18 de novembre 2007

(224) Illa de Blanes, teníem raó

Esquerra va ser l’únic grup que va presentar una proposta en el seu programa electoral per l’Illa de Blanes, vam ser els que a la passada legislatura vam demanar al Consorci de l’Illa de la celebració d’un concurs d’idees per sortir de la situació de paràlisis del mateix Consorci i vam denunciar que gastar-se 200.000.-€ per un simple “Spa” era una bogeria.

L’editorial del Diari de Girona ho diu molt clar, “En tot cas, tant CiU com PSC, que s´han alternat en el govern, han estat responsables del desgavell de l´Illa de Blanes”

Un cop més l’Alcalde Trias compleix el que és va acordar i que en el seu dia vam demanar i que el President del Consorci del moment (Marigó) va refusar. Ara cal que les bases especifiquin que hi volem, si volem donar prioritat a un espai públic únic o si només volem privatitzar bona part d’aquest espai (projecte PSC: un Spa, i 30.000 metres de sostre edificable privat).

Esquerra a més posarà les bases de la nostra proposta programàtica sobre la taula i que ja vam presentar durant la campanya, el que si que vam acordar amb CiU, és definir a la primera part de la legislatura el futur de l’Illa, i la feina ha començat.

Postdata 1.- (Diari de Girona, cavalcada dels reis) Malgrat la noticia, la cavalcada dels reis és farà amb el consens de la gent, i tot canvi serà per millorar, si no és d’aquesta manera podem assegurar que la cavalcada arribarà per mar i seguirà el recorregut semblant.

Postdata 2.- Aprofitant que estic Alemanya com a membre del Consell d’Europa(seminari migració i integració, Aachen), ahir vaig desplaçar-me a la ciutat de Duisburg per presenciar el partit d’hoquei sobre patins entre el Walsum i el Blanes de la Copa de la CERS, amb una victòria per 3 a 7, el Blanes, juntament amb el Lloret supera l’eliminatòria. Enhorabona.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu, Joan en que em fa la impressió que, en l'Illa de Blanes, després de tants anys, es comença a posar seny, començant la casa pels fonaments i no per la teulada, amb el concurs d'idees.
I molt apropiada la proposta programàtica d'ERC de parc urbà 100% públic per a tota la zona amb algun edifici administratiu.

Això sí que són propostes d'esquerres al servei de la gent!!!

Anònim ha dit...

A veure si us en sortiu, i gracies per mantenir viva l'informació.


et trobarem a faltar quan deixis 'ajuntament

Marc Arza ha dit...

Joan,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

el debat interesant a blanes l'obre sempre esquerra i puig, val la pena

Anònim ha dit...

Porque no te haces convergente?.Con ese look tan fashion quedarias muy en las fiestas de exaltación de tu socio.
Si,me refiero al Sr.Ramos con el que eres corresponsable como regidor de Hacienda de todo el despilfarro grandilocuente de su Illa Isozaki.¿O tampoco?.

Anònim ha dit...

La Illa Isozaki del senyor Ramos està a anys llum de la proposta d'ERC de GRAN PARC URBÀ amb algun edifici administratiu.

Però és clar, JFO, per molt polític que ets, com que no has llegit el programa d'ERC-Blanes......

Ah, col·lega, comentar-te que s'assembla més a la Illa Isozaki el spa-aigües balneàries artificials elitista exclusiu i megafashion del teu estimat Marigó (privatitzador de gran part de l'esplanada)....., que no pas el parc públic urbà per a tots els blanencs que proposa ERC.