06 de novembre 2007

(216) No a les amenaces..........

Esquerra mai votarà els acudits que pugui tenir un partit polític que diu ser independent i que resulta que te més lligams que qualsevol altre. Mai votarem propostes fora de lloc i mai permetérem amenaces.

Vam assumir un acord amb CiU, perquè Josep Trias fos l’alcalde, amb un programa de 50 punts pensat per Blanes, i per tant assumint la nostra responsabilitat, això no vol dir que els mal anomenats independents tenen carta blanca, tot al contrari, no permetérem que malbaratin el govern municipal.

Jo mateix vaig dir, “que els mal anomenats independents no tindrien pebrots de marxar del govern” i als fets me remeto, molt d’escalfar amb declaracions fora de lloc (un cop més juguen amb la mort i els funerals) però a l’hora de la veritat escalfen la cadira.

No permetérem que les elucubracions del PDB siguin utilitzades pel PSC per tapar la bona feina que s’està fent des del govern amb la col·laboració d’Esquerra, la nostra aportació és vital per seguir governant, i el nostre compromís és més ferm que mai.

Nosaltres no farem fora els mal anomenats independents del Govern, però avui són més prescindibles que mai, no són els reis de res, i per tant no volem que siguin l’excusa permanent del PSC.

Per tant en democràcia les amenaces al calaix, ni els mitjans públics de comunicació són seus, ni les regidories tampoc, no tenen majoria absoluta i per tant el nostre vot exigeix respecte.

Per últim, exigim als mal anomenats independents que no utilitzin la Casa del Poble com va fer el PSC per intentar marcar a Esquerra, mai en cap acord hi posarem la Casa del Poble o l’edifici de la Cooperativa. Aquest és un dret que no és demana, és un dret que pertoca, negar aquesta evidencia, és donar cobertura legal al franquisme.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si és veritat el que dius.
El PDB s'ha tornat com un altre partit, quina vergonya....

Anònim ha dit...

El PDB no s'ha tornat, ja era abans així

Anònim ha dit...

Joan, si tens el valor de dir, i repetir, que "aquest equip de govern està fent bé les coses", és que ets més hipòcrita i cínic del que molts podien imaginar, i que Blanes t'importa molt menys que les teves dèries personals.

Ni Esquerra ni Blanes van bé amb tu. Una llàstima.

Anònim ha dit...

Què fals arribes a ser, Joan.
De fet lo dels 50 punts t´importa una puta merda, els has fet per a tenir entretinguts als quatre militants que et queden. El que de veritat a tú t´importa NO és Blanes, el que de debó t´importa és...TÚ MATEIX...per sobre de la política i de Blanes. Estás fent Blanes ingovernable una vegada més. Retira´t ja, home, ja has fet prou mal a Blanes....

Anònim ha dit...

Joan, has vist els resultats de l´última enquesta que has fet?
Juajuajua!

Anònim ha dit...

Fora Puig i fora Ramos, i a treballar!!!

Anònim ha dit...

Sociates deixeu d'insultar, aquesta és la vostra democracia.
Odieu a Puig perquè us diu la veritat.
El PSC ens traeix amb la N-II, perd 500.000 euros de subvenció.
vol regala 30000 metres quadrats.
seguim i per aqeust darrer l'enquesta diu clar el que vol

PSC i PDB a l'oposició si sou el mateix

Anònim ha dit...

psc i pdb són una i altra cara de la mateixa moneda. i és que només saben criticar per criticar. uns per rencuniosos (psc) i altres per immadurs, ineptes i faltats de democràcia (pdb). i, el millor de tot, és que es pensen que són la única salavació per blanes. va, home, va... feu pena, tots plegats!

Anònim ha dit...

Puig va dir una veritat com un temple, el PDB no tenien pebrots de plegar, l'hivern és fred.

heu demostrat el que sou.

Anònim ha dit...

Capullo

Anònim ha dit...

n'hi han uns quants, insulten i son tant tant tant.......

Anònim ha dit...

Vigileu que només us queda 1 regidor, a qui voleu donar lliçons

Anònim ha dit...

Tinc entes que el PDB a passat una llista de 36 punts als socialistes, aquests a canvi presentarien una moció i donarien suport a Marigó desde l'oposició.

En saps algo d'això Joan.

Anònim ha dit...

Si baden, es trobaran fora en pocs dies.

Anònim ha dit...

És patètic que utilitzeu imatges com les d´aquest últim post. Feu campanya per retirar els símbols franquistes i resulta que els únics i els primers que els utilitzeu sou vosaltres, Joan. És un insult a la ciutadania, als difunts i a la democràcia. Et prego retiris la foto i que no en feu ús mai més d´aquesta simbologia, Joan. Gràcies.

Anònim ha dit...

El PSC no pactarà MAI amb el PDB, perquè des de fa molt saben qui són i com són. Ni tan sols hi varen parlar quan numèricament podien haver proporcionat un govern ESTABLE.
És la dreta extremista, antidemocràtica i antisocial que lliga amb el PP; i sembla que també amb CiU de Blanes...
El PSC governarà quan tingui garanties d'un govern que es preocupi per Blanes i per les persones. És a dir, un govern SERIÓS i d'ESQUERRES. El d'ara no és una cosa ni l'altra. Penseu-hi, gent d'ESQUERRA.
D'això se'n diu coherència i respectabilitat en política, i no pas el que practiquen altres.

Anònim ha dit...

Beatifiquem a en Joan Puig!!
Màrtir de la democràcia!!
El que feu vosaltres se´n diu victimisme i com a estratègia només sabeu que paralitzar les propostes de l´equip de govern, fent, a més Blanes ingovernable: us van fotre fora de l´anterior equip de govern i ara poseu pals a les rodes de l´actual. Això és coherència? El fet de no acceptar en democràcia les decisions d´un equip de govern, sí que és propi de partits antidemocràtics, senyors d´esquerra. Podeu potser saber quí son els del PDB però no sabeu com son, perque no heu dialogat mai amb ells, mai. Sobre que "És la dreta extremista, antidemocràtica i antisocial", demostra l´ineptitud d´aquell que ho escriu, ja que no té coneixement de causa i es delata per sí mateix amb tals manifestacions. El PDB no és de dretes ni d´esquerres, és totalment democràtic i la seva raó de ser és totalment social, treballa per un Blanes millor que el que han deixat anteriorment governs autoanomenats "d´esquerra" però amb actituds de la més extremista de les dretes.

Anònim ha dit...

La "decisió de l'equip de govern" no comptava amb el recolzament de la majoria del Plenari, que és qui representa els ciutadans de Blanes. Això va quedar patent en la votació de la moció.
Va ser una decisió unilateral dels regidors del PDB, sense arguments tècnics, que representava malgastar els diners PUBLICS dels blanencs.
El PDB NO pensa en els blanencs, ni els escolta. No té mentalitat democràtica ni social, sinó empresarial i feixista. Si no, mireu en què pensa: en retallar despesa social i regalar diners de tots a qui no els necessita i que no té utilitat per a Blanes: Meca, Bassols, altres membres llista PDB...

Anònim ha dit...

Je je!!!

Confesseu que ERC i PDB no han dialogat mai! Bravo per ERC!!!

I després voleu (PDB) que el Trias us doni garanties del "pacte que hi ha"... ERC i PDB no han pactat RES; ERC només dóna recolzament a CiU, que és amb qui ha parlat, a canvi de certes garanties. Però les garanties són difícils amb vosaltres pel mig.
Sou a un govern en MINORIA, recordeu-ho! A "tragar" o a l'oposició, a esperar que les properes eleccions us donin més regidors! Però no podeu esperar, eh? Cal llepar ara!

Anònim ha dit...

Torna a Malgrat pigi, ets un capullo

Anònim ha dit...

El PSC necesita per viure dels bojos del PDB.

Per cert digues alguna cosa si es veritat que el PDB te lio intern, diuen que el Ramos vol plegar i eduard vila esta boig per entrar.

Anònim ha dit...

Toquem de peus a terra, sisplau!!!
El PSC ha estat el partit més votat, i els seus caps de llista sempre han estat alcaldes o caps de l'oposició.
Són els petits partidets els van necessitats de "bastons" per viure... Especialment aquells que han perdut una fracció important del suport popular.

Anònim ha dit...

A l´anònim de les 11:16, que diu:

"a esperar que les properes eleccions us donin més regidors! Però no podeu esperar, eh? Cal llepar ara!"

ETS D´ERC I TENS ELS COLLONS DE DIR AIXÒ?
JUAJUAJUAJUA!!!
No t´has enterat dels resultats de les últimes eleccions encara??
JUAJUAJUA!!

Anònim ha dit...

Heu vist el resultat de l´enquesta "Quí voleu que governi Blanes?"
Preneu nota, doncs!
HAHAHAHAH!

Anònim ha dit...

La "decisió de l'equip de govern" comptava amb el vist i plau del Patronat de Turisme. El Consell d´Esports no és vinculant. Pren nota, anònim de les 11:10.

Anònim ha dit...

A tots aquells que critiquen a Esquerra, gracies a ells, les coses van bé.

Esquerra marca el que s'aprova o no fixeuvos amb el darrer plenari.

Anònim ha dit...

Això és el que us agrada, ser protagonistes, però de pensar en el poble res de res.

Anònim ha dit...

Referent a la foto de l'article

Suposo que deu ser una foto de l'arxiu de la teva familia, en kiku d'heu està saludant al teu avi. Capullo

Anònim ha dit...

La Casa del Poble o l'edifici de la cooperativa es del poble i no dels lladres d'ERC

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 17:50 d'ahir: el Patronat de Turisme és un ens autònom, on hi ha empresaris, polítics i entitats ciutadanes. El recolzament al contracte del Meca va venir dels primers... Que no representen principalment els blanencs, sinó els seus interessos privats. Ja veiem quins interessos defensen els del PDB, i no oblidem que els 2 regidors tenen interessos personals en el turisme...
Quan un vol que el seu negoci vagi bé, ES TREU DINERS DE LA BUTXACA, i no usa els d'altres.

Anònim ha dit...

Mira Joan,en serio,no nos merecemos un vecino como tu y menos un representante politico como tu.Sois cuatro gatos y no haceis más que poner palos en las ruedas a todo el mundo y en todas partes.Iros ya por favor.Haced una cura de sueño y luego vacaciones.