28 de setembre 2007

(186) Tres traïcions a Blanes: (1)


Primera Traició: Passeig de S’abanell: “feu el projecte encara que sigui desplaçant el passeig”

Aquesta és la sensació que vaig tenir desprès d’assistir a la reunió del passat dimarts a Madrid per parlar de les solucions que el Ministeri de Medi Ambient proposa per recuperar la platja de S’abanell.

En cap moment de la reunió ens van ensenyar res de nou, l’excusa que encara no tenien el projecte, però a la pregunta de cap on anava el projecte, silencis i sobretot desplaçament del passeig, algunes aportacions de sorra i poca cosa més, i això no és el que vam quedar en l’anterior reunió celebrada abans de les eleccions i presidida per Josep Marigó.

Algú no ha jugat clar, algú ha facilitat que el Ministeri treballi només en una solució i no en varies solucions, desplaçar el passeig, aportar uns metros de sorres i no reforçar la platja amb esculls artificials difícilment pot ser acceptat per Blanes.

I veient com les gasta i com actua l’actual portaveu socialista, res me pot sorprendre, ja només ens quedarà que la propera vegada que anem a Madrid, el Ministeri de Medi Ambient ens tregui una carta com la que Marigó va enviar al Ministeri de Foment autoritzant el desdoblament la N-II pel Vilar i Sant Daniel, sense un acord de l’Ajuntament.




Proper Post: Srgona traició, Illa de Blanes.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la primera traició.

endavant i força

Anònim ha dit...

Els 8+2 regidors socialistes, en els temes de calat, importants, decisius, no representen al poble de Blanes, ni defensen els interessos del blanencs, pels quals (en teoria) han sigut votats en les eleccions municipals.

Són delegats del ministerio de Madrid, com si fossin funcionaris del govern espanyol en mans del P. S.

Gràficament, en una reunió o taula de negociació Ajuntament-Estat, no s'asseuen al costat de la delegació blanenca.
S'asseuen al costat de l'altra delegació, la del ministerio, dient amén i donant suport al govern de l'Estat, a sus órdenes para lo que disponga, ministro (o subsecretario)...


(Nota: ... encara que sigui en contra dels interessos de Blanes).

Anònim ha dit...

Marigó eres el Anticristo.
Vade retro Marigó! El Arcángel Puig acabará contigo i con tus secuaces malignos!

Anònim ha dit...

Marigó traidor! Fora de Blanes i els 5000 blanencs que et van votar

Anònim ha dit...

Els 5000 blanencs no tenen culpa, molts hem estat enganyats pel capella traidor

Anònim ha dit...

blanencs o ardelenyos el van votar? no us enganyeu!

Anònim ha dit...

Me aburro...

Anònim ha dit...

Marigó funcionario al servicio del Estado... Y al servicio de Nadal, que es lo mismo...

Todo por la patria, todo por el Estado, todo por el partido Zp, todo por... la pasta que le expoliamos al pagano catalán.

Anònim ha dit...

Un altre exemple de robatori al poble català per part de l'Estat, ens roben dient que hem de pagar doble i triple (2 i 3 vegades pel mateix)...
Mireu-ho:

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2569882

I, còmplices del robatori de l'Estat espanyol, els catalans (com per exemple Ignasi Nieto i Josep Marigó) que són més estatalistes i jacobins que el mateix Estat.

Marigó i Nieto, funcionarios del Estado.

Anònim ha dit...

Endavant i força, cal denunciar als espanyols.

Anònim ha dit...

De verdad que es que sois una bazofia politica.Daros cuenta qu8ed no haceis nada,solo quejaros y entorpecer por sistema.Solo pensais en rentabilidad politica y asi os va.La cuenta sigue siendo la misma Sr.Puig.Dos menos uno igual a uno y ya no queda nada más.O es que eso no te dice nada.Eres un iluminario sin sentido y con un ego que te desborda total para nada.Aprovecha que solo te queda hasta Marzo y se acabó.Buscate un currito apañao y hala a contar batallas en la Casa del Pueblo.

Anònim ha dit...

El PSC de Blanes deriva cap a l'extrema dreta, dir no a Xirinacs per part d'un que és diu católic, embruts els càtolics.

Anònim ha dit...

Calen molts més JFOs a dintre dels socialistes, cal que Marigó es desacomplexi i faci seva la filosofia socialfalangista de JFO, perquè al final es treguin tots la careta centralista que tenen a l'ànima i que el poble es desenganyi d'aquests imperialistes hereus de Lerroux=PSC-PSOE, delegados en Blanes al servicio del imperio, disfressats de 'progres' de pa sucat amb oli.

Anònim ha dit...

Mira mentecato cualquier cosa menos falangista.No sabes lo que dices.El nacional socialismo es más o menos la doctrina que vosotros predicais o sea que si alguien puede ser fascista esos sois vosotros.Fascistas,demagogos y embusteros.No os consiento a ninguno de vosotros que me tildeis de falangista ni de nacionalista,ambos conceptos me repugnan intelectualmente.El problema es que estamos dandole vueltas a la sinrazón.Vosotros ni sois utiles para nada ni haceis nada por nadie ni tan siquiera por el cacareado "territori",sois perfectamente prescindicbles en politica.No hay constancia de ningun logro que se deba a vosotros.Nunca tendreis el caracter y la seriedad precisa para poder ser responsables politicamente de nada y asi os moveis.En un estado serio vosotros sobrais.Dedicaros a los coros y danzas como el Rutllán y dejar de dar la lata.No servis para esto.

Anònim ha dit...

El socialista JFO ha dit:

"Sois perfectamente prescindibles en política".
"En un Estado serio vosotros sobrais".


Això és falangisme pur i dur que et brolla de les teves entranyes i que no el pots reprimir. El teu propi llenguatge et traeix, jfo.

Per cert, a veure si endevineu en quin partit polític havia militat Benito Mussolini abans de ser el pare i fundador del feixisme modern??

En el partit SOCIALISTA italià.

Llegeix història, JFO, i veuras com el falangista (falangisme és la versió espanyola del feixisme internacional) ets tu.

No m'estranya que algú hagi dit que Marigó es tregui la careta i que adopti clarament i desacomplexadament el pseudodiscurs radical, populista i insultant de JFO.

Si fes això Marigó, molts votants socialistes es desenganyarien veient el veritable i dominant esperit del PSOE-PSC a Blanes..., el que Marigó disfressa i posa una capa de vernís "bonaparaula", i "curós en les formes".
Façana, només façana Marigó.
Quan es grata una mica en l'interior del P. S., surten els gripaus que surten.

Anònim ha dit...

En serio,sobrais.Ni puta idea de lo que decis.Ni rigor ni razón n i hostias.Sois inutiles politicamente hablando.No servis más que para crispar,calumniar y para vuestro propio interes.Nunca tan poco habia llegado a tanto.Ya le queda poco Sr.Puig.A lo sumo hasta Febrero y luego a recaudar más.Claro que tu como tertuliano no sirves,para eso hay que saber expresarse y tu no sabes.Salut y republica.

Anònim ha dit...

Confirma el seu falangisme, ja que es referma en el seu: "En serio, sobrais".

Em recorda al José Bono, el pare del qual també era destacat falangista.

Els testos s'assemblen a les olles, o, perquè m'entengi el social/falangista, "de tal palo, tal astilla".

Anònim ha dit...

Recomanaria al socialista "sector falange" JFO la lectura de la:

"Carta abierta al Ministro Bono y al Presidente del Gobierno, Rodríguez Zapatero sobre el desfile del 12oct04".

(Carta escrita per una senyora molt lúcida i... DEMÒCRATA, qualitat de la que manca el socialista JFO).

En aquest enllaç:


www.derechos.org/nizkor/espana/doc/bono3.html