22 de novembre 2007

(228) “En obert” un programa informatiu d’IB3





Aquesta nit he participat en el programa informatiu nocturn de la televisió Balear, ha estat una entrevista en profunditat sobre el meu treball com a diputat a Madrid.

Mitja hora d’entrevista dona per molt, i si a més el programa “En obert” et dona l’oportunitat de poder explicar la feina feta per les Illes des de Madrid t’omple de satisfacció.

L’entrevista m’ha permès explicar des de la lluita per la costa de tots, passant per la denuncia de la piscina del Sr. Ramírez i Codina i de les iniciatives fetes pel Grup Parlamentari d’Esquerra en favor de les Illes.

També m’han preguntat per la política a Catalunya, per la conferencia d’Artur Mas i per la salut del tripartit, llàstima que IB3 no és pot veure en línies generals des del Principat, de totes maneres tinc el compromís de facilitar-me un copia del programa, si tinc l’autorització el posarem al Youtube.

També he aprofitat la visita per gravar per IB3 uns programes especials (3o minuts) sobre “la costa és de tots” que explicant la greu afectació de la costa per culpa dels privilegis i l’especulació.

I finalment he anat a sopar amb el bon amic Joan Lladó (actual Conseller d’Interior del Consell de Mallorca) i altres companys, una bona estona de tertúlia que ha estat ampliada d’una manera molt interessant amb la taula del costat, que ens han reconegut precisament per defensar una costa de tots.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

volem que esquerra doni la cara i parli clar.

gracies per tot

Anònim ha dit...

Puig que mal lo pasaras cuando sientas el vacio del poder...

Anònim ha dit...

Deixeu està al Puig, que us dona tota una lliço.

endavat i força

Anònim ha dit...

Mucho criticar al Meca y a tí te va tanto como a el ser una estrella mediatica. Más trabajar por Blanes y menos mamoneos

Anònim ha dit...

"Estrella mediática"??... Ahir vaig posar TV3, i al programa "No em ratllis" de Júlia Otero hi havia Juan Clos (PSOE-psc), ministro español que aprofita que programa està ple de nens per inculcar a nens i telespectadors que la culpa del traçat del AVE per l'Hospitalet no és dels socialistes, aquesta sí que és bona...
Entre Juan Clos i Júlia Otero, vaja "estrelles mediàtiques" que hem de patir els usuaris de Renfe i transports públics... Fastigós.

Com es nota que el ministro i exalcalde de BCN Juan Clos i Júlia Otero no viatgen en trens i metros de Barcelona...

Per cert, i us recordeu de la burla i pallassada de l'altre dia de Zapatero amb Buenafuente a la Sexta, burlant-se dels catalans que patim l'assot de la catàstrofe espanyola d'infrastructures?... Vaja "estrelles mediàtiques"...

Per molt que et vulguin ridiculitzar, Joan, els socialistes no tenen ni la talla ni la dignitat que tens tu, Joan.

Anònim ha dit...

I tu mès!!!!
Sou criatures...

Anònim ha dit...

L'altre dia, uns moments abans de l'estel·lar "¿Por qué no te callas?" del Borbó a dúo amb el ZP, se'l va sentir al mateix Juan Carlos interrompre a Chávez per dir-li "TÚ", que ve a ser aquest pueril "Y tú más".

Realment, els estadistes espanyols..., de pati de col·legi, o de vulgar discussió de barra de bar.
Estrelles mediàtiques? Deixeu-me que rigui.

Anònim ha dit...

Per cert, en Joan Puig només ha anat a un programa normal i corrent a on un periodista li ha fet una entrevista. Senzillament.

Anònim ha dit...

Quiero un poster tuyo en bañador,idolo mediatico.