25 de setembre 2007

(184) Plenari de setembre (4) Blanes no paga traïdors


“Xirinacs i la N-II omplen el final del plenari”

(05,00 h) Son l’una i mitja de la matinada, i demà juntament amb la resta de representants polítics i socials tenim visita a Madrid, per parlar de S’Abanell, i ens toca matinar, però la feina és la feina i hem defensat amb orgull la moció presentada per nosaltres per tal de demanar que un carrer o equipament porti el nom de Lluís Maria Xirinacs.

Finalment s’aprova amb el vots de tots ells grups menys l’abstenció del PP i el lamentable vot en contra dels set regidors del PSC, el seu portaveu i amic Quim Valls ha fet l’argumentari justificant el no, les paraules han quedat i cadascú que opini.

En l’apartat de precs i preguntes voldria destacar el prec que he fet per tal de tenir una reunió amb els advocats que ens porten el contenciós per evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel. Tot bé a raó de les declaracions del portaveu socialista dient que calia deixar-se de romanços i permetre que desdoblin pel Vilar, ho trobem inacceptable, i per tant hem demanat una rectificació o que no vingui a la reunió.

Blanes no paga traïdors (per cert, un membre del públic m’ha amenaçat amb un gest que demostra la seva manera d’interpretar la democràcia, era algú que en el seu moment




18 comentaris:

L'Alquimista ha dit...

Joan, et felicito per aquests quatre post que ens has ofert, servits gairebé en temps real i que ens serveixen per fer-nos una idea del que va ser el ple. Donaré la meva opinió despres que el pugui veure per TVBlanes ja que per questions personals no hi vaig poder assistir.

Anònim ha dit...

felicitats per escriure sobre el plenari en temps real.

Ho crec interessant, i veig que el PSC ha entrat en deriva cap a la dreta més salvatge.

Negar el carrer a xirinacs amb els pobres arguments que va donar Quim Valls, demostra la trista situació en que es troban els socialsites.

Anònim ha dit...

Marigó i Nadal han traït als ciutadans de Blanes.

Joan, tens raó. els falsos pagesos i falsos ecologistes han traït el territori.

Anònim ha dit...

En Ramos li va fotre un bon "rapapolvo" a en Salmeron, que s´anava fent petit, petit, petit a la seva cadira. Després aquest mateix, en Salmeron va "contestar" tirant pilotes fora i desviant l´atenció atacant a Puig. No només no va contestar a les preguntes d´en Ramos, sinó que va quedar en evidència i va fer un ridícul espantós al no fer-ho.
En quant al Sr. Marigó, en la seva línia: bones paraules davant i fets molt més que reprobables darrera. La seva dimissió seria un respir per atots els blanencs i pel bé del poble.

Anònim ha dit...

no us perdeu per televisió Josep Marigó dient feixista a l'Anselm Ramos

Anònim ha dit...

Joan, molt oportuna la teva demanda, en el Ple, de posar-vos en contacte (l'equip de govern i esquerra) amb els advocats que porten el contenciós.
És important fer les coses ben fetes i procurar que totes les accions jurídiques estiguin ben lligades, fonamentades i jurídicament potents, amb els arguments reals i acurats com n'hi ha.
Jo crec que la cosa està difícil, però no impossible. Encara no està perdut.
Joan, gràcies per la teva feina, valuosíssima, estem amb tu i amb els companys d'Esquerra.

talcomraja ha dit...

Joan Puig ha dit "un membre del públic m’ha amenaçat amb un gest que demostra la seva manera d’interpretar la democràcia, era algú que en el seu moment"

No ha acabat la frase? Qui l'amenaçava?

Per cert, en el meu blog parlo de l'actitud que va mantenir ahir Josep Marigó en el ple.

http://www.tal-comraja.blogspot.com/

Anònim ha dit...

si, si, salvem arbres, que les vides de les persones no son importants!!!.

Si sempre estem així ens quederem estancats i no evolucionarem!!!!

Anònim ha dit...

Per vosaltres socialistes no són importants ni les vides de les persones ni les dels arbres.

Si les vides de les persones fossin per vosaltres importants, estariu LLUITANT perquè es faci, JA! el desdoblament pel lloc on cal, Tordera.

I no endarrerint-lo pel Vilar, posant-vos a les ordres de Nadal i de l'alcalde de Tordera. Molt amiguets sou de l'alcalde de Tordera.

I per finalitzar, empasseu-vos això:
QUI NO RESPECTA ELS ARBRES, NO RESPECTA LES PERSONES.
Au, a digerir aquesta frase de gust, ultradretans socialistes.

Anònim ha dit...

Quina vergonya, els socialistes, el que van fer i dir amb Pinya de Rosa, i el que fan i diuen amb El Vilar.

Algú es recorda de com criticaven aleshores per Pinya de Rosa a Ramon Ramos?
Avui els socialistes utilitzen les mateixes, iguals, idèntiques paraules i excuses de mal pagador de Ramos, per justificar la destrossa dels espais naturals.

Quina vergonya, el poc respecte que tenen socialistes, per arbres i per persones.

Anònim ha dit...

Marigó va fer el tris papaer en el plenari, llastima que quim valls hagi estat callat.

Anònim ha dit...

El aumento de sueldos y la incorporacion de los "asesores" para incluir en el ayuntamiento a personas que el pueblo no ha elegido aun pudiendo hacerlo supongo que tambien es otro de los 50 puntos.Os estais cub riendo de gloria,defensores de lo publico.¡Qué cara más dura!.

Anònim ha dit...

Es veu que a Marigó el pueblo lo ha elegido para ir a la diputación de Girona.
Deixeu-me que em faci un fart de riure, ja que a Marigó l'han posat de diputat A DIT, A DIT. Ningú no l'ha votat per a diputat.

Em faria vergonya ser regidor que, en els temes importants (el Vilar, Sorra de S'Abanell...), està al servei del baró territorial del partit (Nadal), i sobretot, al servicio del Estado.

Faig aquesta crítica als socialistes en tant que converteixen les seves regidories en una mena de funcionariat, fent-se seu un modus vivendi a l'estil de funcionaris votats cada 4 anys.

Però també segueixo les notícies dels pressupostos de l'Estat, a on ERC no hauria de votar una altra cosa que no fos "NO".
Joan, estic preocupat.

A l'espoli fiscal de l'Estat, al robatori només se'l pot votar "NO".

Ni esmenes, ni molles de pa, ni engrunes ni punyetes.

Vot "NO" als pressupostos de l'Estat espoliadors.
Vot "NO" al saqueig contra Blanes i contra Catalunya.

Anònim ha dit...

El que estar clar és que marigó per un costat, amargat i per l'altre quim valls distant

Anònim ha dit...

Pero que poco enten deis del funcionamiento de las instituciones.Sí,al compañero Marigó el pueblo le ha elegido para la diputación.A ver si sois capaces de razonar.Tenemos una democracia de partidos politicos y a la diputación sus cargos los nombran los partidos politicos de acuerdo con su representación.¿Sois capaces de entenderlo?.¿Que cargos ha tenido el SR.Puig por esta via?.O esos si y este no?.Un poco de seredad hombre.

Anònim ha dit...

Per mi que aquest paio (el de les 17.52 h.) no hi toca, o potser sí que hi toca massa (per als seus interessos particulars) i creu que que combregarem amb les seves rodes de molí.

Anònim ha dit...

Tens raó, Xavier, tan senzill com que en Puig és diputat electe sorgit d'unes eleccions, per sufragi universal directe, derivat dels vots dels ciutadans i ciutadanes de la regió de Girona.

Mentre que el tipus de càrrec de "diputat" de Marigó ve derivat de que l'han posat SENSE PASSAR per unes eleccions (el poble -NINGÚ- no l'ha votat a les urnes per a ser diputat).
És un càrrec de diputat bastant succcedani o sui gèneris, que ha sigut posat a dit, endollat, pel partit, secta, baró o cacic regional/gironí Nadal.
Poltrona amb la qual, Marigó cobra 70.000 Euros, a canvi que Marigó juri a Nadal fidelitat, vassallatge, servei i lleialtat, sobretot, en el affaire de traicionar a Blanes per a fer passar pel Vilar el desdoblament de la N-II: aquí està el quid de la qüestió.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Molt trista i decebedora l’actitud del PSC i del Sr. Joaquim Valls amb la proposta de posar el nom d’en Xirinachs, a un carrer o equipament municipal.
En poques paraules, l’argument era aquest.
Votem que NO, perquè hi ha moltes personalitats que s’ho mereixen, com per exemple Gandhi.
Al proper plenari, podríem fer una proposta per posar a un carrer o equipament municipal el nom de Gandhi, i si son coherents, diran que NO, perquè hi ha moltes personalitats que s’ho mereixen, com per exemple, en Xirinachs.
Amb aquesta argumentació (molt mes florida, això si) no es poden posar noms a cap carrer ni equipament de Blanes.
L’altre argument, es que van consultar-ho amb la gent del poble, i van trobar que hi havia molta gent que no volia posar el nom d’en Xirinachs a cap carrer o equipament de Blanes.
Amb aquesta argumentació, suposo, que al proper plenari de l’ajuntament, el PSC, farà una proposta per canviar el nom de l’avinguda Madrid.
Es evident que van votar que no, per:
- No donar suport a una iniciativa d’ERC.
- Per no molestar als amos espanyols. (cosa que no va fer el PP)

Sobre el tema del Vilar, ja esta tot dit. No cal afegir-hi res.
Salutacions i independència.