14 de maig 2008

(414) A Blanes, EUiA una marca blanca del PSC/PSOE

“16 dies, els que porta l’ACA sense ni tant sols contestar-me la proposta alternativa al transvasament de l’Ebre”

El portaveu d’EUiA a l’Ajuntament de Blanes ha demostrat avui que són una marca blanca del PSC, ells mateixos van anunciar que presentarien una moció de reprovació del regidor del PDB, van anunciar que és reunirien amb el PSC i després amb Esquerra.

Un cop més han faltat a la veritat, amb Esquerra ni tant sols ens han trucat, un cop més surten a fer el paper que el PSC no s’atreveix a fer, cal recordar que ni tant sols van ser capaços de forçar que el PSC parlés amb Esquerra.

I a sobre diuen que retiren la moció anunciada, sabeu perquè la retiren? Per por, por a tenir que reprovar als tres partits que han crispat la vida municipal com mai, mai com ara les discussions i insults entre el PSC, EUiA i PDB han portat a tapar la bona feina que el govern amb el nostre suport estar duent a terme.

En cap moment ens hem negat a reprovar el portaveu del PDB, però també exigim que el portaveu del PSC retiri els insults cap a l’alcalde de Blanes i que el regidor d’EUiA Paco Martínez retiri les seves acusacions de prevaricador cap a CiU, PP i Esquerra.

Les actuacions de cara a la galeria del portaveu d’EUiA també han portat al lamentable incident produït en el darrer plenari, els greus insults cap als càrrecs electes per part d’un ciutadà incitat políticament, va convertir la sala de plens en un dramàtic espai de misèries.

La responsabilitat d’Esquerra ha permès:

Una hora gratuïta a l’aparcament de SABA, desencallar els projectes d’habitatges socials, conveni amb l’ACA pel tema de les tarifes de l’aigua, molt beneficiós pels blanencs, estudiar un veritable aparcament de caravanes, aprovació inicial del POUM, millorar la nostra ciutat, la neteja, les maneres de fer i moltes més coses.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta fotografia és el pacte dels hipòcrites, tenien previst pactar desprès de l'estiu amb el PP.
Com a membre de la llista d'EUiA, per això he marxat d'aquest partit, com dius marca blanca socialiste.

salut

Anònim ha dit...

Per aquest motiu també va marxar en Valls, cansat de l'incompetencia del seu cap

Anònim ha dit...

crec que el millor seria deixar a l'oposició PDB i PSC, els dos principals culàbles, EUiA en part son bona gent

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja no teneis ni idea de por donde saliros de vuestro ostracismo politico y personal.Sois un partido sin base,sin musculatura,vuestros afiliados en Blanes caben en cuatro taxis y además estais fagocitados por el impresentable Sr.Puig de infausto recuerdo para la vida de nuestra ciudad.¿Qué más quereis?.Hay un ayuntamiento torpe y caradura por vuestra culpa.No echeis culpas a otros.Es vuestra culpa y nada más.Solo vendeis humo.No hay nada detras de vuestro gurú.Ni partido ni politica ni nada.Asi os va.

Anònim ha dit...

de moment el psc i euia mostren la seva rabieta, la seva incompetencia i demostre el poc nivell

he votat clarament si a l'enquesta i la majoria de la gent hi està d'acord.

que n'aprenguin

Anònim ha dit...

Te va a pasar como al Laporta.De tanto "que aprendan" se le olvidó aprender a él.

Anònim ha dit...

Puig no és laporta, i per tant que n'aprenguin

Anònim ha dit...

ERC de Blanes una titella sense personalitat a les mans de Joan Puig.
Quin fastic!!

Anònim ha dit...

http://juntsxblanes.blogspot.com/

Anònim ha dit...

insulteu, però no podreu, per cert tot el PSC a Ardales de gorra

Amparo ha dit...

Qui fa crispació a Blanes? doncs la crispació ja fa temps que dura. Des que en Puig va assumir que ell era decissiu. Potser si algun dia això canvies quedaria demostrat. Per cert, perque tots signeu anonims? que teniu por de les represalies? Vaja!

Anònim ha dit...

no diguis tonteries, puig ha demostrat la seva categoria, marigo i salmeron han fotut pena.

qui crispa com diu l'enquesta son PSC, EUiA i PDB

Anònim ha dit...

Seguis siendo una pandilla de acolitos del Joanet.No teneis ni opinión ni criterio ni por supuesto decencia politica.¿No os da pena?.Teneis detras la tradicción de un partido que antaño representaba unos valores democraticos,republicanos,laicos,sociale y culturalmente avanzado.
Ese partido ha resistido a gente como el Colom o la tertuliana.Incluso podria resistir a gente tan dudosa como vuestro secretario de organización.Pero estais consiguiendo que desaparezca.
De ocho diputados estatales a tres.¿Eso no os hace pensar?.¿O lo vais a arreglar con un congreso en el que hasta ahora solo afloran personalismos de diseño?.Este pueblo no merece un partido como vosotros.¡Qué pena!.

Anònim ha dit...

sembles el carod, a veure si ho entencs

Anònim ha dit...

En Carod te raó, ERC no hi aniará en lloc amb gent com en Puig, en Puigcercós i companyia