22 de setembre 2007

(179) III Fira d’entitats de Blanes



El que va començar amb esforç per part de joves inquiets de la nostra vila, s’ha anat consolidant en aquesta tercera edició. Marc Coll i altres membres de diferents entitats van posar l’esforç i les ganes i moltes vegades contra les voluntats de l’anterior regidora de Joventut (PSC, sempre controlant).

Avui la fira s’ha consolidat, i malgrat el temps d’aquest matí, la gent anat passant pel Passeig de Mar i s’ha anat aturant als diferents stands de les 37 entitats participants.

A partir de les dotze del migdia, l’alcalde i diferents regidors han anat visitant els diferents stands i han donat per inaugurada la tercera edició de la fira d’entitats.
Lamentablement alguns confonen les coses, i ha estat trist veure com mentre la comitiva d’autoritats amb Josep Trias, ha visitat tot i cadascun dels diferents stands, una bona part dels regidors socialistes han girat cua per tal de no passar per l’stand de la Casa del Poble, una mostra més del sectarisme i la deriva que l’actual portaveu socialista estar portant el PSC de Blanes.

Recordem que durant el mandat del PSC, l’actual portaveu Josep Marigó va llençar un veritable guerra contra la Casa del Poble, va fer el possible per amagar-la i fins i tot va intentar fer-la fora del local de la Muralla, local incautat per la dictadura franquista i que l’entitat segueix lluitant per recuperar-ho.

Fins i tot va negar la candidatura de la Creu de Sant Jordi a l’entitat, en aquest aspecte va impossibilitar una candidatura conjunta de La Casa del Poble i del Centre Catòlic.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Dius la veritat, jo estaba per la fira, i una de les regidores noves ho ha dit, "tornem que allà estan els d'esquerra."

Quina vergonya, defensa el Vilar, Marigó

Anònim ha dit...

Marigó defensa el vilar no la teva cartera

Anònim ha dit...

Ah si? Quina?

Anònim ha dit...

si us dic la veritat veieu fantasmes...

Anònim ha dit...

Marigó: "Mai pactaré amb l'ERC de Joan Puig".

Escoltat aquest sectarisme excloent, ¿a qui pot estranyar que membres de la delegació a Blanes del PSOE-PSC evitin passar per la caseta de la Casa del Poble o d'ERC?

Els fantasmes són els que tenen por a la paraula, al diàleg o a l'entesa i l'acord, i per això, quan vas pel carrer, fins i tot fan veure que no t'han vist.

Jo això no ho he vist pas en persones de CiU, EUiA, ERC o PP de Blanes.
En els que manen/manaven en el Partit dels Sectaristes de Catalunya (PSC), Marigó, Lourdes, Pere Garcia... només fan la rialleta i el copet a l'esquena al blanencs que "es porten bé" envers el PSOE-PSC.

Els del PSOE-PSC tenen memòria respecte al "afectes" i als "desafectes". I ho retenen. Memòria fotogràfica.

Anònim ha dit...

Diuen que la Lourdes, li ha dit a l'organització, sort que no plou, estan malats.

Marigó plega per traició a Blanes

Anònim ha dit...

EL més trist va ser veure en el pamflet electoral del psc de Blanes com a mèrit haver creat la fira d'entitats. És molt lleig i lamentable posar-se uns mèrits que són únicament de la societat civil blanenca i de gent molt concreta amb nom i cognoms. L'ajuntament ( i també la Lourdes) l'únic que van fer va ser col·laborar, tot i que els cartells posessin que organitzava per temes d'assegurances.

Psc hipòcrites. Josep Marigó= Rivera. Fomentes l'odi a Blanes.

Anònim ha dit...

Vosaltres no FOMENTEU l'odi no, és que EL TENIU ja dintre vostre.Qualsevol excusa es bona per matxacar i matxacar.Teniu molta imaginació o poca feina

Anònim ha dit...

La gent d'ERC no té odi. La gent d'ERC constata fets.

Tinc una amiga que treballa a la biblioteca comarcal que va ser una de les impulsores i organitzadores de la I Fira d'Entitats (una noia molt senzilla, altruista i solidària amb Blanes, com a personalitat, un "10"). Doncs bé, tot el pes de les feines per la Fira se les han carregat els joves com ella i altres joves que, des de les entitats i associacions, l'han feta possible. Em consta per les meves amistats com ella i altres, que l'antic govern de Ajuntament (Lourdes), no només no posava facilitats, sinó que, de tant en tant, en tot cas posava alguns "palets" a les rodes, per dir-ho fi.

Després de tot això, resulta vergonyant, vergonyant, que en un pamflet electoralista del PSOE-PSC, la Lourdes y el partido es pengin la medalla de que han sigut "ells" (el partido i ho posen en exclusiva) els que tenen "EL" mèrit i la medalla de la organització i la materialització de la Fira d'Entitats.

Colla de mentiders, fariseus, hipòcrites.

No odiem a les persones.
Condemnem i denunciem les ACCIONS que fan aquestes persones que van de socialistes per la vida, i que el socialisme el van deixar aparcat i abandonat a finals del segle XIX, just a l'endemà de la fundació del PSOE.

Anònim ha dit...

mireu avui el diari de girona, com diu la platforma marigó al servei dels nadal.

no a la N-II pel vilar

PSC. deixeu-vos de romanços.

Anònim ha dit...

Pero estais locos o que?.Soys indecentes embusteros

Anònim ha dit...

embusteros, vosotros los socialistes de Blanes, verguenza de Marigó que se ha vendido a Nadal

salvem el vilar

Anònim ha dit...

Marigó deixat de romanços i defensa el vilar