09 de setembre 2007

(169) A Josep Marigó, no facis més mal a Blanes (1)

"Que hi feia Marigó amb aquesta pancarta en defensa del Vilar i Sant Daniel?"

El Punt, va publicar el dissabte l'anunci de que Josep Marigó és treia la careta i demanava que el desdoblament de la N-II és fes pel Vilar i Sant Daniel, amb aquestes declaracions el portaveu del PSC és reia de totes les vegades que havia votat en contra d'aquest desdoblament en el plenari, fet que Esquerra ja va denunciar.
El Diari de Girona també publica aquestes greus declaracions del portaveu del PSC Josep Marigó que me saben molt de greu, en aquestes declaracions demostra que a l’any 2003 i durant tota la legislatura mai és va creure el que va signar per defensar el Vilar i Sant Daniel, per un costat deia que si i per l’altre boicotejava el que deia.

Demano disculpes als ciutadans de Blanes per haver-me cregut una persona que va signar per evitar desdoblar la N-II per un espai emblemàtic com és el Vilar, el vam fer alcalde i ha demostrar que Blanes li importa molt poc. Ens vàrem creure les seves bones paraules, per tal de ser alcalde va mentir i molt, ara entenc la seva actitud durant el seu mandat, de boicotejar les regidories d’Esquerra, de manca de defensa dels interessos de Blanes, de voler regalar 30.000 metres de sostre per obediència a l’amo.

“Deixar-se de romanços” amb aquestes paraules Josep Marigó confirma una traïció a Blanes i a la seva gent i un cop més demostra que primer és el PSC, que Blanes, primer Nadal, abans que preservar els espais naturals.

Ara fa pocs dies sentia sana enveja de la gent de Malgrat i dels seus partits polítics que van reaccionar i salvaran el seu petit i emblemàtic espai de Can Feliciano, tots, grans, petits, joves, gent de tota procedència han fet capgirar un projecte que no respectava el patrimoni local d’un poble. Si per Can Feliciano la gent de Malgrat ha fet el que ha fet, que feria per un cas com el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel (milers d’arbres, de natura viva destruïda).

Ara després de perdre l’alcaldia per la seva incapacitat de trobar socis malgrat no ho vulgui reconèixer, paga amb aquestes declaracions la seva poca estima i apunyala per l’esquena al poble que el va adoptar.

Avui tant al llibre de visites com en alguns bloc han començat aparèixer (l’alquimista) les primeres declaracions d’indignació per aquestes paraules, demano al PSC una explicació o desautorització d’aquesta traïció, on són els sectors socialistes que varen defensar i participar en la Plataforma Pinya de Rosa?

El desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel és una estafa a la ciutadania (Marigó ho confirma amb les seves declaracions) és la pitjor opció, la més cara, la que té més impacte, l’alternativa per Tordera és molt millor, a Tordera ho saben i a can PSC també.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Us va enredar, i ara pageu les consequencies.

Salvem el Vilar

Anònim ha dit...

A en Marigó li importa una merda el Vilar, ell no és de Blanes, és de Tordera, ho enteneu?

L'Alquimista ha dit...

Hem vaig referir en la meva presentació als canvis nefastos que he trobat en el meu poble, totes les meves investigacions apunten en una direcció i senyalen amb nitidessa el mateix grup de persones.

Hem de defensar el que es nostre, el Vilar i la Democràcia son en perill i us ben aseguro que no es demagogia, es una estrategia que va mes enllà de NII, sense escrupuls de cap mena i amb l'única voluntat de fer mal a tot i a tots els que no el recolsin a ell.

Josep Marigó et senyalem amb el dit a tu i al teu grup.

Anònim ha dit...

Tinc una gran decepció amb marigó, demano al psc de blanes que faci un canvi i Quim Valls agafi la direcció.

Marigó s'ha venut blanes

Anònim ha dit...

marigo, plega, dona pas als veritables del PSC

Anònim ha dit...

La meva pregunta és, si no hem aprés res de la gent de Malgrat ?
Si Blanes es una pinya ús ben asseguro que no passaran. Joan, encara pots fer molt per la gent de Blanes, les JERC l'altre dia van omplir i si et posses al davant per salvar el Vilar, jo crec que la gent anirà per totes. No podem deixar que passí la carretera pel Vilar, prou ja de totxana i d'asfalt.

Anònim ha dit...

Cal enviar correus de protesta al PSC per l'actitud de Marigó

Anònim ha dit...

Cal acció que el govern de Blanes li doni una lliço, per fer pragmatisme que vagi a la diputació.


Us va enganyar a Esquerra, com a mínim disculpes

Anònim ha dit...

Vaya panda de indocumentados.A ver si os dais cuenta de las maniobras del Sr.Puig para seguir teniendo un caballito de batalla en su propio in teres.Si por Puig fuera nunca se haria nada y ahi están los ejemplos con propuestas tan absurdas como la marina seca para el port de Blanes y asi sucesivamente.El caso es hacer ruido.¿O no os dais cuenta de que cuando sed están oponiendo a estas obras están retardando la obra por beneficio politico?.Es curioso ver comolos que hacen manifestaciones contra la MAT seguramente tienben aire acondicionado en casa y tampoco saben que es una central de ciclo combinado.El caso es hacer ruido.Una vez más ¡Que pena!.

Anònim ha dit...

Si aquesta és la defensa del PSC ja poden plegar.

Rectificació o dimissió, Marigó ha defensat Tordera per damunt de Blanes i ha estat el boby de l'amo

Anònim ha dit...

Senyors millor que us preocupeu de recuperar el regidor que heu perdut, senyal de que les coses no les heu fet massa bé. Crec que no heu de donar lliçons a ningú amb el panorama que teniu.Com sempre només voleu fer soroll per sortir al diaris.

Anònim ha dit...

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2808_3_217838__Comarques-desmarca-protesta-sobre-Vilar-apella-pragmatisme

Anònim ha dit...

EL PSC-PSOE contra els boscos d'El Vilar.
El PSC-PSOE contra Blanes.
Així de clar.
Marigó, en contra d'unes quantes decisions plenàries de l'Ajuntament de Blanes.
Marigó renega del contenciós interposat per l'Ajuntament de Blanes.
El PSC-PSOE de Blanes, amb la seva postura erràtica i vergonyant, es carrega d'una tacada tots els seus compromisos anteriors adquirits de defensa del terme municipal de Blanes.
A qui pot sorprendre que Marigó es tregui la careta?
PSC-PSOE, pagats per Nadal i l'Estat, al servicio del Estado, al servei de l'amo de Madrid, dels interessos d'allà, no dels d'aquí.

Hi ha un altre traçat possible, de MENOR IMPACTE AMBIENTAL: l'opció Tordera, més propera al traçat actual entre Tordera i Maçanet de la Selva. Però no satisfà els interessos dels cacics, no destrossa prou el territori i ja sabem de quina banda s'acaben posant els ministerios espanyols. I ja ho hem vist amb l'assassinat de tal estesa d'arbres entre Maçanet i Girona.

A Marigó, com el PSC-PSOE, sols cal agrair-los que es tornin a treure la careta (ara se la posa, ara se la treu): A matxucar el territori, assassins d'arbres!!!

Anònim ha dit...

Primer Blanes i Marigó ha decidit per Tordera, sort que ja no serà alcalde

Anònim ha dit...

DEMA A L ¨AJUNTAMENT;SALVEM EL VILAR,SALVEM EL QUE ES NOSTRE,ON ESTA EL SENTIMENT BLANENC..........TOTS FORA,JOAN QUE DIUS,QUE FEM,ACTE DE PROTESTA JA....

Anònim ha dit...

Que el PSC faci dimitir Marigó per hipòcrita,

els socialistes volem una explicació, que faci de torderenc a Tordera.

A que esperes Quim per fotra un cop de timo.

Anònim ha dit...

Que flaco favor le haceis al bueno del Quim.Oid,quim no será jamás primer secretario del PSC en Blanes o es que no lo sabeis?

Anònim ha dit...

70.000 euros és el preu de destruir el Vilar i Sant Daniel, que t'els pagui la conselleria.

i el de dalt, amb gent com l'actual, quatre amargats no arriveu enlloc.

Anònim ha dit...

Cuatro amargados sois la exacta representación de ERC en Blanes,cuatro amargados que teneis que esconder la cabeza debajo del ala de continuo y un listo y su niño viviendo de polemicas absurdas.

Anònim ha dit...

els amargats del PSC es fan passar per castellanoparlants per amagar la vergonya que senten amb un cap de llista més botifler que mai

Anònim ha dit...

Vergonya Marigó!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Mirar Comentaris de la noticia del 10 d’agost de 2007 al missatge fet el 15 agost, 2007 22:49

Anònim ha dit...

http://www.tal-comraja.blogspot.com/