11 de maig 2008

(410) Gent d’Esquerra


Avui he participat a l’acte de suport a les candidatures de Joan Puigcercós i Joan Ridao a President i Secretari General d’Esquerra que ha tingut lloc al Museu d’Història de Catalunya.

“Els candidat a la Presidència i la Secretaria general per Gent d'Esquerra, Joan Puigcercós i Joan Ridao respectivament, han estat acompanyats aquest migdia per una vintena de militants, quadres territorials i dirigents que representen ‘la vitalitat territorial i sectorial del país i que no formen part de l'actual Executiva. El seu major compromís i la seva vinculació a les responsabilitats del partit estem convençuts que seran d'una gran vàlua per aquesta Esquerra que ha de fer possible la conseció d'una majoria social cap a la independència. Perquè el principal capital d'Esquerra és la seva gent. Per això creiem en la Gent d'Esquerra' ha reblat Puigcercós.

En la mateixa línia, Joan Ridao ha explicat que aquesta primera mostra de noves cares que adquiriran un major compromís a partir del 14 de juny són ‘la punta de l'iceberg dels suports que està recollint Gent d'Esquerra entre la militància del partit'.Puigcercós ha volgut destacar que ‘Gent d'Esquerra vol ser el pal de paller del partit i en aquest sentit treballarem per la cohesió i la unitat d'Esquerra i a partir del Congrés volem sumar gent de totes les candidatures perquè el pluralisme és un principi republicà que sempre en el llistat dels prioritaris a tenir present'. Per la seva banda, Ridao ha explicat que ‘la vintena de militants presents representen la gent històrica i gent incorporada a Esquerra en els darrers anys amb una alta preparació professional i compromís amb el país'.
Entre els assistents (veure la seva totalitat en aquest enllaç) hi havia representants de tots els territoris dels Països Catalans i en nom d'ells han près la paraula Marcel Coderch -Vicepresident de la Comisió del Mercat de les Telecomunicacions- i Marta Rovira -secretària dels Joves advocats de Catalunya- que han refermat el compromís d'aquest gruix de nova militància compromesa amb el projecte de partit i de país que promou la candidatura de Gent d'Esquerra.

Podeu accedir a fotografies de l'acte celebrat al Museu d'Història de Catalunya a través d'aquest enllaç”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig, veig que tornes amb força, enhorabona i endavant,esquerra s'ho mereix.

gent de pedra picada

Anònim ha dit...

Crec t´equivoques amb apostant per en Puigcercós, amb en `Puigcercós Esquerra baixarà molt i molt.

Anònim ha dit...

Crec que Puig no s'equivoca, carretero Benach son més del mateix.