24 de setembre 2007

(183) Plenari de setembre (3)

(01,15h.) La demagògia del portaveu del PSC respecte el model vigent de pagament de part de les revisions metges fins el moment, no ha estat prou just, ha tingut mancances, en el seu moment ho vam dir i en els últims anys s’havia anat degenerant, a més revisions dels clubs, mes subvenció, i aquesta no és la nostra proposta.

Les revisions metges no les han de pagar les famílies, les federacions tenen les mútues, i s’ha de racionalitzar les coses, s’ha d’assessorar als clubs perquè trobin les maneres de trobar el finançament existent.

Lamento que el portaveu socialista utilitzi la demagògia de la por, de les acusacions i de la hipocresia, mentre fa un discurs de bones paraules, volen demostrar responsabilitat, però se li escapa el riure per sota la boca, no puc acceptar les paraules del portaveu exigint responsabilitats i cridant els mals, me sap greu.

Un altre cosa son com cadascú diu les coses, jo discrepo de certes formes, com en alguns moments ha fet l’Anselm Ramos, però també discrepo de algunes falses paraules del portaveu socialista que diu coses al davant i desprès fa el contrari al darrera.

Les seves rialles, desprenen ràbia i rancúnia, i avui ho ha tornat a demostrar, Esquerra assumeix la seva responsabilitat, si avui no hi ha un govern d’esquerres és perquè el PSC de Marigó no ha volgut, i per tant com a grup majoritari ha d’assumir el que avui passa a Blanes, si no ha volgut governar, no és culpa nostra.

Ja saben que és difícil governar amb la situació actual, però assumim aquesta responsabilitat, per Sr. Salmerón deixi de falsejar les realitats, aquestes darreres paraules fàltant a la veritat, lamento aquesta actitud destructiva.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Sota el meu punt de vista, no és funció de cap ajuntament el pagar revisions mèdiques als esportistes (federats o no).

Perquè crec que és una discriminació respecte a la resta de ciutadans de Blanes que no són esportistes (federats o no).

A veure, posem per cas, si jo sóc una noia de 31 anys, no estic en cap club i senzillament practico footing amateur, ¿no tindria jo també dret a una revisió mèdica?

Jo pago els meus impostos a Blanes. Per què uns blanencs tenen més dret a l'atenció sanitària que altres?

És que jo o qualsevol persona de 40 o 50 o 70 anys no pot patir un atac de cor segons quins esforços físics faci?

Sóc de l'opinió que les revisions esportives les haurien de pagar les mútues de les federacions o, en tot cas, la Generalitat o l'Estat, que són institucions de tot un país i que tenen molts més diners que un Ajuntament.

Perquè tampoc crec correcte que en un poble els esportistes joves tinguin dret a revisió gratuïta, i en el poble del costat els mateixos esportistes joves no tinguin aquest dret.

Anònim ha dit...

En Ramos li va fotre un bon "rapapolvo" a en Salmeron, que s´anava fent petit, petit, petit a la seva cadira. Després aquest mateix, en Salmeron va "contestar" tirant pilotes fora i desviant l´atenció atacant a Puig. No només no va contestar a les preguntes d´en Ramos, sinó que va quedar en evidència i va fer un ridícul espantós al no fer-ho.
En quant al Sr. Marigó, en la seva línia: bones paraules davant i fets molt més que reprobables darrera. La seva dimissió seria un respir per atots els blanencs i pel bé del poble.

Anònim ha dit...

Sr.Puig
Tras leer esta interesante información ,esta mañana he llamado a la Federación Catalana de Basquet solicitando información sobre el financiamiento de las revisiones médicas.Me han contestado de forma tajante: esto lo paga cada deportista.
Desde aqui solicito su ayuda porque parece ser que algo no cuadra

grácias

Anònim ha dit...

A l'anterior: jo també sóc ciutadà de Blanes, pago els meus impostos a Blanes i exigeixo que a mi també em facin una revisió mèdica.
Tinc el mateix dret a l'assistència sanitària, tinc el mateix dret a la pròpia salut i, per tant a una revisió mèdica, que qualsevol altre ciutadà de Blanes, sigui esportista o NO ho sigui.

I si em diuen que l'Ajuntament no pot sufragar les despeses de revisions mèdiques als 38.000 contribuents de Blanes, els ho demanaré que les paguin de la seva butxaca particular el principals partidaris, com vam veure ahir en el Plenari: Marigó i Salmerón, que les paguin de la seva butxaca (si és veritat que tant hi creuen).

¿PER QUÈ A UNS BLANENCS SÍ que els hi pagaven una revisió mèdica i A UNS ALTRES NO?

Anònim ha dit...

igualdad pels blanencs!!!!ya era hora.

Anònim ha dit...

Os estais meando fuera del tiesto...
Seguid ..lo escrito aqui queda,despues ya veremos si los valientes se hacen reponsables de sus actos y de sus declaraciones públicas

un abrazo

Anònim ha dit...

Ui quina por. Era Marigó qui proposava revisions mèdiques gratuïtes per a uns blanencs sí, i per a uns altres blanencs no.

Jo li dic a Marigó que, si afirma que l'Ajuntament no té diners per a fer revisions a no-esportistes i majors de 22 anys, i si Marigó és coherent amb la importància de salut preventiva de les revisions mèdiques, li exigeixo a ell que em pagui de la seva butxaca una revisió mèdica, a mi que tinc més de 22 anys i sóc ciutadà i contribuent blanenc...

Anònim ha dit...

A qui sigui discriminat, que no pagui impostos ja que esta llençant els diners!