28 de novembre 2007

(233) Som una nació i diem prou!

El proper dissabte tots a la manifestació de Barcelona, aquest dilluns l’Ajuntament de Blanes va aprovar la moció que vam presentar per adherir-nos a la manifestació convocada per la Plataforma Dret a Decidir en contra dels caos de rodalies i altres infrastructures i avui al Congrés Joan Tarda ha preguntat a la Ministre.

“Tardà adverteix al Govern espanyol que Catalunya està farta de mals serveis i crida a la ciutadania a manifestar-se massivament per exigir el dret de decidir “

El portaveu d’Esquerra al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha advertit avui al Govern espanyol que ‘la ciutadania de Catalunya està farta de mals serveis i dirà massivament 'prou!' el proper dissabte a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir'. Tardà ha fet aquestes declaracions en el decurs d'una pregunta en sessió de control a la Ministra de Foment mentre la resta de diputats d’Esquerra desplegaven cartells convocant a la mobilització de l’1-D.

Tardà ha retret a Magdalena Álvarez que 'durant la seva gestió al capdavant del Ministeri de Foment el caos s’ha apoderat de les infraestructures de l’Estat a Catalunya, entre elles l’aeroport d’El Prat, les autopistes de peatge i els serveis ferroviaris de Rodelies i Regionals RENFE'. El diputat independentista ha denunciat també el dèficit fiscal i ha recordat que l’Estat no torna a Catalunya cada any l’equivalent a 3.000 euros per cada ciutadà. 'En resum', ha sentenciat Tardà, 'als catalans Espanya no ens surt a compte'.

Per tots aquests motius, el portaveu d’Esquerra a Madrid ha canviat d'idioma i en ja llengua catalana ha fet una crida 'a tots els ciutadans de Catalunya a manifestar-se massivament el proper dissabte a Barcelona per defensar el nostre benestar, reclamar uns serveis de primera i exigir el nostre dret a decidir sobre les infraestructures que condicionen el futur del país'. En aquest sentit, Tardà ha acabat advertint al Govern espanyol que 'la protesta ciutadana de l’1-D serà massiva i l’ha instat a escoltar aquest clam perquè la paciència democràtica té un límit'.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

tots contre espanya, són uns incompetents, ni andalusia se la mereix

Anònim ha dit...

L'Ajuntament de Blanes posa transport gratuït. Inscripcions fins divendres a les 15:00 a Alcaldia.

Blanencs, mobilitzeu-vos per una vegada!!!!!!!!!!

Prou abusos amb Catalunya, que ens prenen el pèl i els diners des d'España!

Anònim ha dit...

ON ERA EL DIPUTAT PUIG EN LA VOTACIÓ CONTRA LA MINISTRA?

Visca hipocresia, oportunisme i demagògia.

Anònim ha dit...

ni que fossis Duran, Puig estaba fent la feina asignada pel partit i per tant treballant pel País.

força esquerra

Anònim ha dit...

Menys picabaralles partidistes de curta volada, i demà dissabte tots a la mani, que, encarta que siguem molts, encara en som pocs.........

Anònim ha dit...

tens tota la raó, però gràcies a esquerra dema ens manifestarem,

on son els del psc, botiflers