13 de maig 2008

(412) “Joan Puig no treballa a la Diputació”

“14 dies, els que porta l’ACA sense ni tant sols contestar-me la proposta d’alternativa al transvasament de l’Ebre”

Carta publicada al Diari de Girona (única manera de desmentir la noticia publicada)

Aquest diari va publicar ara fa unes setmanes que aniria a treballar com a càrrec de confiança a la Diputació de Girona. Una clara intoxicació amb voluntat de fer mal que té nom i cognoms i que alguns es van creure.

En cap moment vaig ésser consultat o preguntat sobre aquest fet, malgrat que vaig trucar per desmentir la notícia, el diari no va rectificar, fins i tot vaig ser protagonista d’una enquesta sobre si mereixia aquesta feina.

Fruit d’aquest despropòsit, porto setmanes desmentint la gent que m’ho diu o pregunta, que no treballo a la Diputació, i el que és més important, en cap moment n’havíem parlat o s’havia plantejat.

He tornat a la meva feina privada, en aquests moments sóc militant de base d’Esquerra, el meu partit, si algú creu que puc ésser útil, ho parlarem tranquil·lament, sempre he donat la cara, mai m’he amagat, sempre he assumit les decisions i seguiré actuant de la mateixa manera.

Joan Puig Cordon. Militant d´ERC. Blanes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya has visto cuanto interes en estas chorradas de crios?.Mira tu carnet de identidad y comprueba si coincide con tu edad mental.Eres el político campana..."TON...TIN".