12 de setembre 2007

(172) Esquerra marca la tendència,

Vam ser precisament la gent d’Esquerra la que va començar a obrir els primers blocs, i ja fa mesos que el nostre compromís continua, i estic parlant de blocs oberts i donant la cara.

Ja fa uns anys vaig obrir el meu primer bloc a Vilaweb, bloc que he anat activant amb més assiduïtat des dels darrers mesos. Al febrer d’aquest any vaig obrir un bloc en clau política municipal (http://www.joapuig.cat/) i que he mantingut duplicat dins la xarxa de blocs d’Esquerra.

Durant tot aquest temps he publicat quasi 500 post, s’han produït milers de comentaris i porto més de 90.000 visites, en aquests blocs tinc posat el meu correu electrònic i el meu telèfon, per facilitar el contacte amb la gent.

Vaig ser criticat per haver-me avançat i ara alguns comencen a copiar la proposta, vull aprofitar per donar la benvinguda al portaveu socialista Josep Marigó (me poso l’enllaç) que avui ha obert el seu bloc.

Amb el títol, sembla broma “la teva opinió m’interessa” parla de que el nou govern va com els crancs, i en el comentari parla d’un govern on hi és Esquerra, comença malament, mentint des del primer dia, vol portar la confusió per amagar la seva intolerància.

Estic esperant amb interès les seves explicacions sobre la seva aposta per desdoblar la N-II pel Vilar, els seus arguments i el joc que ha practicat en aquest tema durant el seu mandat com alcalde, ho vaig dir en un anterior post, me sento realment enganyat i me sap greu el mal que Marigó ha fet al seu poble d’adopció.

Altres blocs de Blanes oberts en els darrers dies.
http://blanesaldia.blogspot.com/
http://www.tal-comraja.blogspot.com/
http://maxi-icv.blogspot.com/
http://laveudeblanes.blogspot.com/

Blocs blanencs amb història
http://marcpuig.blogspot.com/
http://elblogdenjosepcabana.blogspot.com/
http://jaumeametller.blogspot.com/

11 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la constant capacitat d'opinar, estic molt d'acord, si esteu en política si està, el que no val és mentir i amagar les coses com ha fet Marigó en la N-II

Anònim ha dit...

Encara estan calents i recents en la meva memòria, comentaris escrits per aquí i altres blocs, comentaris provinents de l'entorn socialista de Blanes, desacreditant el que persones d'Esquerra de Blanes tinguessiu blocs.
Venien a dir que que si només feieu coses 'virtuals', que no trepitjaveu la realitat del carrer, que escriviueu als blocs però no treballàveu pel poble i no sé quants disbarats més.

Avui en dia aquell o aquels socialistes de comportament infantilíssimament immadur ja tenen blocs i es pugen al carro.

Benvinguts a la blocosfera als infantils i immadurs! (no em refereixo a persones serioses que tenen blocs; em refereixo a algun socialista dels que abans atacaven, no respectaven ni els blocs personals, i ara en tenen, de blocs, actitud més que infantil i immadura, la primera, d'atacar, per un fet normal com el de tenir un bloc).

Anònim ha dit...

critiquen però copien.
com veure el que fan i perquè ho fan

Anònim ha dit...

prou ja de blocs,

Anònim ha dit...

Ya te gustaria a ti el nivel del blog de Marigó

Anònim ha dit...

Una de les diferències entre republicans i socialistes és que, en els comentaris escrits, els lectors republicans respecten la personalitat del propietari d'un bloc aliè d'una ideologia diferent, mentre que els lectors/opinadors socialistes entren a blocs els propietaris dels quals són d'un color polític diferent (com per exemple aquest d'en Puig), i els socialistes entren a sac, com elefant en una catxarreria, despotricant a tort i a dret, sense respectar ningú.
Visualitza el tarannà real dels que manen en el P.S.

Anònim ha dit...

Bones Joan,també existeix el bloc de la JNC de Blanes.

http://jncblanes.blogspot.com

És molt recomanable.

Salut i independència

Anònim ha dit...

Joan, felicitats! Pensava que internet era universal i no que els blogs eren cosa teva!

Anònim ha dit...

Si vosotros marcais tendencias apañados estamos o es que no veis la cara del lider ... ¿y el bañador fashion de la pisci de marras?.Hombre con un poquito de humor(Cosa que no conoceis)se podria decir que el Joan Puig es el Derek del pais.¿O no?.

Anònim ha dit...

Socialistes, sempre aneu a remolc d'esquerra, us agradi o no.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

I tant que marquem tendències.
Si mes no, pensem amb la gent que no es tant agraciada com els socialistes, o com en Pedro J. Ramírez.
A mes, els nostres passes de moda de bany, porten l’afegit de denuncia urbanística. Els socialistes no creen tendència ni en moda ni en denuncia urbanística.
Salutacions i independència.