23 de setembre 2007

(180) “Un titella en mans de Nadal” segons la Plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel

La Plataforma contra el desdoblament de la N-II per Vilar i Sant Daniel ha fet públic un comunicat en que denuncia l’actitud de l’actual portaveu del PSC de Blanes i ex-alcalde Josep Marigó en contra dels interessos de Blanes.

Segons publica Diari de Girona i El Punt en el seu comunicat la Plataforma crítica l’actitud de Josep Marigó de plena hipocresia amb les reivindicacions de la Plataforma, mentre per un costat diu una cosa per l’altre diu el contrari.

La Plataforma considera que Marigó ha estat al servei dels Nadal i no al servei de Blanes, crec que amb actituds com aquesta el portaveu socialista entre en plena deriva i allunya el projecte de l’entorn progressista.

El PSC demostra amb aquesta actitud que li importa poc Blanes i tanca en un calaix l’esperit de Pinya de Rosa que li va permetre incorporar a la llista persones d’aquella històrica plataforma, Laura Arjona és l’exemple, és va incorporar a la llista socialista provenint de la Plataforma i ara com que cal deixar-se de romanços ha estat apartada.

És la mateixa actitud que Marigó ha donat al seu poble adoptiu, ha preferit posar-se als serveis dels Nadal o de Tordera, abans de defensar Blanes.

La pregunta és, tot el PSC de Blanes està d’acord amb carregar-se El Vilar i Sant Daniel?

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Més veïns de Blanes ens hauriem d'afegir a col·laborar amb la Plataforma per defensar el Vilar i Sant Daniel.

Ens hi va el futur del poble.

Anònim ha dit...

Que demagogia más asquerosa Juanito

Anònim ha dit...

El que t'hauria de fer fàstic socialsita JFO, és embrutar-te les teves mans i les del teu amic Marigó amb la saba dels arbres, la resina dels pins, la vida dels pulmons naturals que -TU, com a còmplice actiu, i Marigó- postuleu per matar.

Si el paper que fa ara Marigó de botxí, el fes algú del PP, i els socialistes no hi estiguessiu d'acord, vosaltres JFO/socialistes serieu els primers que penjarieu a qui fos del PP.

No cal penjar ningú. Només cal que tots els regidors del PSOE-PSC Blanes dimitiu, que ens deixem de romanços, i que passem a defensar El Vilar.

Anònim ha dit...

Esteu acabats, Marigó està portant el PSC a l'extrema dreta.

reaccionari, és ven Blanes als Nadal

L'Alquimista ha dit...

Avui en Quim Valls m'ha dit que tindriem que pensar en la prosperitat del territori, en el benefici que el desdoblament portarà a les nostres comarques i que si per aconseguir això hem de cedir terrenys, dons tindrem de fer-ho.

ESTIC DESOLADA AMICS

Anònim ha dit...

Me diuen que els del PDB, no volen saber res de salvar el Vilar.

Que diuen els del PDB?

Anònim ha dit...

No estiguis desolada, Alquimista, fem córrer la veu, fem accions per tal de conscienciar al màxim de blanencs possible de l'abast del desastre que podria venir si finalment matxaquen El Vilar.

Recordo que Pinya de Rosa també n'hi havia molts que la donaven per morta. I es va girar la truita.
Hi ha hagut batalles més difícils del que sembla aquesta, i s'han guanyat. Depèn de tots i cada un de nosaltres.
Movem-nos!!!

Anònim ha dit...

Els del PDB, si diguessin que no volen saber res de salvar El Vilar............. els hi va la cadira d'aquí a 4 anys.

Que ni se'ls passi pel cap de fer com va fer el germà Ramon amb Pinya de Rosa fa uns anys...... EL PRINCIPI DE LA SEVA FI.

O SOM BLANENCS O NO EN SOM, O CAIXA O FAIXA.

EL VILAR ÉS BLANENC, EL VILAR ÉS BLANES, TOTS A UNA, SENSE DISTINCIONS DE COLORS NI DE PARTITS!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A veure si és veritat, i fan una proposta per salvar el vilar i no estan tant callats

Anònim ha dit...

¿O caixa o faixa?.Que miedo y que risa.Mirad,el progreso siempre cuesta.Claro que es mejor que les cueste a otros.Esta campaña feroz que os estais inventando es intelectualmente repugnante.Mirad bien el proyecto y vereis que ese grandioso perjuicio del que hablais no es tal.Pero claro eso a vosotros n o os interesa.Eso no vende hiel que es lo que vendeis vosotros.Claro que algún perjuicio hay pero tambien beneficio,bueno,lo de la balanza.Pero si todo tiene que ser en esta clave catastrofista eso queda para vosotros.Si la distyuntiva es para otra vez todo el proyecto pues yo no sabria definirme.A vosotros no os hace falta,si hace ruido parta adelante.Insensatez.¡Ah!,yo firmo cuando escribo Joanet.jfo

L'Alquimista ha dit...

Tornen els socialistes a distreure l'atenció, ara senyalen al PDB. La saben llarga, però la resta no som tontos.

Segons un destacat PDB en l'assamblea que fan els dijous varen crear un grup de treball per NII i faixisme a la nostre vila.

Anònim ha dit...

A veure si és veritat i el PDB es mulla per defensar el Vilar

Anònim ha dit...

De l'escrit del JFO, mai he vist tantes mentides juntes en tan poc espai.

Seriosament -és de lògica- ¿què té més impacte?:
¿aquell desdoblament que es fa seguint el traçat actual, o pròxim al traçat actual (lloc a on la pista ja està feta de fa anys i panys)?

¿O bé obrir en canal una NOVA, segona i afegida nafra dins el territori, enmig de boscos frondosos del Vilar, A MIG CAMI ENTRE BLANES I TORDERA..... fent 4 carrils nous, dos d'anada més dos de tornada, més els vorals (arcenes), més les mitjanes, més els talussos i l'espai que agafa els peraltats, pilars, fonamentacions, etcètera.....
Esgarrifós.

Si es fa una via ràpida nova pel cor, pel mig entre Blanes i Tordera, és a dir, prop de l'ermita del Vilar, es talla pel mig el territori i és el primer pas per a que s'urbanitzi i s'obri especulació, buidant de més i més bosc, a dreta i a esquerra de la carretera, a dreta i esquerra de l'ermita del Vilar, i en direcció a Sant Daniel, Mas Mora, Mas Cuní, Can Bruno, Can Tarranc, el Puig de la Dona, Bosc de Can Rabassa, els Turons d'en Gai...

En el pamflet de JFO es produeix una barreja d'engany, manipulació i consigna de partit/secta, demolidors, letals per al territori.
És exactament el mateix que deia Ramon Ramos sis anys abans per carregar-se el Vilar mateix i Pinya de Rosa..., que els socialistes en van posar en contra de Ramos per Pinya de Rosa, i ara els del PSOE-PSC tenen els mateixos, -clavats- pseudoarguments de Ramos.

Espaordidor, clama al cel, com els sociates poden megafrivolitzar en el pitjor atemptat al medi ambient de tota la història de Blanes.

Anònim ha dit...

Si es mira un mapa o, millor encara, una fotografia de satèl·lit (per Blanes en corren, un dia la revista 'La Nota' en va publicar una en portada, i suposo que tant la Plataforma, com a l'Ajuntament, com a Esquerra en deuen tenir)..., si es mira aquesta fotografia per satèl·lit del quadrant comarcal Blanes-Lloret-Vidreres-Maçanet-Tordera-Blanes, es pot percebre perfectament que l'opció de desdoblament per Tordera mai no farà tant de mal al medi ambient com l'opció Blanes pel Vilar.

Ja que l'"opció Blanes" es carrega boscos totalment verges, diguem-ne feréstecs i salvatges, -no-urbanitzats, vist a vol d'ocell i a peu pla a terra, pel COR (corazón), per la part de major valor ecològic entre Blanes i Tordera.

Per entendre'ns, un exemple gràfic, comparem el conjunt boscós entre Tordera i Blanes, comparem aquest bosc, amb una persona.

Si per fer un desdoblament viari -necessari-, cal amputar un membre del cos d'aquesta persona (el cost mediambiental)..., fer-ho per l'opcíó Tordera és com tallar-li una mà...............,
mentre que fer-ho per l'opció del Vilar, no és com amputar un membre, sinó com clavar una daga, una espasa que travessa el cor (el corazón) entrant per davant (pel pit) i sortint l'espasa pel darrere (per l'esquena).

Una persona (un bosc) pot viure amb una mà amputada (opció Tordera), perquè s'afecta a la PERIFÈRIA del bosc.

Però una persona, (un bosc), no pot viure si li claven una daga al cor que la travessa de davant fins darrera. Senzillament, mor.

Per a més informació, mireu mapes, fotos de satel·lit, i aneu als boscos del Vilar, també s'hi pot anar a partir de la urbanització San Daniel (passant pels carrers interiors de la urbanització i sortint-ne cap amunt), o pel camí que va des de Sant Pere del Bosc fins al santuari del Vilar.

Informeu-vos de per on volen fer passar exactament el desdoblement (l'opció Blanes), recordeu que sols a uns METRES (no més de 600 o 700) del santuari del Vilar, això vol dir carregar-se MOLT, MOLT de bosc, però informeu-vos-en més acuradament i amb més concreció de per quins llocs volen fer passar aquest malanomenat desdoblamemnt.

Visiteu el bosc, comproveu com és, coneixeu-lo, estimeu-lo, i, un cop allà situats, penseu que el volen fer desaparèixer, el volen liquidar.

Anònim ha dit...

No os fa fastic?.Mirad no haceis más que magnificar consecuencias.Claro que tendrá consecuenciass y ¿qué no las tiene?,pero vuestras cruzadas ya huelen.¿Porqué se urbanizará?,no sois más que agoreros y no acertais nunca.Vamos a ver si esdtono es una cortina de humo para el urbanismo que viene que no es otro que el de los terrenos de la SAFA y ahí si veremos sorpresas,ve¿verdad Sr.Puig?.O eso no entra en los 50 puntos.¡Que pena de gente!,y vosotros tan tranquilos,solo os falta reivindicar el trazado de Marte a Venus y reclamarlo como "territori".

Anònim ha dit...

No sé si llegeixo JFO o a Zaplana.
Els mateixos pseudoarguments. Les mateixes paraules.
Els mateixos fets de destrucció del territori, tan malmès avui dia..., si sí, socialista jfo, del TERRITORI, que significa de la terra, de les persones, dels pobles, dels boscos, de les ciutats, del medi ambient, dels rius, de les cases de pagès, de les indústries, dels camins forestals... el conjunt harmònic i respectuós entre societat, home, gent i NATURALESA, CADA COSA AL SEU LLOC...., això és TERRITORI, amb majúscules, encara que no ho vulguis saber i te'l vulguis carregar (com el Zaplana i altres)...

Anònim ha dit...

Marigó s'ha equivocar, el seu silenci és clamorós, demano als companys del PSC que rectifiquin i que marigó demani disculpes.

Anònim ha dit...

Salvem el Vilar.

Sr. Puig

Crec que no cal llençar la tovallora, vostes van ser els únics en el seu moment, desprès van aconseguir la quasi unanimitat, el PSC es despenga, els hi demano que continuïn , com ha dit algú, el desdoblament és un greu atemptat al territori.

Anònim ha dit...

Marigo has enganyat als teus i a Blanes, quina vergonya

Anònim ha dit...

Marigó ha enganyat als seus, s'ha amagat i ha llençat la tovallola, el deute a Nadal, és gran, és qui la col.locat a la Diputació cobrant 70.000 euros.

ara s'entenc tot

Anònim ha dit...

Ke no tens altre partit polític que el PSC???

Anònim ha dit...

Són els incoherents,