24 de setembre 2007

(182) Plenari de setembre (2)


Fora feixistes de Blanes


(22,45 h.) Estem ja en el punt 10 de l’ordre del dia, fins al moment Esquerra ha exercit la seva responsabilitat de fer governable Blanes, els temes tractats han estat treballats amb el govern municipal i per tant acordats fruït de l’acord de govern que vam signar.

Ja s’han discutit els temes d’hisenda i en un d’ells el grup socialista havia presentat un al·legació simplement per bloquejar, que avui ha estat desestimada, un al·legació sense base legal i que l’informe tècnic ha recomanat desestimar-la.

Anem camí de les onze del vespre i afrontem la part més de control de govern i l’apartat de les mocions que els diferents grups municipals poden presentar.

Precisament Esquerra ha presentat dues mocions, una per tal de tenir memòria històrica i posar nom a un equipament o carrer al polític, pensador Lluís Maria Xirinacs mort aquest mes d’agost, esperem que els partits anomenats de progrés no hi posin problemes per motius de ressentiment polític.

L’altre és una moció per condemnar el feixisme i els darrers atacs soferts a Blanes i que coincidia amb una altre dels companys d’EUiA, per aquest motiu l’hem pactat, esperem que serveixi de suport per tots els afectats pels atacs feixistes produïts els darrers dies.

Entre el públic hi son presents las responsables de l’Associació per la recuperació de la memòria dels represaliats del franquisme de les comarques de Girona, l’Aida i l’Ester, lluitadores sense fi per recuperar la memòria històrica.

Blanes, antifeixista.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant amb la moció.

Anònim ha dit...

menys mal que s'ha aprovat.
enhorabona, a veure ara si els hi cau la cara de vergonya,