17 de novembre 2007

(223) El PSC descol•locat, al veure que Esquerra segueix decidint

L’anunci fet per l’alcalde Trias de millora de les revisions metges, fruit de l’acord amb Esquerra ha deixat amb un pam de nas al PSC. El més important és que la proposta acordada millora i amplia la cobertura de les revisions metges i demostra que amb responsabilitat és poden fer coses millor.

La proposta permet afrontar noves activitats en el futur i confirma el treball seriós que des d’esquerra estem portant a terme per fer governable Blanes. Un cop estabilitzat el govern i deixant clar que les coses és negociant i que cal treballar dia a dia amb propostes realistes i que permetin millorar la vida de la gent.

Un cop aprovades les ordenances, cal anar per l’aprovació del primer pressupost de la legislatura, que ha de marcar el full de ruta del govern municipal, en aquest sentit ja estem treballant per marcar prioritats, entre altres la revisió del pla general, l’urbanització de la rambla Joaquim Ruyra, la ciutat esportiva, el fons de llibres de text, l’Illa de Blanes ......

Les negociacions han començat, esperem poder arribar a un acord molt aviat, volem que el govern pugui governar per tal de dur a terme la proposta de govern que vam signar amb CiU.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure que jo m'aclari: aquí algú està mentint. Si és un acord gràcies a ERC o és de l'equip de govern CiU, PDB, PP. Què algú m'ho expliqui si us plau. Si esquerra no està al govern, el senyor Vila menteix; si l'acord és del govern, el senyor Puig no diu la veritat? What's up Joan? I que va passar amb la reunió que tenies amb els teus antics socis de govern el mateix dijous? Gràcies

Anònim ha dit...

Jo crec que qui està mentint són els socialistes, només cal llegir els comentaris que hi deixen alguns per aquí.
No vaig votar esquerra, però reconec que cada vegada ho fan millor.

Anònim ha dit...

cas meca a: http://tal-comraja.blogspot.com

Anònim ha dit...

Eres para olvidarse de ti Juanito.¿Eres gobierno u oposición?.No.Eres un mentiroso que siempre estas a lo que más te convenga.Sino fuera por el daño que le haces a Blanes y a la vida politica de esta vila darias risa pero no,das asco y rabia.Eres patetico.Menos mal que ya te queda poco.¡Ah! una pregunta,¿Tu eres de Blanes?.Simple curiosidad,yo tampoco soy de Blanes pero eso no importa o ¿depende de para quien?.

Anònim ha dit...

Només recordar que jfo és militant socialista. Sobren comentaris.

Anònim ha dit...

Una vegada més, en Joan Puig no pot estar-se´n de penjar-se medalles per quelcom que no ha fet ell. Joan, no tens remei!

Anònim ha dit...

Per què repeteixes comentaris, com el de les 21:23 ?

No per molt repetir-ho, la gent et creurà, ja que les coses són com són, no com t'agradaria que fossin.

Cordialment.



PS: Força, Joan.

Anònim ha dit...

Les coses son com son, l'acord es fruit de l'equip de govern conjuntament amb les aportacions d'esquerra. I els socialistes encapcelats per el Marigó juntament amb EUiA volien ser ells pero han arrivat tard. Una vegada mes esquerra ha decidit.

Anònim ha dit...

el que està clar és que quan els socialistes es mouen els d'esquerra ja tornen,

molt bona aquesta, endavant esquerra