12 de novembre 2007

(220) El PDB ha perdut tota la força i la credibilitat

“Ara més que mai cal arreglar el pagament de les revisions metges, sense limitacions d’edat (proposta d’Esquerra en el darrer plenari)”

Esquerra segueix treballant amb responsabilitat per Blanes, i més que mai donarem suport al govern de Josep Trias, en aquest mesos s’ha fet una bona feina i l’aportació d’Esquerra ha estat vital.

Ja vaig manifestar en un anterior post que la crisis del PDB és molt més greu del que ha sortit als diaris, no és que ho digui jo mateix, és el comentari fet per gent que de bona fe va donar suport a una llista que volia trencar amb tots els partits amb un discurs que barrejava la poca seriositat i l’utopia.

La crisis està més oberta que mai, i s’agreuja amb les tensions internes entre els membres de la mateixa llista electoral del PDB, la lluitar per ocupar la cadira fins hi tot s’ha fet publica amb acusacions creuades entre ells.

Veient tot plegat, està clar que el PDB no està en situació de donar lliçons, i sobretot d’amenaces, no tenen ja cap credibilitat. Si volen ser responsables i treballar dins del govern per Blanes molt be, però amb amenaces no aniran enlloc.

Exigim al PDB, que no presentin cap moció contra l’ús de la Casa del Poble de l’edifici de la Cooperativa, que li va ser espoliat per la dictadura franquista, ja ho va intentar el PSC i no voldríem que fessin el més estrepitós ridícul, tal i com va fer el PSC de Blanes. La Cooperativa pertanys a la Casa del Poble i en aquests moments s’està negociant amb la Generalitat i el Ministeri la seva devolució.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

veig que compliu amb el que dieu, vau dir que les revisions espaveu un nou model, i veig aneu en aquest cami.

Anònim ha dit...

Primer expliques un "cuento" que t´has inventat sobre una "crisi" inexistent al PDB i després, amb tot el morro dius que: "EXIGIM AL PDB"...
Però tú de què vas, Joan?
Estàs "flipant" o què et passa?
Srs. d´esquerra, emporteu-vos ja aquest personatge del panorama polític blanenc! Ja no hi toca!

Anònim ha dit...

Tú els hi has tombat lo d´en Meca, i ara (com sols dir molt sovint tú mateix, Joan): "Que cada pal aguanti la seva vela"
I tú vas "exigint", a sobre...

Anònim ha dit...

esquerra exigeix democrACIA.

EL PDB ESTA TOCAT I EL PSC ENCARA VOL APROFITAR-SE

Anònim ha dit...

El que està tocat (de l´ala) és en Puig: ara exigeix, tú! És collonut aquest paio!

Anònim ha dit...

Esquerra te coherencia i per coherencia pot exigir,
a mes el PDB no te capacitat per presentar aquesta moció.

i menys encara el PSC de votar-le.

Anònim ha dit...

No és que ho exigeixis o ho deixis d'exigir, Joan.
És que els mateixos del PDB ni s'haurien de plantejar una barrabassada com la de l'enfrontament contra una entitat blanenca centenària com la Casa del Poble.

Ja hauria de sortir d'ells mateixos. Però, què vols?, si ni això saben reflexionar...

Anònim ha dit...

¿Em poden dir els senyors i les senyores del PDB a què ve ara aquesta caça de bruixes contra la Casa del Poble?

Quan un partit polític -qualsevol- s'enfronta a una entitat o associació -qualsevol- del poble, de la societat civil, aquest partit comença a relliscar, i en baixada.

Anònim ha dit...

Mira que eres payasete.Los del PDB son tus socios en el gobierno del ayuntamiento de Blanes.Gracias a ti gobiernan.Eres tu el que los ha puesto ahí con tus sandeces de paranoico visceral y egolatra.Ahora toca joderse majo.
La solucion es facil,mocion de confianza y tu de vacaciones a disfrutar de toda la pasta que te has llevado tanto del ayuntamiento de Blanes como del estado español.
Sí,lo que tocaba,pero eso es mucho y yo con quien odio no quiero cuentas pero tu no eres así.Tu a trincar y a prom ocionarte.No se para que.Para perder la mitad de los votos que tenias.Pobre hombre.

Anònim ha dit...

PUIG QUE TORNA A SALT!!!!!!!!!!
LI FARAS UN FAVOR A BLANES

Anònim ha dit...

He visitat el bloc de Josep Marigó, i es dona el mateix cas que en aquests 2 darrers comentaris:
a qui pensa diferent dels socialistes, el tracten de "desvariejador" cap a n'amunt.

Ara en aquests dos darrers posts, els socialistes de torn jfo i companyia tracten al que ni pensa com ells, sinó que té opinions diferents, de "paranoic", i al que cal internar en un hospital psiquiàtric que hi ha a Salt.

Com algú els ha contestat amb molta raó al bloc de Josep Marigó, els polítics que tracten a les veus discrepants o que no combreguen exactament amb com ells pensen, fan por. Por.

Cal recordar que enviar al manicomi era el que feia Franco (amb suposats psiquiatres al seu servei), sobretot als anys '40, contra els dissidents republicans, amb idees d'esquerres, comunistes, anarquistes, homosexuals o "separatistes".

És una mostra monstruosa d'intolerància, el tractar de "dement" al que simplement té idees distintes, intolerància que observo massa sovint últimament en membres del partit SOCIALISTA i del PDB, ambdós junts i de bracet amb el sols objectiu d'insultar-te a tu, Joan, a mi (em sento insultat quan t'insulten a tu), a tota la Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya, a tots els seus militants i simpatitzants, als socis de la Casa del Poble i als votants i electors blanencs d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Anònim ha dit...

Son el mateix PSC i PDB, tots dos malats de puig i d'esquerra.

els hi esteu donant una lliço de modos, ara jo no permeteria els insults.

fora fatxes

Anònim ha dit...

tens raó fora la gent sense ideologia.

Anònim ha dit...

Doncs el caldo de cultiu de tractar-te/tractar-nos de dements, també l'han traslladat al llibre de Visites de l'Ajuntament.

Hi estic d'acord: fan por, i això de voler posar camisa de força als discrepants és una tècnica molt vella que van utilitzar intensament règims coms els de Hitler i els dels gulags d'Stalin.

Estic sorprès -i molt desfavorablement- de com poden els socialistes escampar aquestes ignomínies al llarg de Blanes. Cada dia estic més desconcertat amb aquest partit, i no només pel que fan els socialistes a Blanes, sinó pel que fan a Rodalies RENFE i l'AVE, Zapatero defensant Aznar a Sudamèrica i el que fan a la Generalitat.

Els socialistes, ara amb tot el poder, m'han decepcionat a Blanes, a Catalunya i a l'Estat.

Anònim ha dit...

tens tota la raó, el psc ha perdut el nord.

esta fora de lloc i veu cada dia que pasa que va perdre l'alcaldia per la seva culpa

Anònim ha dit...

Lo que no podeis pretender es que lo que llevais haciendo y diciendo durante mucho tiempo no tenga ninguna contestación ni ninguna consecuencia,politica por supuesto.
Este lenguaje es una manera de hacer que os mireis en vuestro espejo.
No teneis vosotros la patente de nada.
No habeis hecho nada positivo por Blanes solo promocionar a un señor que en su comportamiento politico es un impresentable.
Eso teneis y con eso os quedais y vuestros votantes ya os han advertido negandoos su voto.Los vuestros,no nosotros.
Salud y Republica.

Anònim ha dit...

Abans de qualsevol altra consideració, el que hauries de fer és retirar tota la teva sarta d'insults, jfo.

Rellegeix-te a tu mateix i imagina't que te'ls haguessin dit a tu. T'agradaria gaire?

Rellegeix el teu comentari d'ahir de les 19.38 h. i en tot cas demana disculpes abans de pretendre tu donar cap posterior lliçó.

Per cert, no m'interessa gaire la teva "república monàrquica", a on un MONARCA junt amb el teu estimat ZP fan callar a un president d'una República i cap d'Estat pel sols fet de dir d'Aznar allò que és.

Anònim ha dit...

endaVANT I FORÇA.

ESQUERRA SOU ELS MILLORS.
SALUT

Anònim ha dit...

El pretendido oresidente de una republica es en principio un militar golpista al que luego las urnas le revalidan si es que eso es posible.
Ves com o no teneis ni puta idea de lo que decis?
No sois más que cuatro y además in documentados.
Os servis de la politica y no servis más que a vuestros intereses particulares,en este casdo los del guru Puig.
Que pena.

Anònim ha dit...

Segueixes insultant, jfo.

Com a bon socialista que ets, ¿no pots parlar sense insultar, és un impossible?

¿Què vol dir això de "puta" que dius? ¿I això de "gurú"?

Aquestes paraulotes no es diuen, i menys les persones grans i adultes, quan estan en tranquil·la i pública conversa, i en desitjable contrast d'opinions.

Fes el favor, JFO..., mentre no mesuris les teves paraules, perds totes les raons que tinguessis o deixessis de tenir.

Cal se ben educat i respectuós per la vida "y con tus semejantes, con el prójimo".

Fes bondat.

Per cert, algú que va fer un cop d'Estat, en aquest cas, a l'Estat espanyol, també va designar a dit com a successor "a jefatura del estado" al vostre amic Juan Carlos.
Dic "vostre" amic, d'en ZP i teu.

El Chávez no em cau simpàtic, però va dir d'Aznar allò que és: un feixista.
En Aznar, com en Fraga, en Franco o en Serrano Súñer, "feixista" no és un insult, sinó una descripció.

Ara seras tu, socialista, talment com el successor de Franco: Juan Carlos o ZP, el que em defensaras a AZNAR??

Et recordes de la guerra de l'Irak? Ereu vosaltres els socialistes, els que tractaveu de feixista a Aznar.

¿Què ha passat des d'aleshores, que Aznar ha canviat?

No, company, Aznar malauradament continua essent el mateix de sempre.

Sou els socialstes els que heu canviat, que abans titllàveu de feixista a Aznar i ara el DEFENSEU.

Chávez pot ser el que vulguis, però quan va dir que Aznar és el que és, en aquell moment i en allò concret Chávez tenia raó.

I el teu amic Juan Carlos no és ningú, ningú, per fer callar a un altre cap d'Estat, perquè tant de patriotisme i exacerbat nacionalisme espanyol en cimeres de caps d'Estat pot comportar problemes de diplomàcia internacionals (i problemes derivats, econòmics...) a la teva estimada Espanya.

I no és bo buscar problemes gratuïts allà on no hi són.

T'ho diu un consell d'amic.

Anònim ha dit...

Puig, creo que deberías ir a que te visitara un psicologo o mejor un psiquiatra, estas paranoias mentales que te inventas son muy preocupantes.
Fijate que todas tus informaciones que vas publicando, mas de un 70% han resultado falsas, pero te da igual, lo importante es que hablen de tí y de las tonterias que dices, aunque sean mentiras.
Creeme necesitas tratamiento.
Porque no dices que desde la dirección del partido estan hartos de tí y que has sido descartado para ir de nº 1 por Girona.

Anònim ha dit...

quina mania teniu a esquerra i a puig, gracies a ells tenim bone feina.

Anònim ha dit...

Mira majo amigo del rey tu y tus compañertos de partido que con todo vuestro rollo os encanta tener alguien con quien meteros.
Yo no soy monarquico.Yo no he votado la constitución por monarquica y yo hablo con mucha más educacion que todos vosotros juntos.
Y lo que es más importante es que yo no miento como vosotros.Ni arrimo el ascua a mi sardina como vosotros ya que mis sardinas me las gano trabajando y no de pñolitiquillo que quiere ser mediatico y acaba en caricatura de sí mismo.
Entessos?

Anònim ha dit...

em sembla que jfo vol dir Junts Fomentem l'LOdi...

Anònim ha dit...

El JFO, així com els dirigents socialistes companys d'ell, especialment els de Blanes, són molt "conciliadors", "educats" i sempre busquen l'"entesa" i "punts de trobada" entre les parts dialogants. És un "plaer" llegir el JFO.
Fins ara se m'entén la ironia, no?

Doncs el que no és ironia és que ell és militant del PSC(PSC-PSOE), i que va molt en la línia que duu Josep Marigó, líder del PSC(PSC-PSOE) i qui porta la veu cantant del partit a Blanes.

A propòsit, pel "lèxic" i la manera d'escriure, no us estranyi que el de les 16.01 h. també sigui el "respectuós" i "educat" JFO.

Anònim ha dit...

Si no ets monàrquic i no has votat la constitució espanyola, JFO, ¿què hi fas militant al PSOE, el partit més monarquic i constitucionalista de l'arc parlamentari espanyol?

¿Vols dir que, a més a més d'insultar-nos, no ens estas prenent el pèl, perquè, com va dir aquell, el que passa és que els socialistes fa temps que vau abandonar la ideologia, el republicanisme, el marxisme i el socialisme, en el baúl de los recuerdos?

Au va, que fa temps que ens afaitem.

Anònim ha dit...

Zapatero, de bracet amb Juan Carlos.


Per defensar a José María Aznar.

Abans hi havia el trio de les Açores (Bush, Blair i Aznar).

Ara hi el trio del "¿Por qué no te callas?", del Borbó, Zapatero i Aznar.


Socialistes.............

Anònim ha dit...

Els del Pdc fan tots els papers de l'auca.