26 de setembre 2007

(185) Qui calla, atorga.

Què feia el PSC a la manifestació?

Avui la periodista Anna Puig publica en “El Punt” una interessant peça de valoració del plenari d’aquest dilluns. “Marigó ignora Puig en el ple de Blanes, malgrat que li diu estafador” és el títol de l’article, crec que el títol és equivocat, el portaveu socialista no ignora, tot al contrari certifica que el que diu molta gent, la mateixa plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel ha definit el trist paper del PSC.

El seu silenci, no cap a Esquerra, sinó cap als ciutadans de Blanes, demostren la deriva de qui en aquests moments dirigeix el socialisme blanenc. El PSC sap que s’han equivocat, tothom te dret a decidir el que vol, el que no és de justícia es dir una cosa, no fer res a favor de allò que has votat, sinó tot el contrari.

El portaveu socialista mai és va creure evitar el desdoblament pel Vilar i Sant Daniel, en el seu moment ja va renunciar a defensar els legítims drets dels Blanencs, va acceptar la pressió de l’alcalde de Tordera i sense encomanar-se a ningú va dir si al desdoblament per Blanes.

Posteriorment la pressió i al veure que es quedava sol, va optar per la hipocresia, va decidir fer veure que donava suport a evitar el desdoblament pel Vilar, però per sota pactava amb Nadal el contrari. Aquest és un dels motius pels quals els socialistes no van voler pactar amb nosaltres, sabien que no renunciaríem. Ens poden enganyar una vegada, però no dues.

El silenci de l’actual PSC cap a Blanes és una prova evident de la poca estima als interessos de la ciutat, on és l’esperit de Pinya de Rosa dins el PSC? On són la Laura Arjona i el Quim Valls, que deien defensar Pinya de Rosa i ara callen pel Vilar?

Sr. Marigó, no tenim cap problema, si ens vol ignorà que ho faci, però vostè no te dret a contestar als seus ciutadans, vostè com electe te l’obligació de donar explicacions, vostè te l’obligació d’explicar el perquè de la seva incoherència

Sr. Marigó no ignori al seu poble, no s’amagui dels seus errors, li agradi o no el que diu Esquerra es cert, el seu silenci el delata, el seu silenci ens dona la raó, com podíem fer alcalde algú que és passa la voluntat de seu poble pel sac? No una vegada, moltes més.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Segiu el camí de parlar clar, Marigó ha enganyat al seu poble.

Anònim ha dit...

Marigó plega per dignitat, si vols ignora a Esquerra però el teu silenci es clarificador.

insultes al teu poble, quan et negues a contestar i a negar les greus acusacions

Anònim ha dit...

"si ens vol ignorà o faci" !!!!!

Tu defenses el català Joan Puig?
Conec immigrants que han arribat fa dos anys que l'escriuen millor que tu. La millor manera de defensar una llengua és coneguent-la.

Anònim ha dit...

No distreguis el tema, està clar qui menteix, Marigó s'amaga aquesta és la veritat

Anònim ha dit...

He llegit l'article de l'Anna Puig, d'El Punt.
Sóc del parer que Marigó no és que t'ignorés a tu, Joan, sinó que, en realitat, Marigó va evitar i ignorar un TEMA, una patata calenta, que li fa molta por de parlar-ne: EL VILAR.

És el tema que li resulta més incòmode de parlar-ne, a Marigó.

Marigó, quasi mai parla sobre El Vilar.

Quan ho fa (a excepció de la seva famosa roda de premsa), ho fa d'esquitllentes, de passada i dissimulant o minimitzant l'enorme i irreversible impacte de l'opció pel Vilar.

Jo li comentaria a l'Anna Puig, que Marigó no té cap necessitat d'ignorar a Joan Puig.

Perquè aquesta actitud d'"evitar el cos a cos" per part de Marigó que la periodista d'El Punt troba una novetat/notícia en Marigó, aquesta actitud no la va pas tenir Marigó durant 2006 i 2007 fins a finals de la pasada legislatura..., i entrar en el cos a cos com feia Marigó contra Puig en aqueix periode, va donar bons resultats electorals a Marigó al temps que va perjudicar al seu adversari d'ERC.

Si Marigó no entra en el cos a cos amb Puig, no és perquè "ignori" a Puig, sinó perquè Marigó té mala consciència amb El Vilar o perquè sap que no té arguments objectius per justificar la seva destrossa d'El Vilar.

Anna Puig, ja veuras com en endavant, a les primeres de canvi, i quan no es tracti de l'assumpte d'El Vilar, a la que pugui Marigó, deixarà d'"ignorar" a en Puig.

Anònim ha dit...

molt encertat el darrer comentari
endavant

Anònim ha dit...

És mil vegades més honrat i digne defensar el nostre patrimoni natural, font de benestar col·lectiu, de les persones i qualitat de vida dels blanencs, defensar-lo amb involuntàries faltes d'ortografia, que no pas destruir el gruix del nostre patrimoni natural, sense faltes d'ortografia i amb un llenguatge pulcre, impecable i que ratlla la perfecció en les formes, com el que exhibeix Josep Marigó.

Diuen que el ministre nazi Goebbels sabia parlar i escriure perfectament el seu idioma alemany, sense faltes d'ortografia. I diuen que al mateix Hitler gaudia refinadament amb la cultura que desprén la música de Schubert.
Però mireu quines accions van fer.

Ja sabem que vostè, senyor Marigó, escriu molt bé el català -felicitats i per molts anys-, però amb l'excusa de les faltes d'ortografia dels qui no són vostè, no ens podem carregar la VIDA i els boscos de Blanes, no podem carregar-nos Blanes.
Ho ha entès, senyor Marigó?

La Veu ha dit...

Joan, aquesta última entrada està molt be, crec ara sería el moment de que tots els partits, en conjunt fessiu força en una gran manifestació, o un gran acte i forçar la situació per veure quines persones volen fer mal el nostre poble amb la NII, i si aquestes persones son els regidors del PSC que presentin la dimissió, per ni jo, ni ningú que jo conegui pot confiar en uns regidors, siguin de la formació que siguin, que es volen carregar el poble que li paga els sous...

Anònim ha dit...

Aquí hi ha un altre blanenc, servidor, que s'afegeix a la proposta del bloicaire La Veu.

Jo crec que, com més informació tinguem els blanencs de l'estat actual de la situació, més balnencs ens afegirem a propostes per salvar El Vilar.

Sé que està difícil, però diversos sectors i persones (la Plataforma mateix, i altres persones i entitats) hauriem d'unir esforços.

Fites més difícils que aquesta en la història de la humanitat, s'han aconseguit.

Anònim ha dit...

Estem d'acord, cal revitalitzar la denuncia contra l'actitud del PSC, i cal fer-ho per demostrar la seva actitud vergonyant

Anònim ha dit...

Senyor Josep Maria: si tan poc importen les faltes d'ortigrafia i la manera d'expressar-se, perquè el senyor Puig demana que una treballadora deixi la seva feina perque no parla bé el català?
Obviament que hi ha coses més importants que l'ortigrafia, però s'ha de ser coherent. Si una treballadora d'un menjador infantil que no sap parlar català ha de plegar, un regidor i diputat que no el sap escriure, també.

A més, estem parlant de cultura. Lo d'en Joan No són faltas d'ortografia. Posar el verb "haver" sense "h" o "és" sense accent són errades molt grosses. A tercer de primària et foten una bulla si fas això!!!

Una altra conclusió que podem extreure és que si a la seva edat en Puig escriu com ho fa és que no ha obert un llibre en sa vida, que és una persona despreocupada o desatenta...en ndefinitiva...molt, molt, molt poc cultivada...i tenint en comopte que la seva feina és defensar idees, debatre i fer servir la paraula...anem malament.

Faltes d'ortografia en fem tots, però ell, que ha fet de la defensa del català la seva bandera, no ho pot fer. Com a mínim tan grosses!!!

I si no, que contracti un filòleg!!! Molts no tenen feina...

Parlar bé, escriure bé una llengua és la millor manera de defensar-la. No carregant contra treballadors que no el parlen però s'han de guanyar la vida.

Joan, per cert, podries comentar alguna cosa sobre aquest tema?

Gràcies

Anònim ha dit...

Gràcies a tú, i salut company

Anònim ha dit...

Sembla que l'anònim de les 6.32, en el seu afany de distracció del tema del Vilar (a qui no agrada parlar-ne) fa oïdes sordes -com sorda és una totxana- a la comunicació d'en Josep Maria, per això li recordo que és aquesta:

És mil vegades més honrat i digne defensar el nostre patrimoni natural, font de benestar col·lectiu, de les persones i qualitat de vida dels blanencs, defensar-lo amb involuntàries faltes d'ortografia, que no pas destruir el gruix del nostre patrimoni natural, sense faltes d'ortografia i amb un llenguatge pulcre, impecable i que ratlla la perfecció en les formes, com el que exhibeix Josep Marigó.

Diuen que el ministre nazi Goebbels sabia parlar i escriure perfectament el seu idioma alemany, sense faltes d'ortografia.
I diuen que al mateix Hitler gaudia refinadament amb la cultura que desprén la música de Schubert.
Però mireu quines accions van fer.

Ja sabem que vostè, senyor Marigó, escriu molt bé el català -felicitats i per molts anys-, però amb l'excusa de les faltes d'ortografia dels qui no són vostè, no ens podem carregar la VIDA i els boscos de Blanes, no podem carregar-nos Blanes.
Ho ha entès, senyor Marigó?

Anònim ha dit...

Marigó confirma que no parla del Vilar.
Cal informar als blanencs sobre l'abast de la destrucció forestal amb el nefast desdoblament i, si cal unir forces, endavant...

Anònim ha dit...

Contestant a la teva pregunta sobre "¿Què hi feia el PSC (PSC-PSOE) a la manifestació?", si no et fa res, Joan, responc:

TEATRE.
I una burla cap a tot el poble de Blanes.

Anònim ha dit...

Vamos a ver si os enterais.Marigó no ignora a ERC,los socialistas no ignoramos a ERC. Marigó no tiene nada de que hablar con Puig.Los socialistas de Blanes no tenemos nada dde que hablar con Puig.¿Porqué?.Sencilla respuesta.Por mentiroso,desleal y demagogo.Por no trabajar por Blanes sino por su in terés politico exclusivamente.(Esperemos que solo sea politico y no economico).De lo demás con ERC hablar de lo que haga falta,pero con Puig no.No nos arrepentimos de haber perdido la alcaldia por mantener nuestra palabra.Puig no la tiene.

Anònim ha dit...

Mira jfo (eso debe ser jodido falangista obsoleto, no?), no te enteras ni de a quién defiendes, pero ya te lo explico yo: al mentiroso más grande que ha habido y por haber en Blanes que se quiere cargar Blanes no solo por tierra sino tambien por mar, el enemigo publico numero uno de Blanes!!!

Anònim ha dit...

Que no teniu res de què parlar amb en Puig??

Et recordo que estas parlant en el bloc de Joan Puig i Cordón, sí, si, en el bloc d'en Joan Puig.

Et recordo una cosa: quan parles amb ERC, estas parlant amb un partit que democràticament en les seves bases ha escollit a Joan Puig per màxim representant o portaveu a Blanes, o sigui que bona idea la de PARLAR amb Joan Puig en el seu bloc i amb el seu partit.

Quant a tenir "paraula" o no, ja veiem quina és la "paraula" de Marigó i del PSOE-PSC local, que va a una manifestació perquè el desdoblament de la N-II NO PASSI PEL VILAR, i ara, després de les eleccions, diu que li és igual que el desdoblament passi pel Vilar..., amb el que implica de destrossa dels boscos de Blanes...

No tenen desperdici, les vostres "paraules", socialistes...

Anònim ha dit...

En el meu escrit anterior, adreçava el meu missatge al jfo, evidentment.

Anònim ha dit...

¿Tu donde has oido o en boca ded quién que nos de igual el desdoblamiento por el Vilar?.No haceis más que mentir de forma torticera y demagogica.Preguntadle a los colectivos serios de Blanes (Cofraria de Pescadors,etc..) lo que vale la palabra de Puig y de ERC de Blanes.Porque la de la Sra. Boldú siempre estuvo condicionada sin pronunciarse de una forma ridicula hasta que el jefe dijese algo.

Anònim ha dit...

Aquest Senyor tots sabem qui és. El mateix senyor que munta pollastres en els plens, a l'investidura i publica "poemes" a la revista actual. Si us plau, senyor Juan Caliz, parlin's amb respecte a tots els partits i persones, i deixi de ser la pendereta del psoe a Blanes. Fa llàstima.

Anònim ha dit...

¡Que equivocados estais!.Ni sabeis lo que votais ni con quien hablais.No he montado un pollo en mi vida en n inguna parte.No soy como el Sr.Puig mque va haciendo "numeritos" por todas partes en vez de comportartse como un politico digno.Y todo por una foto...¡que pena!

Anònim ha dit...

JFO, el PSOE-PSC vol fer passar el desdoblament pels boscos del Vilar.

Si vol fer creure a algú el contrari, és que la tàctica de vostè/s és la confusió.

La realitat és que el PSOE-PSC vol fer passar el desdoblament pels boscos de Vilar.

Quan en realitat hi ha una altra alternativa per Tordera de MENOR impacte ambiental.

I li demanaria que, si vol respondre'm, ho faci sense insultar a qui sigui, amb respecte, com li acabo d'escriure aquest missatge, i no insultant com fa vostè el 99% de les vegades, des de que veiem "jfo" per internet.

Anònim ha dit...

Si tinguessim 1000 puig una altre cosa cantaria.

salut sociata