29 d’agost 2007

(159) Els arbres de Can Feliciano de Malgrat (1)

M’assabento de tota la problemàtica que s’ha generat per la tala d’arbres del bosc de Can Feliciano, per la trucada del company Xavi Arasa, també he rebut una trucada del bon amic Salvador Montalt, company de lluites en defensa del territori i del País.

Acabo d’arribar d’uns dies de vacances a Mallorca i d’aquí a uns moments aniré a Malgrat, a expressar la solidaritat amb la gent que ha sortir al carrer en defensa d’un espai i en defensa del seu poble.

El bosc de Can Feliciano és per mi un record de la meva infantesa i dels temps que vaig viure a Malgrat, molt proper al pis on vivien els meus pares, i un espai recordat i passejat, fins i tot en el bosc de Can Feliciano mi vaig “penjar”.

En Salvador Montalt m’ho ha recordat, a Can Feliciano vam gravar ara fa molts anys un curt metratge, amb guio meu i en que sortia de protagonista i sortia precisament “penjat” en un dels arbres que malauradament la modernitat mal entesa és vol carregar.

Conec a la Conxita, l’alcaldessa, érem veïns i per tant ella també és veïna de Can Feliciano, no puc entendre la poca sensibilitat vers aquest paratge, com molt bé descriu Malgrat Confidencial, Malgrat no te Alcalde.

Un Alcalde malgrat que hagi guanyat unes eleccions no pot actuar com si no passes res, un alcalde ha d’aprendre a escoltar i si cal canviar, rectificar i acceptar que no sempre és fan les coses bé. Un Alcalde ha d’escoltar al seu poble, els tics autoritaris en política s’acaben pagant.

Conxita escolta més, dona una oportunitat a la vida, encara és possible rectificar, val la pena fer un esforç per mantenir un espai emblemàtic de Malgrat.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

qui deia que en Puig no responia, avui anat a Malgrat i ha donar la cara.

L'Alquimista ha dit...

Avui a Malgrat i dem� qui sap on, una veritable llastima. Hem de protegir el poc que ens queda i denunciar totes aquestes accions irresponsables.

Anònim ha dit...

A veure si a Blanes n'aprenent de Malgrat i fan quelcom pel Vilar.

Anònim ha dit...

Joan ets un oportunista, fins ahir ni sabies que hi habia el problema de la riera del teu poble, has vist que sortia per la tele i has fit: Allá voy!!!

Anònim ha dit...

Cal tenir un dubtós concepte de l'ètica i cap base justificant per escriure el que s'ha escrit a les 22.29. El primer acudit que se li passi pel cap.

Només dir-li (degut a la seva aparentada poca informació) que el/la culpable es diu Conxita Campoy (PSC).

Anònim ha dit...

Si algú vol més informació (i menys manipulació socialista), també pot consultar:
http://malgratconfidencial.blogspot.com

Anònim ha dit...

Si el Puig es mou perquè és mou, i si no és mou perquè no és mou, sou uns impresentables, no sabeu com atacar a Puig,

Anònim ha dit...

un gest apreciat, joan. des de malgrat t'ho agraim.

Anònim ha dit...

Per cert diuen que un membre del PSC te una empresa de viatges fantasma, ha estat denunciat en una carta als diaris per incompliment d'obligacions, i desprès de sis mesos no ha tornat els diners.

Molt de `parlar i cal que vigileu als vostres

Anònim ha dit...

Tantas cosas dicen de Juanito y el niño que si hubiera que creerselas todas. ¿Fue verdad lo del Angel Colom?, ¿Sabes a que me refiero?.Pues eso,que teneis muy mala boca.

Anònim ha dit...

Quan el riu sona, és que porta aigua, ¿oi José Mª Sala del PSOE blanenc?

Anònim ha dit...

Ese ya pago con la carcel y ha cumplido su condena.Afortunadamente la pena de muerte en este pais esta abolida,si fuera por vosotros a lo mejor seguiria en vigor.Todos los fascismos son iguales.

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Mirar Comentaris de la noticia del 10 d’agost de 2007 al missatge fet el 15 agost, 2007 22:49