21 de setembre 2007

(178) L’estafa de 210 € del PSOE/PSC

El bloc de la JSC de Blanes (aprofito per donar-li la benvinguda i l’enllaço en el meu bloc, esperem que facin el mateix i no com altres) fa una lloança del nou pla de l’habitatge que la Ministre Chacon va presentar al costat del seu mentor Rodríguez Zapatero.

S’equivoquen, ni tant sols tindria que existir “el Ministerio de la Vivienda” invadeix les competències de les CCAA, i a més ho fan amb els diners obtinguts principalment de l’espoli fiscal de les Illes, País Valencià i Catalunya.

Les mesures no són socials, són simplement una decisió de caire electoral amb un greu impacte inflacionista en els preus del lloguer, tal i com han dit destacats economistes.

A més Chacon posa en practica tàctiques apresses al Canadà per impedir l’augment de l’independentisme, ho explica molt bé en un article premonitori en Josep Sort (us el recomano) és tracta d’utilitzar els diners espoliats als catalans per saltar-se les competències de les CCAA i demostrar que l’Estat central ho fa tot molt bé.

Chacon i el govern del PSOE amb la seva política de subvencions intenta acabar amb el descontent creixent dins la societat catalana que comença a veure l’estafa de pertànyer a Espanya, ens costa molt car seguir formant part d’aquesta unitat artificial.

No és pot enganyar als joves amb falses promeses i a més a pocs mesos de les eleccions, vull recordar que ara fa uns mesos unes esmenes d’Esquerra a la reforma de l’IRPF van ser rebutjades pel Ministre Solbes, eren esmenes per tal d’igualar les desgravacions per compra a les de lloguer, una prova més de lo poc honest d’aquests anuncis electorals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que comentes, Joan, això del Ministerio de la Vivienda que volen ressuscitar i reivindicar el PSOE-psc-jsc, això del Ministerio de la Vivienda em recorda a l'anagrama del "yugo y las flechas" que figurava en les plaques clavades a les façanes dels edificis del règim franquista.

Res, manifesto que poca diferència hi ha entre el PSOE/Chacón i el Ministerio de la vivienda franquista, que tots ens pensàvem ja mort.

Doncs, sembla que no, que hi ha algunes "juventudes" i el PSOE que el volen ressuscitar.

En els efectes i objectius, poca diferència hi ha entre el règim franquista i el jacobinosme del PSOE, els uns bombardejant i els altres per "real decreto ley".

I tots, els uns i els altres, es pengen aquestes medalles preelectorals... amb els nostres calés i impostos... amb els nostres impostos, no t'ho perdis...

Hem de fer com al Quebec...

Anònim ha dit...

teniu raó,una vergonya de la serbia de la Chacon, molt bé l'article enllaçat.

felicitats i endavant

Anònim ha dit...

prou de donatius, volem els nostres diners.

la resta són punyetes,