) iniciem les activitats aquesta mateixa setmana, i ho fem amb una conferència a càrrec de XABIER ARZALLUZ sobre el dret a decidir a Girona, a l’auditori de la Caixa de Girona aquest dijous (de la creu, 31).

La conferència d’Arzallus arriba en un moment prou interessant, dos dies després de la reunió Ibarretxe/Zapatero i en plena ofensiva d’ETA, i poc després de declarar el mateix Arzalluz com a testimoni a l’Audiència Nacional.

L’expectació per la conferència és evident, demanda de diferents entrevistes per part de diferents mitjans de comunicació i sol·licituds per assistir-hi són a l’ordre del dia, esperem que aquesta primera activitat pública de Col·lectiu 2014 acompleixi les expectatives.

El Col·lectiu 2014 va néixer el 2006 i va ésser constituït per un grup de persones preocupades pel present i futur del nostre País. I ara inicià les seves activitats, entre altres ha assumit l’edició del diari digital www.directe.cat i www.indirecte.cat

En preparació, entre altres una jornada sobre finançament i un altre sobre medi ambient (aigua) i un seguit de conferències de polítics i pensadors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Qué exitazo de noticia!.Lo digo por las intervenciones.
¡Anda,chaval,despierta!.

Anònim ha dit...

el de dalt que n'aprengui....