24 de setembre 2007

(182) Plenari de setembre (1)


“De com canviar els criteris en virtut de l’estrategia política dels socialistes”

(22,10 h) Avui he arribat al plenari tard, per motius de reunions de treball que afecten a Blanes, de les que en parlare en properes setmanes i amb els primers punts aprovats per unanimitat, en aquests moments acabem d’aprovar per 11 vots a 10 (abstenció de PSC / EUiA) l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana sobre la reordenació del sector urbanística del sector industrial en els terrenys de l’antiga SAFA.

Comentar només l’abstenció del PSC en aquest punt sense cap mena d’argument, ha semblat només “una rabieta” per no gestionar ells aquesta decisió que considerem important pel futur de Blanes. Per primera vegada l’Ajuntament pren una decisió que ens ha de permetre en el futur gestionar sol industrial públic.

Tots som coneixedors que el futur, ens pots comportar el tancament de l’antiga SAFA i calia afrontar amb valentia aquesta decisió, malauradament els socialistes s’han desmarcat per pura estratègia política i partidista.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que vosaltres hàgiu mirat massa per el futur de Blanes...



*ELECCIONS MUNICIPALS A BLANES'07 eh????

Joan Puig i Cordón ha dit...

mes del que et pots pensar, de totes maneres gràcies per seguir el debat.

Anònim ha dit...

En ese punto es donde esta el secreto de esta legislatura.Ya vereis como al final saldrá todo a la luz y quedareis con el culo al aire y el riñón bien forrado.

Anònim ha dit...

El riñón bien forrado? Ummm, Marigó, Dora, Celaya, Cubarsí, germans Nadal, M. D. Oms, 8 regidors actuals que es deleeixen i frisen per governar per algun "motiu" en concret??

Anònim ha dit...

Doncs si mireu tant el futur de Blanes
perque dieu: NO AL DESDOBLAMENT DE LA N-II per el Vilar???
Son coses contradictòries no?


Si miresiu una mica per Blanes veurieu que es un projecte per al futur, a part de que salvara moltes vides

Anònim ha dit...

Els socialistes han descobert la sopa d'all (que per cert no van descobrir fa anys a Pinya de Rosa):

"Matar milers d'arbres salvarà moltes vides".

"Matar la natura, els boscos, salva vides".

(com no sigui salvar la "vidorra" que es porten alguns...). Perdoneu aquesta paraula vulgar, però no sé com definir la "vidorra" que es porten alguns.

Més surrealisme kafkià socialista, d'extrema dreta, comparable al del RE-QUALIFICATOR Zaplana o al dels arguments dels potentats neocons, neoliberals d'ultradreta desforestadors dels boscos de l'Amazones, impossible.

Voleu que us faci un favor, socialistes, facilitant-vos un "argument" per a afegir al vostre "argumentari" per carregar-vos El Vilar??

És un argument que li vaig sentir a algú que "estimeu" molt els socialistes: el major neocon, ultraconservador, purità, neoliberal i antisocialista/anticomunista del Planeta: George Bush.

Un dia vaig sentir declarar, en un moment puntual, a G. W. Bush -fill- que la millor manera d'evitar els incendis forestals, era el de -agafeu-vos fort- el de... "suprimir els boscos".

Això ho ha dit George Bush, tal com ho llegiu.
Deia ell que, si no hi ha boscos, ja no hi ha incendis forestals.

Veieu socialistes, ja teniu un argument més, tan demencial i estrambòtic com els vostres (del "futuro", del "progreso", de la "riqueza", del de "salva vidas"...), per a carregar-vos El Vilar.

Que sapigueu que els que utilitzeu i els de Bush són pseudoarguments d'extrema-dreta, que al capdavall, en els accions, és el que feu, i representeu el mateix, Bush i socialistes blanencs de la butxaca.

Anònim ha dit...

Perdona que et digui pero nosaltres no som tant demencials com ells perque el que pretenem es salvar vides.
Sí ja se que és molt important el planeta pero crec que es mes important les vides de les persones.

*A part qui ha dit que jo sigui socialista???

Anònim ha dit...

O sigui que, segons tu, si ens carreguem el planeta, salvarem vides de les persones.
"Bona, aquesta".

No, Marigó tampoc no és socialista...


Seriosament, si ens carreguem el planeta, si ens carreguem els boscos, ens carreguem les vides de les persones, en deteriorem la salut i llur qualitat de vida. La contaminació, la degradació de les àrees urbanes amb totxana exclusiva, l'absencia de boscos del nostre entorn més immediat, el DESERT... MATEN.
I no mata només arbres, vegetació i fauna. Mata també persones.
Som éssers vius, éssers humans, naturals, i per tant no som màquines ni robots, i els nostres cossos no són immunes però sí vulnerables a la contaminació i a la destrucció dels pulmons naturals.

Anònim ha dit...

Segons tu les vides de les persones no conten.

No se... pero crec que les dues coses son molt importants pero davant de tot esta la vida de les persones. No?

Anònim ha dit...

Per que dius que matar el vilar salva vides?

Anònim ha dit...

Es que no m'entens!!!!!

Es igual deixemo corre.

Mes val....