07 de maig 2008

(406) Insults, qui és qui?


Els hi exigeixo disculpes i que retirin el que han dit

Els plens de l’Ajuntament de Blanes han caigut en una deriva important, alguns m’acusaven de crispar la vida política local, tres mesos després de plegar de regidor s’ha demostrat que Esquerra no és culpable d’aquesta situació.

L’incapacitat del portaveu socialista per aconseguir una majoria que li garantís l’alcaldia ha comportat un augment de la crispació, la mateixa dimissió del seu home de màxima confiança, Quim Valls, ha comportat una radicalització de tot el procés.

Malgrat que el govern municipal, amb dificultats, va fent les coses, que és van complint els acords signats, el que queda, és l’anècdota dels enfrontaments entre el PDB i PSC/EUiA, no saben fer cap més altre cosa, discutir, insultar-se, crispar i intentar trencar una acció de govern, en definitiva recuperar el govern municipal basant-se en la crispació i les facilitats que els hi donen els del PDB.

Condemno algunes de les actituds del portaveu del PDB a l’hora de possessionar-se en els debats, el seu estil està fora de lloc i dona arguments gratuïts per crispar la política local, li exigeixo que canvií d’actitud i demani disculpes.

Condemno encara més les paraules del regidor d’EUiA Paco Martínez acusant de prevaricadors als regidors de CiU, PP i ERC, li torni a exigir que demani disculpes i retiri les seves paraules.

Condemno encara molt més l’article que Josep Marigó ha publicat en el seu bloc, on clarament insulta per insultar a l’alcalde de Blanes, desprestigia la política municipal i exposa un grau d’odi fora de tot lloc, li exigeixo que el retiri i demani disculpes.

Per últim, no és pot estar en silenci davant els greus insults i amenaces que un ciutadà va realitzar en el darrer plenari municipal, cal donar exemple i cal denunciar judicialment aquestes actituds i demano fermesa a l’alcalde.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que Convergencia és posi les piles, cal parlar clar i denunciar les actituds,

llegir el bloc del marigó demostra el perfil del personatge

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord,això ja és innacceptable.En Marigó s'ha ben lluit,quina carta més desagradable i mesquina.Pitjó per ell,ha quedat fatal.

Anònim ha dit...

En primer lloc gràcies per parlar clar, i malgrat no estar a l'ajuntament seguir imp0licat en blanes

en segon lloc en marigo tindrà mes entrades al bloc, però queda retratat

Anònim ha dit...

el que hauries de fer és explicar perquè en Marigó diu el que diu d'en Trias. El senyor alcalde Trias et va revelar l'acord entre el PSC i CiU sobre un parell de qüestions que afecten Blanes i tu no en sabies res de res. En Trias se'n va anar de la llengua. O no, Puig?

Anònim ha dit...

parlar clar, perque pel que dius deus ésser un dels afectats de les mentides del Marigó a la seva gent, que tot estava fet,

Si quan marigo anava, el puig ja en tornava

Anònim ha dit...

Puig, és tu a qui enganyen, em sap greu perquè ets bona persona.