23 de novembre 2007

(229) N-II: El problema el tenim entre els nostres

Cada cop que penso amb el desdoblament de la N-II pel Vilar, se me posen els pels de punta, de pensar que els veritables culpables d’aquest desastre els tenim entre nosaltres.

Encara recordo el dia que a la sala de plens de l’Ajuntament vam convocar un acte merament informatiu per explicar als blanencs la nostra proposta i el perquè de la nostra oposició, era un acte lliure, informatiu i exemple d’explicar les coses.

Ens el van boicotejar, recordo encara els falsos pagesos, gent d’EUiA i del PSC de Blanes i gent que és deia ecologista, que de males maneres van interrompre l’acte, van repartir prospectes amb falses informacions i fins i tot van pressionar als assistents.

Anys desprès, el temps en ha tornat la raó, ara teòricament tots els partits no volem el desdoblament pel Vilar, lamentablement podem arribar tard i per això encara tinc més motiu per sentir-me emprenyat.

Aquests dies s’ha vist a diferents operaris treballant en el recorregut, estant realitzant les oportunes prospeccions per dur a terme el projecte constructiu, mentre el jutges tenen pendents de resoldre els contenciosos posats per l’Ajuntament a proposta d’Esquerra per tal de tirar enrera el pitjor desastre pel nostre patrimoni.

Per això trobo injust, deplorable, l’actitud del Conseller de Política territorial Joaquim Nadal per la manera com va rebre els representants del nostre Ajuntament en el seu despatx de la Delegació del Govern a Girona.

No hi vaig anar-hi expressament, perquè no tingues excusa, en nom d’Esquerra hi va anar la Conxita, l’espectacle segons explicant la majoria de portaveus va ser lamentable, prepotent, mal educat, poc respectuós amb uns representants locals. Malgrat no ser-hi en cos, hi vaig ésser-hi en esperit, en diferents moments el Conseller va carregar vers la meva persona, el seu sentit de la democràcia va ser tot un exemple del que no pot fer un càrrec públic.

Tinc l’esperança que la justícia li doni una lliçó, i finalment és demostri que el desdoblament de la N-II pel Vilar és injust i insostenible.

Els que defensem el desdoblament per Tordera, hem tingut una altre victòria, el CILMA, ha emes un informe tècnic confirmant el nostre posicionament, desdoblar per Tordera, té menys impacte, i molt menys cost. El proper dilluns el plenari municipal ha d’aprovar aquest informe, veurem el que diuen les diferents forces polítiques. Esperem que les paraules del portaveu socialista “deixem-nos de romanços” les retiri.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure que faran ara els del PSC

Anònim ha dit...

Estic del tot d'acord amb tu, Joan. Però els blanencs també tenim una part de culpa, per permetre que ens matxuquin el territori d'aquesta manera brutal.
Per voler viure acomodats, sense preocupar-nos ni participar ni mullar-nos amb les coses que passen al nostre voltant, del que és de tots. I en la meva opinió, també penso que el que passa és en part culpa del blanencs perquè l'únic partit que ha fet tot lo possible per protegir El Vilar i Blanes (ERC), els ciutadans, enlloc de premiar-lo a les urnes, van i l'han castigat.
Surrealista.

Deplorable, tot plegat, sobretot els socialistes Marigó i Nadal, la majoria dels altres polítics i també gran part del poble, almenys en aquella part que estava i està al corrent del greu risc que correm i QUE HO ESTAN PERMETENT i ho PERMETEN amb el seu passotisme.

Firmat: un que ha col·laborat dins les meves possibilitats personals en recollir firmes per a la Plataforma.

Anònim ha dit...

Eres un embustero.¿Porque no explicas con claridad que gestiones hiciste en Madrid cuando la alternativa en la que se trabaja desde Fomento y desde la Generalitat era la Tordera 3 reformada?.Anda,se valiente por una vez en tu vida y cuentalo.
No haces más que daño a Blanes y a las personas que no quieren comulgar con tus ruedas de molino.

Anònim ha dit...

Ja no saben què dir, els socialistes (veure comentari de les 18.47h.).

Al final resultarà que el desgavell de rodalies renfe i el caos de les infraestructures a Catalunya no serà pas culpa de Zapatero i dels governs espanyols, sinó d'en Puig.

Ja no saben què dir, per excuses, els socialistes, quina barra.

Anònim ha dit...

Joan explica que: en Ramon Ramos, Tordera, el pagesos de la zona i tothom que tenia relació varen decidir que per una millora territorial la NII i l'autopista passaria a prop de Blanes. Unilateralment te'ns vas anar a Madrid i dir que montaries un pollastre si es duia a terme la opció CONSENSUADA. Per què vas ralentitzar el desenvolupament del nostre territori. Ets com un mal concursant de Gran hermano, distorsiones i no deixes avançar.

Un convençut

Anònim ha dit...

Opció "consensuada" de la que després tots els polítics de Blanes que la van consensuar SE'N VAN DESMARCAR de l'antic consens antiblanenc, i els mateixos a la fi van renegar de voler fer passar el desdoblament prop del Vilar.

Els socialistes, a més que tan se'ls en fot matar els nostres pulmons naturals, a més a més manipulen i recargolen potes amunt les paraules, per exemple allò que escriuen de "millora territorial la NII i l'autopista passant a prop de Blanes".

Excepte els especuladors i alguns vividors de la política, de la gent normal i treballadora que viu del seu sou tothom hi surt guanyant amb el desdoblament pel traçat actual torderenc (o al més proper possible). Aquest traçat sí que posa solució a l'enllaç de l'autopista del Maresme amb la seva continuïtat de la N-II desdoblada per Tordera i Maçanet i no pas l'arboricidi de les muntanyes del Vilar.

Però del NOU, darrer i vigent CONSENS polític blanenc pel qual es propugna que el desdoblament passi prop del traçat actual (opció Tordera), hi ha un polític que, fent noves giragonses i tombarelles, ha tornat a canviar-se de camisa, traint de nou a Blanes i desmarcant-se del CONSENS actual. Aquest polític és Marigó.