10 de novembre 2007

(219) Illa de Blanes: Com llençar 200.000.-€ per no tenir res

"Proposta d'Esquerra per l'Illa de Blanes, viable i d'ús públic"

“Us recomano la carta que Josep Marigó va escriure criticant la gestió de Ramon Ramos (illa de blanes, fum, fum, fum)

Un cop més el PSC ens dona la raó, els fets demostren una altre pèrdua de temps fruit de les decisions del PSC; a la part final de la passada legislatura el seu portaveu i aleshores alcalde va decidir tirar endavant un contracte amb l’Universitat per tal de desenvolupar el que desprès seria la seva proposta per l’illa, és a dir un “simple Spa.” Menys mal que el PSC i CiU no governen junts.

Esquerra va demanar destinar aquests diners a un concurs d’idees, ens van dir de tot, ens van quasi insultar, a que no sabeu el que ha passat?

Davant la situació de paràlisis de l’Illa, els grups municipals per unanimitat hem decidit convocar un concurs d’idees, amb el vot favorable del PSC. Un cop més el temps posa i treu raons, teníem raó, però la miopia del PSC ha fet perdre aquests diners, algú assumirà aquesta irresponsabilitat?

El temps posa a cadascú en el seu lloc, es van llençar 200.000.-€ a les deixalles, i tot plegat per no escoltar-nos, l’obsessió cap a Esquerra per part del PSC dirigit per Marigó, ha comportat una greu pèrdua de temps i diners.

Desprès de vuit anys de fer volar coloms, tornem a estar a les beceroles, i malgrat no tenir res el PSC va obrir la porta a cedir 30.000 metres de sostre de l’Illa de Blanes a la Generalitat.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altre pifia que surt a la llum.
i a sobre volen donar lliçons?

Anònim ha dit...

Joan, una pregunta, per diferents foros d'internet (bloc d'en marigó, per cert que tu el tens enllaçat i ell amb una mostra de democrata no ha fet) circulen que en el proper plenari presentaran una mocio per treure de la Cooperativa a la Casa del Poble?

tindran els pebrots de fer-ho?

Anònim ha dit...

Ja no sabeu quines noticies inventar per crear sempre rumors i mala maror.AIxò es realment patètic, el que si està clar és que HEU PERDUT UN REGIDOR i això només és el principi. Continueu així que acabareu de perdre l'altre.

Anònim ha dit...

el que diu el bloc d'en puig, es veritat, i sino a veure qui ho desmenteix.

son veritats com un temple i encara és queda curt

Anònim ha dit...

molt bo la relació de males practiques del psc

Anònim ha dit...

I tant que m'ho crec, jo també, la proposta en campnya electoral del balneari del PSOE-psc, els mateixos socialistes es deuen haver adonat que era inviable des de tots els punts de vista (ecològic, econòmic, d'esquerres/públic/privat/dretà, particular, dessalador, exclusiu...).

Gent d'ERC i Joan en particular: aquests escrits i informacions que deixes en el teu bloc, els haurieu d'escampar pertot el poble en forma de butlletí o de full volant o de petita revista en format paper, com en paper va surtir el "Sa Palomera".

LA GENT DE BLANES HAURIA D'ESTAR INFORMADA DE TOTES AQUESTES NOTÍCIES, QUE SÓN MOLT IMPORTANTS, i deixen ben retratat a cada un sobre com gasta i gastaria cada un dels polítics els diners que són de tots!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord, els desastres de la gestió marigó els mitjans habituals els hi perdonen, nomes la llibertat permet denunciar els desastres fets.

Anònim ha dit...

200.000 € dilapidats pel PSC-PSOE no és la quantitat aproximada que hauria costat contractar a Meca per part del PDB??

Pedebé i pesecé, dilapidadors dels nostres impostos.
Pedebé i pesecé, tallats pel mateix raser.

Anònim ha dit...

molt bona aquesta darrera, es encertat, psc i pdb tal para cual

Anònim ha dit...

Esquerra governava amb la resta però era el petit David, inocent que no podia aturar a la resta. Joan, a força de repetir mentides te les creus tu mateix. Hauràs de passar un altre cop la ITV mental.

Anònim ha dit...

Pareu d'insultar en el bloc mes lliure de tots, no entenc com en Joan no censura els insults.

salut i força esquerra

Anònim ha dit...

Aquest insult que t'envien de la "ITV mental", el deu haver escrit algú a qui no li ha agradat que treguis a la llum pública aquests 200.000 Euros dels nostres impostos llançats graciosament a les escombraries pel PSC.

Per tant, ja m'imagino qui són els "insultadors".

No hi ha res que faci més mal que les veritats.

Anònim ha dit...

Jo també tindré que passar per la ITV mental... No m'enrecordo de quin regidor d'hisenda va gastar 500.000.000 de ptas (3.000.000.-€) en una maqueta del Isozaki.
Es deia Joan Puig?
No ho sé...

Anònim ha dit...

Eres un sinverguenza juanito.Y los dineros que se va gastar el otro Ramos siendo tu regidor de hacienda.¿O no lo eras?.¿O no estabas?.¿O estas tonto?.Pero no ves que no te sostienes por ninguna parte.Escarda cebollinos majete que a lo mejor es tu futuroLO digo por la postura...

Anònim ha dit...

Aaaaah, nois del PSC, amb aquest dos darrers comentaris ja feu com els calamars, que llencen tinta per amagar vergonyes pròpies, i recents...
Ara ja no desmentiu això dels 200.000 euros que explica en Joan, socialistes...
Així que allò que al principi dèieu de que Puig menteix, en realitat qui menteix sou vosaltres socialistes...
Caram, caram, que en són de mentiders els empleats del PSC, se us cauran les dentetes per aquest motiu, com als nens que no diuen la veritat, per tractar de mentider a en Puig i insultar-lo com l'insulteu.

Anònim ha dit...

Allò de la Illa Isozaki, com tothom sap, no va ser pas iniciativa d'en Puig, sinó que va ser una aposta personal de Ramon Ramos.

Això dels 200.000 € (i més) per fer-li la campanya electoral amb les aigües termals, és una iniciativa socialista i només socialista (¿o cal dir de Marigó?).

Per cert, ¿quants euros hauria costat a la butxaca dels blanencs si Marigó renova alcaldia i ens fa pagar tota la parafernàlia i megalomania de l'spà privat i exclusiu?
I la privatització de sòl públic a l'esplanada dels pavellons? ¿Quin cost té el perdre espai públic per a donar-lo a uns privats perquè ells facin negoci... i al poble, que el bombin?

En Marigó està molt bé com està, a l'oposició, d'una bona ens hem lliurat els blanencs.

Anònim ha dit...

Efectivament, per sort per a les arques municipals, Ramon Ramos i Josep Marigó han deixat de ser alcaldes i portar la veu cantant.

No vull ni pensar què passaria amb els meus impostos ni el destí que patirien, si els partits d'aquests dos senyors pactéssin per governar en sòciovergencia.
El "acabóse", vaja.

Anònim ha dit...

El regidor d'hisenda amb en Ramón Ramos era en Joan Puig... No fotem!
Per tant co-responsable politic i personal de les decicions del seu departament.

Anònim ha dit...

Joan Puig y Ramón Ramos tiraron a la basura 3.000.000.-€ por una maqueta que no valía nada.

Anònim ha dit...

No hombre, el Puig pasaba por allí. El es músico, ¿sabes? El no tiene nada que ver cuando estaba en Hacienda entre el 1999 y el 2003.
¡Y hacer el favor de no meteros más con el! ¡Que somos 4, pero parecemos 1.000, que le queremos mucho!

Anònim ha dit...

Per aquí ja s'ha dit que la Illa Isozaki va ser un projecte personal de Ramos.

Tanta o tan poca responsabilitat hi tenien en Joan com vosaltres socialistes, ja que recordo que en les votacions plenàries sobre el tema isozakià, el PSC mai s'hi va oposar obertament, votava en el mateix sentit que Ramos, com si que s'hi va anar oposant a posteriori (i que ERC també s'hi va anar oposant).

A vosaltres socialistes, en Ramos també va començar engalipant-vos, i si hi hagués responsabilitats fora d'en Ramos (que no ho crec), n'hi hauria en tanta proporció dels socialistes com d'esquerra.

Jo crec que Ramos, al principi, ens va enganyar a tots (ell n'és responsable), però el que no s'entén, és que després de sortir tots escaldats del seu projecte faraònic, quan vam adonar-nos que no hi havia ni hi hauria inversors externs, després d'això, Puig n'ha après dels possibles errors passats i ho ha abominat, però en canvi vosaltres socialistes, amb el vostre balneari i spa, voleu fer una mala còpia del Ramos, ensopegueu per segona vegada en la mateixa pedra i seguiu dilapidant l'erari públic com feia Ramos.
El cas vostre de les aigües termals privatitzades és doblement greu. Feu el mateix que criticàveu i que critiqueu de Ramos, a sabiendas que Ramos l'havia vessat... i molt.

A més, sabeu que el tema vostre de l'spa, és un tema totalment electoralista, vaja, que amb el treball de la Universitat que ens feu pagar als blanencs de 200.000 €, ens feu pagar la vostra campanya electoral, ja que els socialistes SABIEU TAN BÉ COM SEGURAMENT SABIA RAMOS QUE ELS VOSTRES RESPECTIUS "PROJECTES" NO ES MATERIALITZARIEN MAI. Ho sabieu. I cometre un despilfarro així A CONSCIÈNCIA, AMB PREMEDITACIÓ I ALEVOSIA, això és un agreujant del que heu balafiat per iniciativa i responsabilitat de Marigó (no d'en Puig, encara que també hagués compartit govern amb vosaltres socialistes).

El balneari és vostre i només vostre, i amb l'agrujant que el voleu imposar als blanencs, amb totes les seves despeses, aprofitant-vos de tot el poder de 8 regidors.
Un partit, com més gros és, i és el majoritari dins el govern, més responsabilitat té, i més encara si la "iniciativa", la idea de bomber o el conill que es treu del barret és seu.

Anònim ha dit...

Joan Puig va gastar 3.000.000.-€ dels impostos de tots els blanencs, per fer una simple maqueta.

Anònim ha dit...

No és tan reduccionista com ho presentes, col·lega.
I disculpa que et digui que no em crec que una simple maqueta valgui 3.000.000 €.

Encara que repetir consignes i eslògans en una sola frase pelada sigui fàcil com repeteixes, t'amplio consideracions.

Un soci minoritari, quan està a dintre d'un govern, no sempre pot dir o fer allò que creu convenient, encara que el cos li ho demani.

En Puig, igual com amb vosaltres socialistes, en la majoria de temes va estar d'acord amb CiU (i amb vosaltres PSC) en l'estada en ambdós governs.

Hi va haver algunes discrepàncies -mútues-, però tant amb vosaltres com amb CiU, en Puig va cedir en temes en què no estava d'acord, perquè a vegades cal evidenciar les discrepàncies i a vegades no.

En democràcia, a vegades cal transigir i a vegades cal afermar-se.

En un equip de govern tots els seus membres han de cedir algunes vegades.
En Joan es va plantar davant Ramos per Pinya de Rosa, pel rebut de l'aigua, pel delta de la Tordera i per alguns altres temes que em descuido.
Però en els principis en què pràcticament tothom estava d'acord amb la Illa, ningú hauria entès que en Joan discrepés de CiU, de la mateixa manera que vosaltres, socialistes, en els principis, tampoc us vau oposar a l'Illa Isozaki.

Ben segur, si en Joan llegís aquest nostre debat (ara és cap de setmana i deu estar descansant, que bé s'ho mereix), podria aportar alguna informació o dada afegida als meus apunts.

El que és segur és que no és tant dimoni com el pinteu, socialistes, perquè, si no, A POSTERIORI, el 2003, i ja sabent i coneixent qui era, no haurieu volgut pactar amb ell el govern tripartit.

Anònim ha dit...

El balneari és un despilfarro vostre i només vostre, socialistes.

¿O per la vostra regla de 3 de rentar-vos les mans i derivar el mort cap als partits minoritaris, em direu que la culpa de dilapidar els 200.000 € del balneari és d'EUiA i no del PSC-PSOE de Marigó?

Si us plau, raoneu una miqueta, no repetiu frases i consignes soltes, com els lloros repeteixen mimèticament el que escolten d'oïdes.

Anònim ha dit...

Home, ja que els socialistes parlen de tants anys endarrere (li dèien l'any de la picor), per allò que va passar amb la Illa Isozaki de 1999 a 2003, els blanencs ja van jutjar als polítics d'aquell temps a les eleccions de 2003. I què va passar? Doncs que els ciutadans van castigar a Ramos i van premiar Joan Puig i ERC (després de tot el que va passar amb l'Illa Isozaki. Per pensar-hi.

Els votants blanencs van tenir tot el temps disponible per jutjar què va fer cada polític en el tema Isozaki (Ramos/CiU, Marigó/PSC i Puig/ERC), i els blanencs, en acabat, van parlar a les urnes en els termes abans mencionats.

Però amb el tema balneari/spa socialista, molt poca informació ha arribat al blanenc mitjà i de carrer.

Si no és algun lector del bloc d'en Joan Puig o algun altre "lletraferit o aficionat de la vida política", ¿quin altre blanenc coneix i és conscient que Marigó ha estat jugant, pel cap baix, amb 200.000 Euros amb un tema anomenat balneari fantasma?

Jo afirmo una cosa:
si el blanenc mitjà arriba a conèixer (abans de les eleccions de juny d'enguany) amb temps suficient per jutjar amb les dades a la mà de com té la butxaca foradada (dels altres) en Marigó, un altre gall hauria cantat a les eleccions de 2007 i dubto que haguessin arribat a 8 regidors.

Anònim ha dit...

Desores d'escoltar els insults contre Puig,l'entenc, te tota la raó,

ramos i marigo van enredar al poble i han estat inoperants per blanes

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

El cas és que entre el PSC i CiU Blanes torna a perdre el tren. Tant difícil seria que acceptessin els errors i seguessin a discutir quin és el millor projecte per Blanes? Calla, no, i si resulta que és la proposta d' ERC?

http://jaumeametller.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Els que volen la sociovergencia son l'associació de damnificats d'es-alcaldes que encara no entenen res.

PSC i CiU sempre juguen a perdre per Blanes.

Sort que EUiA i darrerament Esquerra són necessaris, sino fos d'aquesta manera, encara estariem pitjors-

Anònim ha dit...

ERC necessària? suposo que per fer la punyeta com sempre no? Ni donen estabilitat ni són imprescindibles i menys amb un únic regidor.

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Veig que darrerament hi ha anònims (potser sempre és el mateix) que qüestionen el paper d'ERC a l’Ajuntament perquè només té un regidor.
En el nostre sistema democràtic la representativitat la donen el vots dels ciutadans. La llei electoral tradueix aquests vots en regidors, fent que ERC amb 885 vots obtingui un regidor mentre que, per exemple, el PDB, amb 1117 (un 26% més de vots), n’obtingui 2 (un 100% més de representants). És a dir, que la representativitat s’ha de mesurar en els seus termes justos.
Però a banda de la representativitat, en un sistema proporcional no majoritari com el nostre, la influència ve marcada per les idees i la capacitat de diàleg i de treballar. És per això que grups amb una gran representació, però amb poca voluntat de diàleg i idees excloents poden quedar fora del govern, com ara el PSC. Mentre que d'altres, com ERC que ha demostrat sempre la voluntat de respectar el mandat dels seus votants intentant aplicar el programa electoral, han influït en el govern del nostre poble en les 4 legislatures des del 1995.
La democràcia potser no agrada a tothom, és una pena.

Anònim ha dit...

En aquests moments esquerra exerceix la seva responsabilitat.

Gràcies a esquerra és fan coses, els altres PDB i PSC enbruten i tiren merda.

Anònim ha dit...

Estic en gran part d'acord amb en Jaume Ametller, amb en Joan, i amb altres comentaristes.

Tal com està actualment la correlació de forces de grups municipals al govern i a l'oposició, hi ha el gran avantatge que, quan hi ha algun excés per part d'algun partit (sigui aquest majoritari o minoritari), al no haver-hi majories espaterrants, inexpugnables, indiscutibles i pètries com p. exemp. la sòciovergència PSC-PSOE-CiU de 8+7=15, tots altres partits de l'arc consistorial (majoritaris amb més força i també minoritaris) poden controlar els possibles excessos d'aquell grup municipal que he esmentat al principi.

Això val per a tots els partits, majoritatis (amb més possiblitats aritmètiques) i també minoritaris.

En voleu un exmple? David Meca. El tema Meca comporta un malbaratament molt gran dels diners dels blanencs i ve projectat amb la idea del promotor (PDB) que, com que aquest partit ja ha accedit al govern, l'ha intentat tirar pel dret, pensant-se que des de la torre de marfil del govern, ja no hi haurà majoria que el pari ni li faci ombra.

Doncs no. La sort que tenim a l'Ajuntament de Blanes avui en dia, és que la resta de membres del plenari municipal s'han adonat que gastar tots aquells diners en Meca era un disbarat.

Aquest del Meca és només un exemple d'assumpte. N'hi ha més, els que vinguin.
Per tant, no només en aquest tema, sinó en els altres importants de municipi, a partir d'ara, tots els partits hauran de parlar i dialogar... RAONAR-LOS, ARGUMENTAR-LOS en privat i EN PÚBLIC, PER CONVÈNCER (davant l'opinió pública, a la resta de grups polítics i agents socials) de la bondat o necessitat dels temes, i hauran d'anar més amb compte de no voler imposar un corró o una piconadora absolutista, perquè ningú hi té majoria.
I d'aquesta manera, al parlar dels temes importants, un per un, al ser més treballats entre tots, globalment la QUALITAT i la millora dels assumptes que s'aprovin en sortirà guanyant i reforçada, amb més legitimitat al darrera.

Que no pateixin els que diguin que això alenteix, perquè no és cert, al contrari, parlo dels temes més importants d'Ajuntament.
En el dia a dia, les coses segueixen el seu curs, i no perquè mani una sòciovergència, el dia a dia de l'Ajuntament va més de pressa. A curt o mig termini es podria donar fins i tot l'efecte contrari, ja que amb una majoria tan grossa ja feta, les directrius de dalt del consistori cap a baix es podrien "RELAXAR", i la burocràcia afegida comportaria augmentar les molèsties als ciutadans.

Anònim ha dit...

Por qué no te callas?

Anònim ha dit...

perqueè tenim dret a parlar, i et permetem que tu fins i tot puguis insultar.

PDB=PSC

Anònim ha dit...

Si iguales PDB i PSC vol dir que no tens ni la més mínima idea del que passa!
Deu meu, quina quantitat d´ineptes que córren per Blanes!

Anònim ha dit...

Home, no em diras tu que a PDB i PSOE no els uneix la seva animadversió cap a Esquerra de Blanes.

¿O em diras que PDB i PSOE de Blanes "estimen" molt (entre cometes) a ERC i al seu representant a l'Ajuntament?

No cal esverar-se per reconèixer la realitat de les semblances. Aquesta només n'és una, però com s'ha dit en altres comentaris, n'hi ha d'altres.

Anònim ha dit...

tens tota la raó, marigo i ramos més del mateix, gent sense idelogia

Anònim ha dit...

Comfons animadversió i rivalitat, anònim de les 19:47. La tàctica del victimisme i del "em ténen mania", és això només, una tàctica que pot servir o no. Aquí a Blanes ja ho coneixem això de que "a ERC ens ténen mania", però la veritat és que el 27 de maig, Blanes va anar a votar, saps? I els resultats, doncs ja saps, no?
Sobre "l´amor" que creus que hauriem de sentir per ERC, doncs home,... el que se´n diu estimar..., doncs no, la veritat. Crec que comfons temes (amor i política) o que infantilitzes un grà massa. (Per cert, quina edat tens, anònim?)

Anònim ha dit...

A l'anterior,

Quan parlava de l'"estimació" o "amor" que despreneu alguns, veig que no has captat la ironia (i això que ho he posat entre cometes, i a més, he recalcat entre parèntesi que ho havia posat entre cometes).

T'ho diré d'una altra manera:
tu (com a socialista o membre del pdb), ¿has desautoritzat algun dels habituals insults que es vessen per aquí i per altres llocs en contra d'en Joan Puig i en contra de les persones d'ERC?

Oi que, lluny de les lògiques i normals diferències d'opinió -benvingudes- entre persones i partits......, de la mateixa manera que et refereixes a pressumptes victimismes dels altres (no dels teus), en canvi mai has rebutjat, per escrit i en públic, els insults que rep ERC?

Saps diferenciar el que és la lògica diversitat i pluralitat d'opinions, del que és insult pelat, sec i agressió verbal??

Oi que quan has sentit o llegit aquests flagrants vilipendis, has mirat cap a una altra banda i has fet veure que no veies res?

Doncs amb aquestes preguntes que et faig tens la resposta al teu enunciat.

Anònim ha dit...

Jo t´ho diré d´una altra manera, membre d´ERC:

Tú has mirat d´aturar o de condemnar tots els dequalifucatius, insults i arguments infundats contra el PDB?

Saps diferenciar el que és la lògica diversitat i pluralitat d'opinions, del que és insult pelat, sec i agressió verbal??

Oi que quan has sentit o llegit aquests flagrants vilipendis, has mirat cap a una altra banda i has fet veure que no veies res?

Doncs amb aquestes preguntes que et faig tens la resposta al teu enunciat.

Anònim ha dit...

Abans d'aparèixer el PDB ningú el coneixia.
Per tant, ningú havia insultat ni atacat al PDB per res.
El PDB va sorgir de la mà de les pàgines de la revista Proa.

I sense haver rebut el PDB cap insult ni cap atac, TOTS CONEIXEM LES PARAULES "AMABLES" I "CARINYOSES" QUE EL PDB DEDICAVA de manera gratuïta A TORT I A DRET, A DIESTRO Y SINIESTRO, A TODO QUISQUI, A TOTA CUCA VIVENT, DES DE LES PÀGINES DE LA PROA.

És molt poc el que li han dit al PDB, comparativament amb les bestieses que ha pronunciat el PDB.
Les paraulotes que emet el PDB retraten per si mateixes als senyors de l'antiga Proa que les pronuncien.

Realment deploro tota desqualificació, i el PDB i alguns socialistes s'emporten la palma a l'hora de faltar i insultar al altres.