05 de setembre 2007

(165) Els arbres de Can Feliciano de Malgrat (4)

“Una lliçó de democràcia a l’alcaldessa socialista”

Sana enveja de la gent de Malgrat, és el que sento desprès d’assistir al ple d’aquest dimarts on el govern monocolor del PSC ha perdut la votació, i per tant la majoria dels regidors han aprovat paralitzar les obres de la riera de Can Feliciano i buscar solucions que permetin salvaguardar els arbres d’aquest indret.

Avui l’Alcaldessa de Malgrat hauria d’estar orgullosa del seu poble, i de la seva capacitat de mobilització, que ha fet possible que l’oposició és poses d’acord per com a mínim dialogar (Esquerra, CiU, IC i PP).

Després de dues hores de discussió i amb una sala de plens plena i uns quants centenars de persones al carrer escoltant la sessió plenària pels altaveus, s’ha produït els lògics aplaudiments per la victòria desprès d’hores i dies de tensió.

Deia sana enveja, ja m’agradaria que a Blanes (vila d’adopció) la gent és mobilitzes com ha fet Malgrat, estic convençut que encara seria possible evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel

L’Alcaldessa ha intentat quasi tot per evitar la derrota del seu plantejament, fins i tot ha portat a membres de la Fundació Mar i Murtra de Blanes per tal que expliquessin un suposat informe que demostrava que els arbres de Can Feliciano no tenen cap valor.

En aquest punt lamento profundament el paper del Jardí blanenc Mar i Murtra, que hagin permès ser utilitzats per l’alcaldessa de Malgrat per tal que aquesta obtingui un benefici polític. Així mateix li he comunicat al seu responsable abans de començar el plenari, que no podia entendre aquest pre - informe que diu que no val la pena preservar l’entorn de Can Feliciano.

La sortida del plenari va ser emocionant, les persones que van aguantar a fora tot el plenari, fins i tot van aguantar algunes de les impertinències que l’alcaldessa de Malgrat va deixar anar durant el plenari, van ovacionar als regidors dels diferents grup que van entendre que la gent de Malgrat volia preservar l’arbrada de Can Feliciano.

Ara cal que ho entengui l’alcaldessa de Malgrat, ho has entès Conxita?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, per uns arbres un poble en moviment.

Per salvat elVilar i els seus boscos (milers d'arbres) a Blanes el silenci.

I no ho dic per esquerra.

Anònim ha dit...

Felicito i admiro al poble de Malgrat.
Als blanencs ens hauria de caure la cara de vergonya.
Salutacions.