02 de maig 2008

(396) Manel Mas, i com els diputats del PSC es transformen amb simples marietes del PSOE

“Manel Mas i en el seu moment Joan Ferran amenacen els periodistes de TV3 i Catalunya Ràdio” En el seu dia ja vaig demanar la dimissió del segon, ara hi afegeixo modestament, la dimissió del primer”

Alcalde de Mataró (1983-2004), President de la FMC, i diputat des de la passada legislatura a Madrid. Vaig compartir amb ell moments a la Comissió d’economia i hisenda i vaig poder comprovar el trist paper d’una persona que anar a Madrid la convertit amb un nacionalista espanyol més. Manel Mas s’ha tingut que guanyar repetir de diputat, transformant-se cada dia, com més nacionalista millor, espanyol és clar.

El seu paper a la comissió era el de rebatre totes les propostes que venien dels grups parlamentaris catalans (és el destí habitual dels diputats catalans, encara és recorda a Madrid, el lamentable paper del diputat Jordi Pedret oposant-se a la seva companya sentimental i diputada al Parlament de Catalunya Lídia Santos a la tribuna del Congrés i després ridiculitzant d’una manera masclista a la seva companya “avui me la repassaré dues vegades”) i fer-ho de la manera més barroera possible, fins i tot negant el dèficit fiscal de Catalunya i malparlant dels diputats que defensàvem amb fermesa els interessos del nostre País.

Aquest és un exemple clar de la manera en que s’utilitzen els vots el PSC a Madrid, en Manel és un líder nat en aquest aspecte, mesos enrera ja va demanar la privatització de TV3 (que vagi a parar a bon preu a mans amigues), ell va defensar les crítiques de l’altre fenomen del PSC/PSOE, el Joan Ferran i la seva acusació cap a la televisió publica catalana (crosta nacionalista).

Manel Mas fa mèrits per formar part de la terna de la crosta espanyolista del PSC, (Zaragoza, Ferran i ell mateix) saben que facin el facin no hi perdent mai, sempre estant tocats per la sort de tenir mitjans amics, ells poden insultar, escridassar i amenaçar.

Ferran: acusa a ERC de comportament immadur, Zaragoza: considera una bajanada el 2014, i afirma que malgrat ERC i IC el Quart Cinturó s’està fent,.....

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja és hora que algú contesti als atacs permanents de despreci per part del PSC.

Parlar clar i coherent, endavant

Anònim ha dit...

aquest mas es un impresentable. un botifler

Anònim ha dit...

felicitats i força

Anònim ha dit...

Aquesta gent del PSC son uns impresentables, ells son la incoherencia permanent, però sempre són innocents,
ells diuen el que volen i insulten i no pasa res

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Doncs potser que ens ho fem mirar amb qui anem...

Anònim ha dit...

caldra mirar-ho, prou de prepotents i d'impresentables

Anònim ha dit...

Però que crititeu??? si estan al govern gracies a vosaltres.... Recordes sr. Puig... sous els satel-letits del PSOE a Catalunya...tot lo que critiqueu vosaltres ho heu sembrat, i tal i com reflexen avui les enquestes del Periodico, amb l'actual directiva, Esquerra perd uns quants diputats més!!

Anònim ha dit...

Vols dir que el st. Zaragosa no us acollona? És igual el que opinin... fareu el que voldran? jajaja esquerra partit independentista.... encara Riu el sr. Zaragossa... La llastima és que només i perdem els catalans... ningu mes! Anims gentdesquerra.cat

Anònim ha dit...

les coses comencen a canviar, les mes de dues mis signatures de puigcercós porten nous canvis

Anònim ha dit...

Sr.Puig,vostè falta a la veritat conscientment respecte al debat al Congrés dels Diputats, i per tant menteix. Això i la seva barroera manera de difamar el desqualifiquen totalment com a persona i com a polític. No m'estranya que ni el seu partit ni els votants d'aquest no vulguin ni sentir a parlar de vostè