17 de setembre 2007

A que juga el PSC de Blanes? Ha enganyat a tot un poble mentre ha tingut l’alcaldia.

Dies enrera Josep Marigó (portaveu del PSC i diputat de la Diputació de Girona) en roda de premsa va declarar que calia ser pràctic i deixar-se de romanços, que calia desdoblar i connectar amb Lloret, i anunciava que el PSC acceptava que aquesta desdoblament passes pel Vilar i Sant Daniel.

Amb aquestes declaracions el PSC de Josep Marigó demostrava un cop més lo poc que li preocupa la defensa i preservació del territori, les seves paraules han provocat un veritable malestar a Blanes, que ha estat recollit per la blogsfera blanenca (la veu de blanes, l’alquimista, el llibre de visites, tal com raja,).

Tot podria acabar en un malestar si no fos que a la passada legislatura el portaveu del PSC era l’alcalde, i va votar favorablement les diferents resolucions en contra del desdoblament pel Vilar i Sant Daniel, les preguntes són molt fàcils, no es creia allò que va votar? com alcalde va defensar seriosament evitar el desdoblament pel Vilar? Va demanar als advocats fermesa per evitar el desdoblament? Que li deia al Conseller Nadal quan parlaven d’aquest tema? A que be llençar aigua freda contra el seu poble d’adopció?

Exigim explicacions públiques, en política no val tot, on és el PSC que en el seu dia va sortir en defensa de Pinya de Rosa i que és va dotar per a la llista electoral de gent de la plataforma, no tenen res a dir? Estar prohibit parlar dins del PSC de la N-II?

Estic dolgut, i més quan veig que me vaig equivocar en no proposar marxar del govern municipal en el moment que Josep Marigó va incomplir el compromís signat de treballar per evitar que ens malmetessin el Vilar i Sant Daniel. La seva infidelitat a l’acord de govern municipal del tripartit hagués que haver tingut conseqüències.

Un Alcalde ha de treballar pel seu poble, no pel partit, i Marigó ha traït al seu poble d’adopció seguint les ordres del Conseller, i no ha estat la primera vegada, temes com l’intent de cessió de 30.000 metres quadrats de l’esplanada del pavelló, o les amenaces de paralitzar la ciutat esportiva són altres moments antològics del portaveu socialista.

Des d’Esquerra ho denunciem i exigim explicacions de la burla a la ciutadania que representen les seves maquiavèliques paraules.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

aneu forts, xapó per parlar clar

Anònim ha dit...

Lo de Marigó amb El Vilar és molt greu.

Aquest és un individu ressentit i venjatiu. I la venjança ens la vol fer pagar a tots els blanencs amb la destrossa del Vilar.

Hem de defensar El Vilar com defensem el nostre cor com a òrgan vital del poble.

Anònim ha dit...

fora marigó ha enganyat al poble

Anònim ha dit...

la gràcia és que el tio que vol des de el primer dia destrossar el vilar, és el mateix que molts de blanencs heu votat


això us passa per confiar amb un traïdor

Anònim ha dit...

Us recomano que escolte-ho una cançó de Lluís Llach que es diu País Petit. No se que ens quedarà quan pel mig del Vilar hi hagi una autopista,i amb una platja que ja no es platja, el problema es que molta gent no estima el nostre país. I desprès ens queixen del Sr. Zaplana. Si estem fem el mateix que ells han fet al País València.

Anònim ha dit...

Marigó te el dó de l'engany permanent.

es un bonaparaula i sap mentir

Anònim ha dit...

Cada dia es fà més palesa la cega devoció d´en Marigó als germans Dalton, els seus jefes. I és que, fins i tot, s´hi vol assemblar a n´en Quimet Nadal: aquest ja es va carregar l´anomenada també Vall de Sant Daniel, a Girona, per fer-hi passar la llavors polèmica Variant. Com deien els meus amics de Parriana:
"No vol fer passar
els cotxes per la pista
els fa anar pel jardí,
i diu que de gran,
vol ser Ministre,
Collons, vet tú aquí!
L´Escalextric pel mig del jardí
ai, Quimet, no siguis garrí...
el Déu que et va arribar a parir!"

La Veu ha dit...

Ens ha traït als blanencs i es vol vendre el vilar i el passeig del mar, que quedarà del nostre poble??
Es una llàstima ...

Anònim ha dit...

mare meva millor no seguir llegint....

Anònim ha dit...

Marigó esta pendent de la diputació.

Anònim ha dit...

Marigó reconeix que te has equivocat, demana disculpes per la teva estafa a Blanes