05 de setembre 2007

(166) Fora el feixisme de Blanes,

Avui el Punt i el Diari de Girona parlant de les actuacions d’un grup de feixistes que ens els darrers dies han actuat contra el bé públic i han amenaçat a persones e institucions, pintura sobre el monument a Lluís Companys, amenaces al rector de la parròquia de Blanes, robatori de la placa, pintades i altres bretolades

Fins i tot un dels mitjans, publica la fotografia amb la cara tapada dels autors d’aquest fets amb el seu botí de guerra (reproducció Creu de Sant Jordi del monument als represaliats del franquisme) fotografia que ells mateixos per lluir “les seves gestes” han penjat a una de les pagines web més macabres de l’extrema dreta Espanyola.

Però cal dir que la mateixa fotografia, però amb la cara destapada també existeix, ho han fet tant malament, que uns demòcrates informàtics els han destapat i aquesta fotografia està penjada a internet a la pagina del digital gironí Sa-palomera.

Crec que la millor manera de fer pedagogia, és que donin la cara per les seves “heroïcitats” espero que altres facin el mateix.

En el proper ple presentarem una moció de condemna dels fets però també per fer pedagogia, i treballar per explicar la història, recuperar la memòria històrica és la millor manera de callar els feixistes, la lluita per la democràcia ens ha costat molt a molta gent.

Llàstima que a la passada legislatura una proposta de les JERC per parlar d’aquesta qüestió va ser bloquejada per la regidora de Joventut del PSC, Lourdes Fàbregues .

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure si la foto la fan pública més gent, que els hi caigui la cara de vergonya

Anònim ha dit...

estic d'acord la millor acció és la vergonya pública.

blanes ciutat anti fatxes

Anònim ha dit...

Nickname/Usuario: DJN
Nombre Real: David
E-Mail: :ñe
Sitio Web: http://www.ctv.es/USERS/aje
Pais: España
Localidad: Blanes(Gerona)
Fecha de Nacimiento: 05-11-1984
Puntos: 84560
Mensajes en el foro: 1767
Número MSNM: djn_imperial@hotmail.com
Ocupación: Trabajador
Intereses: Muchos,pero lo principal es España.
Registrado desde: 03 December 2006


AQUEST ES EL FILL DE P.FORA DE BLANES,FORA DE CATALUNYA,VISCA CATALUNYA¡¡¡¡¡¡¡
I ELS MOSSOS AQUI TE LA DIRECCIÓ DEL SEU EMAIL.....

Anònim ha dit...

es del barri mont ferrant ,viu al costat dels padres ell i els seus colegues...els segadors comencen la lluita....