19 de setembre 2007

(176) Dimarts proper Madrid ens rep, tenen un deute amb nosaltres



"Us recomano aquest vídeo dels temporals"

Finalment la reunió a Madrid per parlar del drama del Passeig de S’Abanell amb el Ministeri de Medi Ambient serà el proper dimarts dia 25. Representants dels grups municipals i dels afectats directes (Federació empresarial que en les darreres setmanes han recollits signatures) estem citats a Madrid, espero i desitjo que el missatge sigui clar i contundent en defensa dels interessos de Blanes.

A l’any 94 quan la política del Ministeri va decidir treure 2.000.000 de metres cúbics de davant de la desembocadura de la Tordera, el nostre grup que en aquells moments no tenia representació a l’Ajuntament s’hi va oposar, ens vam quedar sols, cap dels grups que formaven l’Ajuntament presidit per l’alcaldessa Dolors Oms li va donar importància.

Davant d’aquell silenci, vam traslladar a la diputada Pilar Rahola (ERC) unes preguntes parlamentaries preocupats pel possible impacte que pogués tenir sobre la costa una extracció d’aquesta magnitud, aquestes són les preguntes (184/8712) i les respostes (184/8714)del Govern Espanyol del moment.

Us recomano la seva lectura, la hemeroteca ens dona arguments suficients per demanar solucions beneficioses per Blanes, l’Estat té un deute amb nosaltres, el temps ha donat la raó als pescadors i al nostre grup. Ara cal unitat d’acció i exigir respostes definitives, si algú no ho te clar que no vingui.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per l'informació.

Anònim ha dit...

a veure si aquesta informació serveis perquè madrid doni solucions

L'Alquimista ha dit...

Sota el meu punt de vista no és Madrid qui a de donar solucions, som nosaltres qui les hem d'aportar i ells han de buscar els diners per finansar el projecte. La questió és Joan: Hi anem tant sols amb les signatures de turisme o portem quelcom mes?

L'Alquimista ha dit...

I un altre questió, és cert que s'ha endarrerit la data del viatge?

Anònim ha dit...

És vergonyós que hàgim de baixar-nos els pantalons, patint la humiliació d'haver-nos de desplaçar tan lluny a pidolar calés a la metròpoli (o capital del imperio), quan són ells els que ens roben els calés dels impostos... i la sorra amb aquell vaixell del José Borrell i la Oms.
¿Aquestes coses no es podrien decidir des de 65 km. màxim i no des d'uns dspatxos encatifats amb luxes barrocs en terra de secà, on no tenen ni punyetera idea del que és un port, el mar i "allí no hay playa"??

Semblem súbdits que ens hàgim d'arrosssegar, desproveïts de drets..., no pas ciutadans amb deures i... drets.

Independència ja.

Anònim ha dit...

dimarts 25 reunió a madrid

Anònim ha dit...

Algú em pot explicar què hi pot aportar a aquesta reunió els Srs. Marigó i Salmerón, quan ja es van baixar els pantalons amb el tema, acceptant recular el passeig??
És incomprenssible que a aquests dos elements se´ls convidi a passejar (per que és l´únic que faràn a Madrid). Estic totalment d´acord amb aquests del PDB en aquesta questió. Marigó i Salmeron haurien de quedar-se a casa voluntàriament!