18 de novembre 2007

(225) Des d’Alemanya: de la victòria de l’hoquei Blanes a la conferencia sobre migració i integració del Consell d’Europa

Dissabte aprofitant que estic al land de Renania-Westphalia per participar en una reunió del Consell d’Europa sobre migracions que te lloc a la ciutat d’Aachen (Aix-la-Chapelle) vaig assistir al partit de tornada de la Copa de la CERS entre el Walsum (Duisbirgo) i el Blanes, victòria sense masses complicacions del nostres club que els permet passa l’eliminatòria.

Amb aquesta victòria, juntament amb el segon lloc que ocupa a l’OK lliga, el projecte que encapçala Josep Ridaura és consolida com l’exponent de la màxima promoció de la nostra vila a Europa, crec sincerament que val la pena aposta per aquest projecte, per la seva repercussió en favor de Blanes i per l’exemple que significa per la nostra ciutat.

El proper partit europeu serà amb un equip francès de la Bretanya i la següent amb un equip italià, esperem que s’han surtin i és pugui arribar a la final four.

Aquest matí me desplaçat a la ciutat d’Aachen per participar demà a la sessions del Consell d’Europa que tenen lloc en aquesta bonica i històrica ciutat, les autoritats del Land de Renania-Westphalia i l’ajuntament de la ciutat ens han preparat una visita a la ciutat i un concert de musica clàssica al mateix ajuntament.

Aachen ciutat termal, seu dels premis europeus Carlemany, acull a partir d’avui la jornada europea sobre “migració i integració i diàleg intercultural.” Diputats i responsables polítics, representants de la societat civil prepararem “l’any europeu del diàleg intercultural, 2008.”

9 comentaris:

Anònim ha dit...

no t'atures, no pares, escolta una pregunta, vas a madrid, o el partit te vol liquidar,?

Anònim ha dit...

Només tens de mirar les grades per veure que lamentablement té una repercusió de zero fora de Catalunya.

Anònim ha dit...

Per això, per ajudar a internacionalitzar Blanes, l'hoquei i patinatge i l'esport català en general caldien les seleccions esportives nacionals, en hoquei, bàsquet, futbol...

Anònim ha dit...

El pavelló estava ple a reventar.

salut companys

Anònim ha dit...

Y todo eso pagando el contribuyente
al que jamás vas a representar y al que desprecias profundamente.Nunca tan poco llego a tanto y nunca tanto estuvo representado por tan poco.
Aprovecha que ya te queda nada.
A ver donde te enchufas ahora.

Anònim ha dit...

¿Al teu Zapatero, jfo, no el paguem els contribuents, per les chapuzas a domicilio que com el Pepe Gotera y Otilio fa arreu de Catalunya?

RENFE rodalies, desgavells, AVEs i esvorancs, retards, aeroports, peatges, barracots a les escoles, talls de llum, increment de la inflació i cost d el vida (major a Catalunya que a la teva Espanya), espoli fiscal...

Aquests Zapateros i Rajoys sí que fan pupa i perjudiquen als ciutadans, no pas el bonàs d'en Joan Puig.

Independència, JFO, independència.

Anònim ha dit...

A ver si hay suerte y os i ndependizan solo a vosotros porque a lo mejor te sorprenderias de los pocos catalanes que quieren ser independientes.Yo creo que ni vosotros porque lo que ya habeis demostgrado es que no servis más que para vuestro victimismo y aun asi lo haceis fatal.Sois malos perdedores y malisimos actores y sobre todo embusteros y demagogos.¡Apa nano a seguir chupando del bote que se te acaba!.

Anònim ha dit...

¿Em pots dir, jfo, el perquè el teu partit (el PSOE) s'oposa a la celebració d'un referendum d'autodeterminació de Catalunya?

Sí, encara que no et soni gaire, "referèndum" és allò en què els ciutadans introdueixen una papereta en una urna, en la que diu si:
- "Sí" que volen la independència de Catalunya,
o
- "No" volen la independència de Catalunya,
o
-voten en "blanc".

Digues-me, "resalao", com és que el teu partit PSOE s'oposa a una cosa tan senzilla com QUE LA GENT VOTI i deicideixi democràticament per majoria.

¿Com és que, en els temes importants, PSOE i PP, ZP i Rajoy, esteu més que d'acord, representeu el mateix, i aneu a parar "a lo mismo"?

Anònim ha dit...

no perdem el temps amb gent sense idelogia com el de les inicials, socialistes amargats.

a més el bloc d'en puig ha estat copiat per marigó i a més l'ha enllaçat i marigó no, aqui es veu el talante,