29 de setembre 2007

(187) Tres traïcions a Blanes: (2)

Segona Traïció: Boicotejant la ciutat esportiva: “lliurarem gratuïtament 30.000 metres de sostre edificable al Consorci”

A la passada legislatura el portaveu i aleshores alcalde Josep Marigó va voler prendre una decisió que significava una greu pèrdua patrimonial per Blanes. La ciutat esportiva de Blanes es comença a construir amb un crèdi0074 de l’Institut Català de Finances avalat pel Consorci de l’Illa de Blanes (Generalitat (majoritari), Ajuntament de Blanes, Diputació i Consell Comarcal) i garantit pels possibles rendiments de l’Illa de Blanes.

Aquest és l’acord que Marigó acceptar trencar sense encomanar-se a ningú, i accepta sense estudiar-ho doblar les garanties a canvi de res, el projecte de l’Illa està com sempre, sense projecte clar. La sortida del PSC del govern municipal tira per terra aquesta estafa però provoca que el portaveu socialista treballi per sota mà en contra dels legítims interessos de Blanes.

En aquests moments el Consorci està bloquejat, la Generalitat no ha substituït al seu home fort, el socialista Garcia Bragado (actual tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona) i la culpa la te Marigó que fa setmanes ja va amenaçar en que les obres de la ciutat esportiva es paralitzarien. Ell en persona truca a Garcia Bragado per tal de bloquejar les obres, de moment té paralitzat el Consorci.

Fruït d’aquesta poca estima a Blanes, el portaveu socialista debilita un cop més la seva ciutat d’adopció, primer retirem el passeig, segon lliurem 30.000 metres de sostres i per últim lliura el Vilar i Sant Daniel al ciment de la N-II

Proper post: tercera traïció: N-II pel Vilar i Sant Daniel

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin personatge, el capellà marigó, i a sobre vota en contra de posar un carrer a xirinacs.

mostra una cara d'amargat.

Anònim ha dit...

Ni és capellà, ni està amargat...

Anònim ha dit...

és un bonaparaula, jajajajaja

Anònim ha dit...

Marigó, al servei de Garcia-Bragado (PSOE-PSC exGeneralitat, ara BCN).

L'exalcalde socialista dona idees a la Gene per tal que no inverteixi a Blanes i deu pensar que després ja li donarà la culpa a Trias.

Quan en realitat la Generalitat té la part majoritària del Consorci.

Res d'estranyar. Marigó és un Funcionario del partido,
No pas un defensor dels interessos dels blanecs.

¿O és que la major part dels seus ingressos són per defensar els blanencs?

No, no, la major part dels seus ingressos provenen d'un ens aliè de fora de Blanes (la Diputació).
Es deu a Nadal, qui l'ha posat a dit a la Diputació, al partido de GI, BCN i Madrid, i a l'Estado que governa el seu partido.

Quan els interessos de butxaca particular i del partido es fusionen, conflueixen.

Anònim ha dit...

Marigó ha perdut la seva credibilitat.

O torna quim valls o el PSC està acabat