02 de setembre 2007

(163) Els arbres de Can Feliciano de Malgrat (3)

El proper dimarts l’alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy (PSC/PSOE – 8 regidors) ha convocat el ple extraordinari per discutir i votar la moció que ERC, CiU i IC (8 regidors) han presentat per aturar el projecte de la riera, que comporta la tala dels arbres de Can Feliciano

Resta pendent el que farà la representant del PP que amb la seva decisió te la clau del resultat de la proposta. Faci el que faci el PP, l’alcaldessa socialista tindria que moure fitxa, per una simple raó, com a veïna de Can Feliciano seria imperdonable no fer els esforços necessaris per evitar aquesta pèrdua.

Aquests dies diferents blocaires ( Saül Gordillo, Salvador Montalt, Malgrat Confidencial, Des d’El Castell, Des de l’Exili, Escarlata, la Vídua de Can Sala) s’han fet reso de la mobilització generada a Malgrat per defensar aquest espai.

Alguns encara recordem, 30 anys enrera la lluita per salvar Can Campassol, avui tots els malgratencs començant per la mateixa alcaldessa gaudeixen de l’esforç de la gent que va fer possible aquella victòria.

Conxita, ni que sigui com homenatge aquella gent, rectifica, no guanyis de males maneres, escolta a la gent de Malgrat, de savis és rectificar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcaldessa de Malgrat com l'alcalde socialista de Blanes.

són iguals Campoy=Marigó

Anònim ha dit...

Teniu raó,ara cal fer fora a la conxita.