16 de novembre 2007

(222) Esquerra de Blanes, juntament amb el Govern encapçalat per Josep Trias (CiU) tiren endavant una millora de la situació dels esportistes blanenc

Un cop més, la coherència d’Esquerra, ha fet possible millorar la situació actual, en relació a tots aquells esportistes blanencs que practiquen esport a la nostre Vila.

Des del passat Ple del mes de Setembre, Esquerra, ha estat treballant amb l’equip de Govern, per tal de trobar una solució, el més aviat possible, per millorar les revisions esportives que subvencionava fins ara l’Ajuntament de Blanes

Conscients de que el model que s’implantava fins el moment no era ni el millor, ni el més adequat, recordem que des de que es va implantar amb el Govern de CiU i ERC no s’havia tornat a revisar, l’actual Govern ha treballat juntament amb Esquerra per trobar una nova proposta que millora la situació anterior, i que a la vegada regula molt millor el bon funcionament i ús de les subvencions destinades a aquesta fita.

Entre d’altres qüestions, ens trobem amb l’ampliació dels beneficiaris d’aquests
ajuts socials, on anteriorment tant sols englobaven els esportistes de 8 a 23 anys, i amb la creació d’aquest nou model, on Esquerra i el Govern Local han estat treballant conjuntament, s’amplia aquest barem a les edats compreses entre els 5 i els 25 anys.

Per tant, un cop més s’ha demostrat que Esquerra, juntament amb el Govern
Municipal de Blanes, continua treballant dia a dia, per seguir millorant les polítiques socials, en aquest cas la salut dels esportistes locals.

Esquerra Blanes

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Demostreu tenir les coses clares, primer impediu la bestiesa del contracte de Meca i ara ho deixeu clar.

Esquerra dirigeix des de fora aquest ajuntament

Anònim ha dit...

ha guanyat la feina ben feta, endavant esquerra-

Anònim ha dit...

Puffff

Anònim ha dit...

El PSC es tindria que donar compte que es va equivocar amb vosaltres.

Es lamentable que per culpa d'un senyor sense ideologia es perdi el pacte d'esquerres.

Anònim ha dit...

Enhorabona a ERC i CIU per una segona decisió coherent, però Joan, saps que la gent actua segons els models politics que ha tingut fa anys a Blanes, és a dir, tu mateix. Ara aniran a per vosaltres amb més força que mai, i lo de la cooperativa serà l'as que guarden sota la maniga. Que trobes?

Anònim ha dit...

No tenen capacitat de fer res, ni la valentia.

Esquerra amb la seva coherencia demostra la dignitat, cada cop estic més satisfet de la decissio que vau prendre.

Marigó no es mereix l'alcaldia, ara com a míniom sense prepotencia.

Llastima que en Joan no sigui tinent d'alcalde amb Trias i llastima que plegui.

Anònim ha dit...

No entenc l'actitud del PSC, cada dia és demostra que Esquerra va fer el que tenia que realitzar, ara ha tornar a donar una lliço de modos.

endavant i força

Anònim ha dit...

Una vegada més, en Joan Puig no pot estar-se´n de penjar-se medalles per quelcom que no ha fet ell. Joan, no tens remei!

Anònim ha dit...

Claaaaar, és que ho han fet els socialistes, oi....? les revisions es fan gràcies a la socialista Magdalena Álvarez, la ministra, oi?????

Les coses són com són.
Una altra cosa és que no agradi a segons qui la realitat de les coses.
I que els fets siguin explicats.
Suggereixo que, si algú li pica, que es rasqui. Alleuja la picor i relaxa.

Anònim ha dit...

El xollu que li han donat a en Marigó a la Diputació té teòricament relació amb la sanitat, no?

Què ha fet míster Marigó per la sanitat dels blanencs i/o per les revisions mèdiques als esportistes, des de la seva torre de marfil i elevat pedestal de la riquíssima Diputació ???

Em fa l'efecte que la resposta es contesta per si sola.

Anònim ha dit...

Vaya panda de histericos.
Oye,sois gobierno u oposición?.Lo vuestro si que es comodo,ni entro ni salgo y siempre quedo bien.
¿Pero es que os creeis que la gente es tonta?.Vuestro camino esta claro,cuesta abajo y sin frenos.

Anònim ha dit...

El comentari de les 8:42 no era d´un socialista home! Que us envaleu desseguida!

Anònim ha dit...

Però el de les 10.23 h., sí..., i, pel cas, és el mateix. Feliç autorretrat, compañeros de la ministra.

Anònim ha dit...

Esquerra parla clar el psc perd els papers

Anònim ha dit...

ESQUERRA NI HA PARTICIPAT, NI TE RES A VEURA.
Joan Puig, mentider una vegada mes.

Anònim ha dit...

Gràcies Joan, per la feina ben feta. Ara cal continuar treballant en aquesta bona línia per Blanes.

Anònim ha dit...

Una vegada més, en Joan Puig no pot estar-se´n de penjar-se medalles per quelcom que no ha fet ell. Joan, no tens remei! Ara diràs també que el govern de Blanes funciona gràcies a tú...quins collons!

Anònim ha dit...

No és questio de penjar-se medalles, però josep trias sap que la proposta surt d'esquerra i que ha servit per salvar-los.

Mentre el psc i ic fent volar coloms.

gracies esquerra

Anònim ha dit...

Joan, deixa'm dir-te que estas donant una lliçó de treball, savoir faire i estimació intensa cap al teu poble. Altres polítics en el teu lloc, a falta de poc per retirar-se de la regidoria i amb la incertesa de tornar a sortir elegits o no com a diputat, ja fa temps que ho haurien llençat tot per la borda i a pastar fang.

La teva feina a favor del nostre poble, a favor de tots i totes els blanencs, t'honora. Només et demano que no canviïs, si et plau, que continuis així fins al final. Encara que a vegades a alguns no els ho sembli, hi ha gent que, en silenci, t'estimem.

No t'aturis, Joan, endavant, una abraçada!!!

Anònim ha dit...

Trias ha tirat endavant les revisions perque esquerra ho ha exigit.

gracies per la vostra coherencia

Anònim ha dit...

Masturbar-se mentalment i escriure-ho a un blog és pornografia mental?

Anònim ha dit...

un altre seudo socialiste amargat, us fot tant que esquerra faci les coses bé.


PDB=PSC i Marigó=Ramos

Anònim ha dit...

El cas és que s'han ampliat prestacions i edats dels beneficiaris de les revisions mèdiques. L'heu encertat, Esquerra.

Maxi ha dit...

Si Trias torna a implantar les revisions...perfecte es el que pretenia la moció de ICV-EUiA. Moció que no parlava pas de les subvencions, només del fet de les revisions.
Ara resulta que ERC que va votar en contra d'una moció clara i diàfana per restituir aquest servei es el gran salvador?.
Primer dieu que segons semble hi ha formules per realitzar un servei que no te per que pagar l'ajuntament, desprès que les revisions han de ser universalitzades, o es genere un greuge cap a sectors de la societat que no rebran aquestes revisions, i ara feu bandera d'una lluita que en cap moment heu encapçalat ni donat suport?.
Si, molta coherència. Paraula que surt massa sovint en aquest bloc.
Una salutació.

Anònim ha dit...

Maxi, crec recordar que qui va implantar les revisions a esportistes blanencs finançades per l'ajuntament no va pas ser un govern de PSC-ICV com algú podria entendre llegint el teu missatge, sinó un govern CiU-ERC.

Jo no sóc en Joan Puig, però quan es va desestimar la recent moció d'ICV-EUiA, li vaig escoltar de boca d'en Joan Puig que calia millorar el sistema i per tant estudiar-ne un d'alternatiu.
Ho va dir ben clar. Si no ho vas poder escoltar o potser no ho vols recordar és un altre tema.

El que ha passat al final és senzillament el que va augurar i proposar en Puig: un sistema millorat i amb major cobertura per a major nombre de gent, augmentant-ne la dotació.
Es tracta d'ampliar beneficiaris, d'anar cap a millor, no de quedar-nos igual o fer com la Generalitat, que en el tema no hi fa res.

Si creus en que els esportistes han de passar aquestes revisions, no pots estar trist, ans al contrari, te n'hauries de felicitar, pensa en les persones que han de passar aquestes revisions... i escolta atentament les paraules d'en Joan Puig, veuras com no és un dimoni i no es menja ningú.

Escoltar -i descriminalitzar a qui no pensa ben bé com nosaltres-, és el que a vegades ens falta una mica a tots.

Maxi ha dit...

Estic encantat de la vida de que es tornin a realitzar les revisions. Com he dit era l'única intenció de la moció presentada per ICV-EUiA. Aquesta no parlava en cap cas de les subvencions, que es un altre tema a parlar i a debatre.
I sí, si que estava i vaig poder sentir les explicacions de Puig. Aquest en el seu temps de paraula, a més de dir el que has comentat, es va excusar indicant que ja feia temps que estava en contra de les subvencions tal i com s'estaven realitzant i que a més segons tenia entes, no era feina de l'ajuntament el tenir que pagar per un servei que les federacions o altres entitats tenien que pagar. Que es generava una duplicitat que no tenia per que ser. Per tot això (duplicitat i no al sistema de subvencions, no votava a favor de la moció).
El cas, es que la GRAN informació que va rebre per votar en contra, va ser aportada per el regidor del PdB, de qui fins fa poc no tenia gaire bon criteri. No es va preocupar de buscar altres vies d'informació, ni va escoltar a Salmeron quant va rebatre les paraules de Ramos, amb la seva GRAN intervenció carregada de falsedats i paraules plenes de verí.
Així doncs, no volguéreu apropiar-vos d'uns mèrits que no os corresponguin, o com a mínim no voler aparèixer com el gran salvador d'un servei, que fins fa poc havia sigut criticat i anul·lat tant per ERC (al votar en contra de la moció per restablir el servei) com per CiU.
Altre cosa es com s'han de realitzar les revisions, si han de ser més amplies i si seran més exhaustives. Paradoxes de la vida, que no només no hi ha duplicitat i per tant cost per l'ajuntament innecessari, sinó que ara costaran el doble que avanç ¿?. I sobre l'edat, home baixar als 5 anys quant hi han estudis metges que indiquen que es innecessari fer aquest tipus de revisions per sota dels 8 anys, donat que per sota dels 8 anys (edat per federar-se) l'esport no es té que realitzar amb esperit competitiu sinó com un joc.
Total, es restitueixen. Perfecte. Però fer ERC com si fos el gran salvador... ganes de protagonisme. Al Cesar el que es del Cesar.

Una salutació.

Maxi ha dit...

llegint el meu comentari anterior, quant parlo de la intervenció carregada de falsedats i paraules plens de verí, em refereixo a la de Ramos, no a Salmeron. Ho aclareixo per si de cas hi ha "suposades" males interpretacions del meu post anterior.

Una salutació

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

La moció de ICV-EUiA, parlava de tornar a implantar el sistema anterior de revisions mediques. Això vol dir amb subvencions incloses.
Sobre les revisions mediques, vàrem votar en contra, es cert, però com a vot de confiança. Confiança que no ha estat resposta com esperàvem o desitjàvem.
Després vàrem fer temps per veure que passava (Lo de que es genera un greuge cap a altres sectors no ho hem dit des de ERC)
I si que hem lluitat per aquest tema, però des de la discreció sense fer-ne bandera per sortir als mitjans. I ho demostra el fet de que Blanes torna a tenir aquest servei, i millorat.

Sobre la informació rebuda per part del PdB, dons era la que era, i vàrem tenir que buscar la informació a posteriori per la nostra banda, però teníem que donar un vot de confiança.
A mes, reconeixent que les formes del Sr. Ramos, no van ser les mes adequades, va deixar al Sr. Salmerón tocat i enfonsat, amb, diguem-ne veritats a mitges, es cert, però el mes greu per mi es que el Sr. Salmerón no va saber rebatre’l. Va ser la intervenció final del metge que era al públic, el que va salvar el plats de la moció.

En definitiva, ICV-EUiA, va presentar la moció sense haver-ho treballat abans i de cara a la galeria. ERC ha sabut esperar i ha fet els moviments que es tenien que fer per restablir el servei i millorar-lo, ja que ara també es beneficiaran d’això els infants entre 5 i 8 anys, que si es cert que no competeixen oficialment, també es cert que fan esport, i els infants d’aquestes edats, competeixen sempre, encara que no estiguin federats i juguin amb una pilota feta de paper i cel·lo.

Salutacions i independència.