01 de setembre 2007

(161) Blanes a Austràlia

El Patinatge Artístic Blanes Fundació Privada organitza avui un exhibició de patinatge artístic amb la participació de la reconeguda companyia Sol Picó per tal de fer possible la participació del club al Mundial que s’ha de celebrar a Austràlia.

L’exhibició és avui a les 10 del vespre al Pavelló d’esports de Blanes, hi penso assistir cal donar suport als nostres esportistes perquè puguin participar en els campionats en els que han obtingut els mèrits per participar-hi.

Ningú podrà entendre que una regidoria d’esports potent com l’actual, que pot destinar més de 6000 euros (un milió de les antigues pessetes) per tal que un teòric gran nedador faci uns quants metros al port de Blanes (uns 7,5 euros per metro nedat) i que ha tingut una repercussió mediatica escassa, s’inhibeixi de col·laborar per fer possible la participació dels esportistes blanencs a Australia.

Només que la regidoria d’esports fos una mínima part de generosa de com ho ha estat amb un suposat nedador, les esportistes tindrien una ajuda considerable (De Blanes a Austràlia hi han uns 17.000 km, x 1 euro o quelcom semblant, viatge assegurat) i el nom de Blanes tindria promoció veritablement al món.

Des d’Esquerra treballarem per tal que els nostres esportistes puguin participar als campionats als quals tinguin dret a participar-hi.

Per evitar confusions, les meves declaracions al Diari de Girona certifiquen la veritat, no hi partida suficient per contractar el suposat nedador i per tant cal esperar o una modificació de crèdit o el nou pressupost, abans que sigui aprovat pel Patronat de Turisme.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant clar, que l'alquimista no confongui, que se li veu al plumero.

Anònim ha dit...

A veure, Joan, com lligues lo d´Austràlia amb més turistes a Blanes? Per l´amor de Deu! No facis "volar coloms" (aquella frase que tant t´agrada).Propostes millors que la d´en Meca (i no dic que sigui l´´`optima) encara no n´he sentit de millors. Només crítica destructiva. Treballem en positiu ja!

L'Alquimista ha dit...

Joan, perque barrejes l'alquimista amb el patinatge? Quines intencions tens? se li veu el plumero?

Ja he deixat clar que per el moment no recolso cap partit, comento i trec el grà de la palla, quand tingui clar a qui he de recolsar ho faré i ho faré public.

P'el que fà a las patinadores conteu també amb el meu suport per poder anar a Australia i també asistiré pagant la meva entrada a veure l'espectacle i si la situació m'ho permet, tractaré d'entrevistar l'Aurora per tal de poder-vos explicar el seu punt de vista.

Però Joan, no barregem siusplau que aquestes actituds no son bones, i pensa que per d'amunt de tot, i aquesta si es la meva politica, està el poble i cal fer pinya.

Anònim ha dit...

Val més australians que no deportistes dopats.

gràcies joan per defensar-nos.

Joan Puig i Cordón ha dit...

Perdona alquimista, si creu que barrejo les coses, jo només vull aclarir les coses, vaig dir que no hi habia pressupsot i no hi ha pressupost.

En el teu bloc vas dir que s'habia votat en el patronat (et van informar malament), i no és cert, es va dir que quan ho tinguessin clar ho portarien al patronat.

perdona si les meves explicacions no són correctes-

Anònim ha dit...

A veure, Joan, com lligues lo d´Austràlia amb més turistes a Blanes? Per l´amor de Deu! No facis "volar coloms" (aquella frase que tant t´agrada).Propostes millors que la d´en Meca (i no dic que sigui l´´`optima) encara no n´he sentit de millors. Només crítica destructiva. Treballem en positiu ja!

Anònim ha dit...

endavant, genereu debat i això val la pena.

per cert molt bó el vídeo del cas Èric

L'Alquimista ha dit...

Generar debat, així és, aquest és el camí.

Anònim ha dit...

¿Será el segundo punto del acuerdo con el gobierno municipal lo de Meca?.O solo son los que te suenen bien Juanito.

Anònim ha dit...

El cas Meca, és de doping, no estar en els 50 punt de l'acord, tràquil socialiste, preocupat dels teus,

Anònim ha dit...

Joan, tristement he de dir que ara començo a veura clar perque han Marigó et va tenir que fer fora a mitga legislatura. Per un costat no saps diferenciá les coses, el patinatge i el meca encara que intentis enganyar als teus lectors, no tenen res a veura (i tampoc tinc cap devoció per aquet campió del mon de natació). I per altre banda, t'agrada molt sortir als mitjans de comunicació però molt poc treballar amb les regiduries quant les has tingut, prefereixes per poder sortir a la premsa dedicarte a oKupa piscines.Ah!, si vols, dels diners públics que et pagem entre tots pots fer un donatiu important al patinatge i també serás notícia.

Anònim ha dit...

Mireu, quina enveja li teniu al Puig, els del PDB ja us sembleu al PSC, teniu la meteixa obsessió per Puig.

Puig comente i es lliure, i gràcies per fer-ho, un dona la lliço.

Anònim ha dit...

Alquimista, estic d'acord amb tu quant dius que cal fer pinyar, especialment si volem el millor per Blanes independentment dels polítics que governin, i tampoc entenc aquet intent de manipular el patinatge per part del Sr. Puig. Deu ser la part mes podrida de la política.

Anònim ha dit...

Sabeu què veig llegint aquests comentaris i opinions que aquí escriu el públic? (alguns missatges fins i tot que els repeteixen!)

Que el PSC-PSOE i el PDB estan d'acord (estan d'acord): tots contra en Puig i Esquerra.

Cas a part l'Alquimista, que em mereix un gran respecte.

Joan, també t'he llegit a tu i, per mi, ni PSC-PSOE, ni PDB (que són els extrems):
tu i Esquerra plantegeu les propostes més assenyades per Blanes, amb imaginació, suport a l'esport local (en aquest cas, patinatge), i no estirar més el braç que la màniga dels diners municipals i públics.

Si els altres tenen necessitat de cridar tant, amb escarafalls, és senyal que s'han equivocat (però equivocar-se, a vegades és molt difícil de reconèixer-ho, un cop s'ha pres una decisió, encara que se sàpiga interiorment l'error).

Gràcies Joan, i, malgrat tots el entrebancs a un i altre costat, seguiu amb aqueta tranquil·litat i lucidesa que teniu tu i la gent d'ERC.

Anònim ha dit...

Socialistes, menys enveja, vosaltres sou els unics responsables de que no esteu governant a Blanes. El Joan es lliure d'opinar i de fer els comentaris que li doni la gana.
M'agradaría poder entendre aquets intents d'aproximació amb el PDB.

Anònim ha dit...

Los socialistas no necesitamos aproximarnos ni vendernos a nadie, cosa que otros no pueden decir. El PDB que haga lo que quiera, es su problema, PERO ES EVIDENTE QUE ESTAS INTENTANDO MANIPULAR A LA GENTE MEZCLANDO EL PATINAGE CON LO DEL MECA.
Por cierto, a la alquimista se le ve el "plumero" sobre sus tendencias políticas (ERC), aunque quiera hacernos creer lo contrario.

L'Alquimista ha dit...

I de tot això quina és la lectura positiva?

Dons que dos enemics (segons comenteu) poden tenir un apropament, PSC-PDB, amb això segur que hi guanya el poble. Perque no feu aquesta reflexió i us l'apliqueu la resta. No hi tenim res a perdre i molt a guanyar.

VAL LA PENA!!!

Anònim ha dit...

Lo fotut és que el motiu d'unió d'aquests dos suposat enemics´sigui per anar "en contra de"...

Anònim ha dit...

Que se juntin els dos partits més antiblanencs, PDB i PSC (marigó)

alquimista aqui s'ha vist el llautó

Anònim ha dit...

Però què té que veure PDB i PSC?, no digueu bajanades!!

Anònim ha dit...

Deixeu ja en pau al Marigó i preocuper-vos del vostre poble i de la gent que fa aquestes pintades.

Anònim ha dit...

En Puig ha escrit aquest article donant suport al patinatge blanenc, i tot seguit, a comentaristes del PSC i del PDB, prescindint de qualsevol tema de debat a tractar, els ha faltat temps per llençar-se a la jugular d'en Puig.

Si aquest és l'"apropament" i el vincle entre PSC i PDB, jo me'n vaig a la Cala Bona (St. Francesc), al vespre, a buscar un lloc tranquil entre les roques i escoltar les onades.

Llàstima de "crispació".
Joan, quan veig això, estas guanyant el meu recolzament.

Anònim ha dit...

Crispación la que genera el Sr,Puig tanto opinar y tan poco trabajar.

Anònim ha dit...

Respecta la llibertat i si el sr. puig parla, un respecta, qui crispa com diu la web de l'alquimista són el pdb i el psc

Anònim ha dit...

Jo veig que en Puig opina i treballa, dues activitats que no són incompatibles, cada cosa en el seu moment. I llegint els articles d'en Puig, ho fa de forma assenyada i constructiva, aporta idees i propostes (per mostra, aquest del patinatge, que només és un petit exemple), parla amb contiguts, amb coneixement de causa i, quan cal denunciar quelcom, no amaga el cap sota l'ala com fan altres per una prudència mal entesa.