04 de novembre 2007

(215) El PSC truca a la porta d’Esquerra


Article "Colonialisme Espanyol a Ceuta i Melilla al bloc de Vilaweb (20,00h)

Jordi Caupena col·laborador del Diari de Girona confirma en la seva columna que el PSC de Josep Marigó ha trucat a la porta d’Esquerra per plantejar una possible moció de censura.

Un cop més el portaveu socialista menteix descaradament quant nega aquesta possibilitat, per tal de deixar les coses clares, reprodueixo i enllaço la noticia, sota el brillant titol “A Blanes, en Trias en té «un parell»” Jordi Caupena confirma que el PSC ha trucat a la porta d’Esquerra, amb aquesta actitud demostra la voluntat de recuperar el poder a qualsevol cost.

“A aquestes alçades de la democràcia i del sistema que l´articula, haig de reconèixer que em va sorpendre, i gratament, que un alcalde respectés la decisió del ple. Fins i tot m´ha estranyat. Que un alcalde, en aquest cas el de Blanes, Josep Trias, reconegui que un soci del seu equip l´ha errat amb el conveni amb el nedador David Meca, és si més no un fet a destacar.

D´altres haguessin aguantat el xàfec i haguessin fet com si sentíssin ploure, tal com fan els responsables de les infraestructures a la veïna Espanya, en el llenguatge dels quals sembla que no entri l´expressió «assumpció de responsabilitats», almenys pel que fa a prendre una acció ferma i decidida. Què serà el que pot provocar la decisió de Trias? Ja ho han anunciat els del PDB: el dilluns ho sabrem i podríem tenir a Blanes un govern en minoria.

PEL QUE FA AL PSC, han badat una vegada més. Ja ho va fer durant la negociació per tal d´aconseguir una alcaldia que van guanyar a les urnes, però la manca de diàleg, per dir-ho així, la va acabar posant en mans de CiU i dels seus socis del PDB, tot plegat gràcies al vot d´ERC. Em constra que ara els socialistes jan han trucat a les altes esferes d´ERC (dic altes perqué no són ni a Blanes ni a la comarca) per tal de temptejar-los de nou.

El PSC, després de l´anunci de Joan Puig (ERC) sobre que no repetirà de cap de llista, té una altra possibilitat -o almenys això és el que ells es pensen- per tal de poder recuperar l´alcaldia amb el suport dels republicans. Aquest procés s´obriria amb una moció de censura, probabilitat que a hores d´ara i mentre Puig sigui el regidor d´ERC, veig tant o més dificil com que les obres del TAV no segueixin provocant el caos.”

I jo afegeixo que la moció de censura no està en l’horitzó republicà, i sigui Puig o no hi sigui Puig. Ho hem dit per activa i per passiva, Esquerra dona per vàlid l’acord fet amb CiU, i assumirem encara amb més responsabilitat el nostre compromís.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'article d'en Caupena i també amb el d'en Narcis que has enllaçat al costat.

Val la pena entrar al teu bloc.

Anònim ha dit...

reconec que mai he votat esquerra, però llegir els teus blocs és una passada,

salut i força i sort en les noves tasques,

Anònim ha dit...

Ja, ja

Por capullo

Anònim ha dit...

aquest es un bloc on es permeten els comentaris, no que els capullos insultin

Anònim ha dit...

molt ben contestat, per cert corren per blanes rumors de sociovergencia.

Oms, i Ramos i Bota estant per la labor.

volen anular a la resta.

Anònim ha dit...

Tens raó l'altre dia en un coneut restaurant de Blanes, és parlava d'un gran acord entre el PSC i CiU, els socialsites estaven contents,perque consideren quu Marigó es menjara a Trias.

I estant disposats a tot-

Anònim ha dit...

Puig, una vez más estas en manos del PDB.
Ya dificilmente puedes engañar a nadie.
Por un lado, te iria de perlas que abandonasen el equipo de gobierno para seguir manipulando al Trias todavia más, pero ello acarrea el riesgo de que tu amigo Marigó vuelva ha ser alcalde en cualquier momento y que la cooperativa la blandense y muchos de los 50 puntos se evaporizen. Por otro lado, si se quedan sabes que tu protagonismo e influencia va ha ser mínima y que en cualquier momento te pueden devolver la puñalada, igual que tu hicistes con Marigó.
Lo que son las cosas, todo un veterano de la política como tú,y atrapado en las redes de unos principiantes.

Anònim ha dit...

Els que estant atrapats son la gent del PDB i el PSC, tal para cual.

Com va dir Puig, el PDB no te pebrots de marxar del govern, abans els fotaran fora,

Marigó i pdb a l'oposiio

Anònim ha dit...

Dema el PDB demanarà disculpes i suplicarà per seguir en el govern.

Anònim ha dit...

Mira que ERC té imaginació,ara resulta que el Caupena dona les noticies del PSC.Us encanta fer comentaris i comentaris, tots saben que el PDB no marxarà i que tot continuarà con fins ara.

Anònim ha dit...

Caupena diu una veritat com un temple, el psc especula amb la marxa de puig per la mocio de censura.

Anònim ha dit...

Potser en Puig està guanyant punt per anar a Madrid?

Anònim ha dit...

No ser si puig treballa per anar a Madrid, pero ell ha decidit renovar Blanes, sense saber si hi anirà.

això l'honra.

salut

Anònim ha dit...

Crec que lo millor que pot passar es que EUiA i Esquerra es possin d'acord per donar suport a Trias.

Cal gent amb ideologia per marcar el futur de Blanes.

Anònim ha dit...

Joan: Pensava que féies el que créies i que eres una mica incomprès, ara penso que tens mala fe. Dónes crèdit a qualsevol que digui quelcom en contra d'en Marigó. Per a mi perds credibilitat.

Anònim ha dit...

Esquerra dona credit a la realitat, i el que és veritat que el PSC va trucar a Esquerra per dalt per parlar d'una mocio de censura pels propers mesos

Anònim ha dit...

Menos lobo, que hoy los del PDB seguiran, les gusta tanto el poden, que se la tragan que verguenza.

Otra vez Esquerra con la suya

Anònim ha dit...

El PDB avui abaixarà el cap i es quedara al govern.

son com tots els altres partits.

quina vergonya,

Anònim ha dit...

Ans voleu fora per seguir manipulant han Trias, però al mateix temps necessiteu els nostres vots i per axó em d'estar dintre.
El PDB (al menys fins avui)amb els traidors de l'esquerra independentista blanenca, ni aigua.
Quina pudor!. Sou pitjor que l'extrema dreta franquista, tot i les banderes estelades.

Anònim ha dit...

Joan, estàs equivocat com moltes altres vegades, ja en la legislatura passada et van fer fora com un gos per deslleialtat i anar a la teva, i ara has fet el mateix però des de fora. Si us plau, marxa ja, t´has d´anar a Madrid i deixar Blanes tranquil, que creixi més o menys, però que creixi. Tú i només tú, ets l´únic responsable de l´aturada del nostre poble. No intentis manipular a les 200 persones que mirem el teu blog, no els enganyis més, per l´amor de Déu marxa...

Anònim ha dit...

L'unic comentari coherent que he vist en aquest blog es el que diu que Puig es un capullo

Anònim ha dit...

sou tots plegats patètics. el dia que vegi un comentari argumentat contra en puig, em sorprendré. no teniu la talla moral, els de pdb, de manternir-vos al govern. plegueu, retorneu al panfleto que feieu, on criticaveu tot el que heu fet fins ara, i llavors tornareu a tenir sentit. Si és que en teniu algun, clar.

Anònim ha dit...

Un periodista té l'obligació moral de ser objectiu quan escriu una notícia (codi deontològic que, tot sigui dit, alguns se salten). En canvi, quan un periodista escriu un article d'opinió, està reflectint la SEVA opinió, i per tant el que diu no té per què ser objectiu ni anar a missa.
Convé tenir present això quan es comenten alguns articles i/o comentaris. En concret, el Sr. Caupena (a qui ja li coneixíem el tarannà, però que fins fa uns mesos mantenia en pla discret) ha mostrat clares inclinacions polítiques des del mes de maig. I, a més, en repetides ocasions ha mostrat una DESINFORMACIÓ inexcusable en un periodista, per lluny que visqui de la realitat blanenca.

Anònim ha dit...

Caupena ha estat ben informat, paraula que el PSC ha trucat a Esquerra.

Una altre cosa és que el PDB no te vergonya

Anònim ha dit...

Sociates deixeu d'insultar, cada cop us sembleu més al PDB