14 de maig 2008

(413) Presó per una bandera espanyola?

“15 dies, els que porta l’ACA sense ni tant sols contestar-me la proposta alternativa al transvasament de l’Ebre”

Aquest és el nom d’un “banner” que corre per la xarxa per demanar l’immediata llibertat d’en Franki, un noi de Terrassa comdemnat a 2 anys i 7 mesos de presó per retirar la bandera espanyola del seu ajuntament.

Un banner solidari que diferents pàgines webs (directe.cat, el racó i altres) d’aquest País han penjat a les seves estades, un banner que ocupa espais de publicitat i que vol expressar la solidaritat d’aquestes webs cap en Franki.

Per aquest motiu he penjat al meu bloc aquest banner, (us convido a publicar-lo) per expressar la meva solidaritat cap en Franki, és inadmissible que en democràcia un simple acte de retirar una bandera de l’ajuntament comporti 2 anys i 7 mesos de presó.

Com a regidor de Blanes i com a protesta cap als que no respecten els càrrecs electes, vaig treure del saló de plens municipals en plena sessió, el retrat del Borbó, i el vaig posar contra la paret, que costa això? Quants anys de presó?

L’empresonament d’en Franki demostra que l’Estat Espanyol no garanteix els més elementals drets democràtics, és una vergonya, indigna d’una democràcia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si escoltasis na Rut Carandell, sabries molt bé això passa per culpa dén Puigcercós que d´un sol cop va tornar a posar la bandera espanyola quan era conseller, vaja quin personatge!