30 d’agost 2007

(160) Els arbres de Can Feliciano de Malgrat (2)

Escric aquest segon comentari de Can Feliciano hores desprès de tornar de Malgrat, he anat cap a les set de la tarda a donar suport a la gent que vol evitar la pèrdua d’aquest espai emblemàtic del meu municipi de naixement.

A les set amb l’amic Salvador Montalt he anat a l’Ajuntament on s’ha produït una concentració de protesta que ha demanat que s’aturin les obres i el tall dels arbres.

A l’Ajuntament estaven reunits els partits de l’oposició per intentar acordar una moció per aturar el projecte per evitar la pèrdua de l’arbrada de Can Feliciano.

Sembla que hi podria haver un acord dels diferents partits de l’oposició per tal de portar al plenari de la propera setmana una proposta que permeti aturar de moment el tram de riera de Can Feliciano.

Diferents blocs segueixen el dia a dia de la situació, Malgrat Confidencial, Salvador Montalt, Manel Bargalló, Des del Castell, Escarlata, La vídua de Can Sala.

Aquesta és la nota de premsa dels grups de l’oposició.

Davant de la inquietud generada per l'inici de les obres d'execució del projecte de canalització de la riera de Palafolls en el terme de Malgrat de Mar i, concretament, en el tram corresponent a l'espai de l'arbreda de Can Feliciano,
els grups municipals d'ERC, CIU, ICV-EUIA i PP representats a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, manifestem:

- Després de la reunió mantinguda amb el director general de l'Agència Catalana de l'Aigua el passat dimecres, 29 d'agost, en la qual es confirmava la voluntat de continuar amb els treballs d'execució de les obres en el tram de Can Feliciano sense cap garantia de preservació de l'espai.
- Després de valorar la situació actual, així com les diferents possibilitats tècniques i legals, tant pel que fa a la continuació dels treballs tal i com s'estan realitzant com per una possible paralització i modificació dels mateixos, garantint els objectius prioritaris de l'obra amb la construcció de la canonada de sanejament prevista

Acordem

- Subscriure una moció conjunta -amb la possible incorporació en un futur del grup municipal del Partit Popular- per a la paralització i modificació del projecte incorporant-se l'estudi del tram en la fase següent.
- Realitzar tots els passos necessaris per aconseguir la inclusió en aquesta proposta d'acord del grup municipal del PSC.
- Demanar a l'ACA que, fins que no hi hagi un acord de Ple en ferm el proper dijous 6 de setembre, es paralitzin les obres en el tram afectat realitzant totes les tasques de neteja necessàries per a garantir la seguretat de l'espai.
- Demanar als veïns acampats a l'espai que, en el moment que existeixi un acord en ferm per a la paralització de les obres deixaran lliure l'espai ocupat, garantint en tot moment la seguretat dels operaris que hi treballen així com de la zona ocupada.

Malgrat de Mar, a 30 d'agost de 2007



5 comentaris:

Anònim ha dit...

JA NO TENIU NOTICIES DE BLANES????

Anònim ha dit...

Es clar que tinc noticies de blanes. Però el mon és més ampli.

I per tant parlem de més coses i seguirem parlant de Blanes.

Anònim ha dit...

El problema es querer ser foco de atención en todo.Tened cuidado por lo del "muerto en el entierro..."

Anònim ha dit...

els socialistes ja ameneceu, vigileu vosaltres

Anònim ha dit...

a veure si els blanencs n'aprenem