09 de maig 2008

(407) Esquerra de Blanes només reprovarà Ramos si se censuren altres regidors

El Punt.-

J. COLOMER.. Esquerra de Blanes no donarà suport a la moció que vol presentar EUiA-ICV per reprovar el regidor del PDB Anselm Ramos si aquesta no s'amplia a altres regidors. Esquerra considera aquesta moció «un numeret» per posar-los en una situació difícil, i assegura que la crispació política que viu el municipi no té només un culpable. Des d'Esquerra s'assegura que esmenaran la moció d'EUIA-ICV perquè es reprovi també el regidor d'aquesta coalició, Paco Martínez, per haver dit que són uns «prevaricadors» a l'equip de govern, i també el portaveu socialista, per haver titllat de «patètic» l'actual alcalde, Josep Trias (CiU).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els del PSC com que no diuen la veritat i ho saben ara despistant, i marigo torna a mostrar la seva incapacitat tornant a dir mentides.

gràcies esquerra

Anònim ha dit...

A mi realment el que em sembla es que després de l´historial d´insults d´en Ramos amb la seva revisteta cap a Puig quan arriba el moment de tornar-li la pilota no hi han cojons, en aquesta última legislatura ja no us vaig votar pel vostre cap de llista, i ara que podía fer una cosa ben feta per Blanes com treure´s aquest cancer-"Ramos" diem que ell sol no te la culpa...sou uns venuts.