27 d’agost 2007

(158) Què té el Sr. Ramírez i Codina, que no tenim la resta de mortals? (3)

“Una capacitat de falsejar la realitat per damunt de tot, aprofitant-se dels mitjans de comunicació que controla.”

Estic acabant els dies de vacances a Mallorca, per cert demà les haig d’interrompre per anar a Madrid, tenim Diputació Permanent i hem demanat la compareixença del Ministre Solbes, en un anterior post explicava els motius, Zapatero promet i Solbes decideix el contrari i el dimecres ja torno cap al Principat.

Ahir vespre vaig estar sopant en un bonic municipi de l’Illa, Sineu, vaig ser convidat pel bon amic Jaume Sastre i la seva companya, vam repassar una mica els diferents fets produïts, i me va donar la satisfacció d’anunciar-me que el festival de la cançó prohibit és farà, segurament al setembre i per tant tindrà una altre oportunitat de tornar a Mallorca.

Vaig aprofitar l’ocasió per convidar a Jaume Sastre i a Pep Palau a presentar el seu llibre “La Guerra de la Piscina” a Blanes, i ja tenim data, serà el proper 8 de setembre a la tarda dins del marc de la II diada per l’autodeterminació que organitza la Casa del Poble, el Col·lectiu 2014 i les JERC.

El sopar va tenir lloc a un restaurant, dels de més història de Sineu, “Son Toreo” i vam poder gaudir de la cuina mallorquina, des del frit mallorquí als seus pastissos, molt ben preparat i molt ben atesos per la seva propietària, la Joana, que fins i tot ens va ensenyar la majestuosa casa que alberga el restaurant, una extraordinari sopar i bona companyia, un altre bon record que m’emporto de Mallorca.

Demà al mati a primera hora aniré cap a Madrid i a la tarda tornaré a Mallorca per passar la darrera nit, tinc encara pendent poder veurem amb un altre bon amic, en Joan Lladó, Conseller d’Interior del Consell de Mallorca, ocupat en les seves tasques de govern, és clar a Mallorca el PP ha perdut i es comença a notar.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

bones vacances i descansa.

Jaume ha dit...

Joan, has sentit això que Catalunya ràdio retransmetrà els partits del Madrid?!
Proposo una proposta a través dels blogs. Passa-ho

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Joan, has sentit això que Catalunya ràdio retransmetrà els partits del Madrid?!
Proposo una proposta a través dels blogs. Passa-ho

Anònim ha dit...

Puedes seguir de vacaciones,porque no va a comparecer el Sr.Solbes y tambien puedes estar tranquilo porque si en Baleares se empieza a "notar" es porque hay un gobierno SOCIALISTA en su gran parte y porque a lo mejor no tienen a nadie como vosotros que esteis permanentemente poniendo palos en las ruedas.¡Ah!,el chiste de Carod para el 2014 muy bueno.
¡Que cara más dura teneis!

Anònim ha dit...

Què sap el gat de fer culleres, si tu el de les 19.25 no saps què passa a Mallorca. El president balear (socialista) no és com Marigó (el socialista mallorquí mai ha dit que no pactaria amb ERC), i aquí tens, un govern balear amb socialistes, esquerra unida i esquerra republicana.
Marigó és incomparable amb el president balear, com de la nit al dia. ERC de les Illes, estigui d'acord o no amb el president balear, pot PARLAR i governar conjuntament. A Blanes, això és impensable.
Marigó trenca governs d'esquerres, i, a més, diu NO al dialeg i al pacte amb ERC, i en això Marigó és com el PP, que també es nega a pactar amb ERC.

Menys insultar, menys eslògans simplistes, comentarista socialista, i sàpigues diferenciar cada cosa i cada tema.

Anònim ha dit...

Per cert, socialista resident als Països Catalans, ¿cap comentari de la teva part al fet que el ministro Solbes "no comparezca ante el Congreso"?

¿Què hi has de dir al fet que el "recaudador mayor del reino" no vulgui que els comptes dels ciutadans, siguin fiscalitzats, i sapiguem com s'utilitzen?

¿Què hi has de dir a que el TAP perquè es publiquin les balances fiscals sobre què aporta en impostos cada comunitat autònoma, i després què rep cada CC.AA. en serveis i inversions, aquest tap sigui l'opulent Solbes?

Anònim ha dit...

Si ellos mismos se dan a conocer, los socialistas, mira cómo defienden al "recaudador" de los millones en impuestos, al Solbes, en vez de defender al contribuyente, currante y ciudadano de a pie.

Si es que a cada momento meten la pata y se dan a conocer, tela, con lo que estoy aprendiendo cada vez más, cuanto más abren la boca ellos.

El que tiene la cara más dura que el cemento armado de la cementera de mi ciudad de Montcada es el Montilla, que hoy mismo ha dicho que nunca en Cataluña se había invertido más desde que gobiernan los socialistas.

En las próximas elecciones, les votará la hermana de su madre, o sea, su tía.

Por cierto, diputado, un blog muy interesante. Los de esquerra no es que seais perfectos, pero por lo menos teneis debate interno, cosa que los demás partidos no se oye chistar ni al apuntador, lo que ordenan los dirigentes, y los de abajo, a callar, como en los viejos tiempos de partido único, dirección única, voto a mano alzada no secreto y mayorías a la búlgara.

Anònim ha dit...

joan, a Malgrat estan talant els arbres... deixa mallorca, cony!

Anònim ha dit...

Sóc un lector del bloc d'en Joan Puig, no sóc pas de Malgrat i desconec de què parles. Per respecte als lectors d'aquest bloc i simplement a títol informatiu, ¿em pots dir de quins arbres et refereixes? No per res, perquè, si fos cert que a Malgrat s'està fent una cosa mal feta, hi ha uns quants milers d'habitants de Malgrat per denunciar-ho o oposar-s'hi.

A Blanes (al Vilar), els socialistes Nadal & Marigó també volen talar uns quants milers d'arbres. He dit "milers".

La responsabilitat d'una atzagaiada és de la qui la promou i/o executa.

I davant d'aquestes coses ens hauriem de mobilitzar tota la gent, totes les persones, tot un poble.

No pas mirar-s'ho des de darrere la barrera, des de la butaca de casa, i deixar-ho en mans d'una sola persona..., que, a més, no està en el govern, per tant no té el poder.

Anònim ha dit...

en parlen al confidencial d'en serrano

malgratconfidencial.blogspot.com

Anònim ha dit...

Sóc el del comentari de les 8.17. Ja ho he llegit i vull mostrar-vos la meva solidaritat per la defensa d'aquest espai verd, amb tots els arbres que hi ha.
En aquest article d'en Joan, he llegit que en ell està de vacances (tothom té dret a un descans o a "desconnectar", no?), però, coneixent-lo, estic segur que ell dóna suport a les accions dels malgratencs que volen preservar el patrimoni mediambiental del poble, cosa la qual l'alcaldessa Campoy hi va del tot en contra, ja que vol carregar-se tots aquells arbres.
Des d'un anònim selvatà, us dóno tot el meu suport i, si algun dia anés a Malgrat, no crec que en Joan tingui cap inconvenient que en aquest seu bloc, en forma de comentari, escriviu EN QUIN LLOC (botigues, entitats) de Malgrat els lectors com jo del bloc d'en Joan podem anar a posar la nostra signatura per tal que NO es talin aquells arbres.
¿Ho podrieu fer? Els no-malgratencs que ens solidaritzem amb vosaltres us ho agrairiem.
Ànims i endavant.

Anònim ha dit...

Las cuentas las fiscaliza el Parlamento cada año en sus diferentes comisiones,no cuendo les viene bien por tactica politica a Juanito y otros cuantos.¡Ah,profundizad en lo del 2014 que es mu bueno!.

Anònim ha dit...

Socialistes lladres dels nostres impostos.
Els recapten a Madrid i no tornen.

I no publiquen les balances fiscals.

No les publiquen perquè saben perfectament el què amaguen, robant als obrers de Catalunya.

Anònim ha dit...

Ei, com defenses als socilaistes, els teus, encara que saquejen i expolien als catalans. Molt maco.