24 d’agost 2007

(157) Que té el Sr. Ramírez i Codina, que no tenim la resta de mortals?

El govern espanyol (Rodríguez Zapatero) no autoritza l'acte contra la piscina il·legal de Pedro J. Ramírez, que li deu el President del Govern al director d’aquest diari que treballa per aniquilar la llengua, la cultura d’aquest País?

Escric aquestes ratlles des de Mallorca des de MOSCARI, un petit municipi de l’interior de l’Illa, on estic passant uns dies de vacances i uns dies per conèixer més una part de la nostra terra.

Demà tenia previst participar al Festival de la Cançó de Son Marjal organitzat per diferents entitats polítiques, socials de l’Illa per denunciar el vergonyós privilegi que ostenta un personatge, pel que es veu molt poderós, que sembla que estar per sobre del mal i que té contra les cordes al mateix President del Govern.

Aquest migdia s’ha tingut que suspendre l’acte per la manca d’autorització del Ministeri per instal·lar el cadafal i els elements necessaris per celebrar demà la festa reivindicativa, un cop més la vergonya, recordem que l’any passat el Ministeri de l’Interior va autoritzà una contra manifestació al mateix lloc, un acte pur de cinisme dirigit pel mateix Director de la Guardia Civil, l’illenc Joan Mesquida (que durant el seu mandat com a Conseller d’Hisenda de les Illes, el Sr. Ramírez es va estalviar una multa per errors burocràtics de la Conselleria).

Un cop més obscurs personatges que venen a Mallorca a “Okupar” una cultura i una llengua i el mateix País és queden els privilegis feudals aconseguits durant el govern del PP i permesos per l’actual Govern socialista.

Ja ni ha prou, no ens callaran, arribarem fins al final, com molt bé han dit els organitzadors l’acte és celebrarà per més vergonya del Sr. Ramírez i Codina i de Rodríguez Zapatero.

Seguiré gaudint d’aquesta Illa i de la seva gent i tornarem a venir, encara amb més força, a gaudir de la festa, la costa és de tots.


30 comentaris:

Anònim ha dit...

Això vol dir que a Espanya el feixisme (encarnat aquest cop en Pedro J. Ramírez) té més poder que el legislatiu i executiu (govern espanyol de ZP).

I també vol dir que Zapatero s'adapta, s'amotlla, a aquesta subordinació a Pedro J. i al feixisme latent.

A Espanya no hi ha democràcia. A Espanya continua la dictadura heretada de Franco disfressada amb formes democràtiques.




On s'és vist la prohibició del dret a la manifestació??

I a més de forma popular i festiva, amb berenada inclosa.

Ens tracten com a una colònia subordinada.

Això només recorda a èpoques passades. Però com he comentat abans és el trist present, l'actualitat de ZP, Rajoy i els borbons posats a dit pel qui hi ha enterrat al Valle de los Caídos amb tota la pompa i honors, quan l'antic dictador hauria d'estar al pou del deshonor i la vergonya.

Anònim ha dit...

M'agrada el titular de la noticia però jo diría QUIN SOU TE EL SR. PUIG QUE NO PODEM TENIR LA RESTA DE BLANENCS,tot i que els Srs Marigó i Trias li van guanyan terreny. Lo mes greu es que tots ells cobren dels nostres impostos per no fotra absolutament res pensant amb el poble

Anònim ha dit...

Puig lo tuyo es muy grave, tu mismo escribes la noticia i tu mismo escribes muchos de los comentarios buscando la polémica.
Lo grave no es que hables con los arboles, lo grave es que los arboles te contesten y con ello tus alucinaciones políticas. Necesitas unas vacaciones, pero indefinidas. Cuando bajaras al plano de los mortales y afrontarás sus problemas del dia a dia.
Un votante de EUiA.

Anònim ha dit...

Em dic Víctor Álvarez. Sóc ciutadà de Blanes. Els senyors Josep Marigó, Pere Garcia, Quim Valls, Josep Trias, Josep M. Serra, Manel Verde, Lourdes Fábregas, i molts més altres militants socialistes i de Convergència em coneixen. Amb això vull dir que poden saber qui sóc i que no hi ha engany, trampa ni cartró, i que no sóc un "arbre", com vostè afirma, sinó una persona, un ésser humà.

A l'anònim que es despatxa amb insults i mentides, el de les 20.14 h., haig de comentar-li que l'autor del comentari de les 19.40 h. sóc jo mateix.

Per tant, aquest costum de fer afirmacions gratuïtes, sense saber-les, mentides enormes, tot amb la finalitat d'insultar i calumniar a en Joan Puig, per part d'adversaris polítics d'ERC (sobretot darrerament de part dels socialistes), no tenen cap sentit i sols demostren la talla política i la línia que porten aquests esmentats adversaris polítics d'ERC.

Ara, per haver-me donat a conèixer, sols espero que no entrin en qüestions personals de la meva vida privada, utilitzant l'anonimat, i espero que tampoc no ho facin amb en Joan Puig o qualsevol persona que dongui la cara, amb noms i cognoms, ja que l'insult, la mentida i la calúmnia des de l'anonimat, contra persones que no s'amaguen, és d'allò més lamentable i inacceptable que hi pot haver en el camp de la comunicació, la convivència i la política.

Atentament,
Víctor Álvarez, des de la nostra ciutat de Blanes.


PS.: no em crec que l'anònim que menteix i insulta sigui votant d'EUiA, però, si ho fos, no s'hauria d'enfadar perquè es critiqui a la prohibició del dret de manifestació, es critiqui al feixisme i es critiqui a Franco, a part que l'acte reivindicatiu mallorquí compta amb el suport d'Izquierda Unida (EU) de Mallorca.

Anònim ha dit...

Que te a veure el que cobra en Joan Puig amb l’escàndol monumental que esta destapant?
I lo del suposat votant de EUiA, no s’ho creu ni ell. Si hagués posat que era votant d’un altre partit, encara haguera colat, però de EUiA, ni de conya.
Al·lucino amb la poca feina que tenen alguns, com per perdre el temps entrant a llocs seriosos i començar a escriure sense pensar.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el votant d'EUiA i amb les seves afirmacions, li agradi o no, a la gent d'esquerra.
Per cert, soc votant socialiste i amb la cara alta, no com altres.

L'Alquimista ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'Alquimista ha dit...

Aquest blog teu es un exemple per a molts, continua amb aquesta tasca. M'he permes el luxe d'afegir el teu lloc com a link en el meu blog.

L'adressa es http://blanesaldia.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Estoy completamente de acuerdo en que la democracia en que vivim os en el estado es aun una democracia muy imperfecta,pero si esperamos que la mejoren gente con el Sr.Puig o todos esos dirigentes de ERC que no tiene el más minimo rigor ni criterio salvo para ellos mismos,pues entonces apañados vamos. jfo

Anònim ha dit...

Al Sr. JFO,

Perdoni, el govern de l'Estat està a mans del PSOE, no?
¿O vaig equivocat i el Presidente del gobierno és Joan Puig i "todos esos" dirigentes de ERC?

Doncs si no es compleix la Llei de costes és responsabilitat del ministeri de medi ambient i del govern espanyol.

He sigut educat en la meva resposta cap a vostè (cosa que vostè -amb el "salvo para ellos mismos"-, vostè que s'ha presentat fa algunes setmanes aquí com a socialista, no ho ha sigut en la seva intervenció). Prengui'n nota.

Anònim ha dit...

tomar nota de ustedxes es bastante dificil salvo para saber como no se debedn gestion ar los votos de republicanos de buena fe

Anònim ha dit...

Estem parlant de que el govern espanyol presidit per Zapatero incompleix la llei de Costes i vostè (em refereixo al socialista que escriu missatges en espanyol), em parla de no se què.

Quan un govern d'un Estat és el primer a saltar-se la pròpia llei, aquí hi ha un problema. I aquest és el tema, encara que vostè, comprensiblement perquè és del mateix partit dels integrants del govern espanyol, ho vulgui amagar.

Com ha comentat abans en Victor, a Espanya hi ha problemes molt greus de caire democràtic. I en això hi té tota la responsabilitat el govern de l'Estat (que és qui té el PODER)........ no pas ERC.

Un altre dia ja parlarem d'ERC.

Ara toca parlar de la prohibició d'una manifestació i de l'ocupació il·legal de la zona marítimoterrestre, senyor socialista admirador del presidente del gobierno que se salta la Llei de costes.

Anònim ha dit...

Llegint a aquest senyor socialista (el que escriu en espanyol), semblaria que el qui té quasi 200 diputats al Congrés espanyol i el govern de l'Estat és ERC i no pas el PSOE.

ERC, no només no té el govern ni el poder a l'Estat espanyol, sinó que a nivell estatal, és un partit del tot i absolutament minoritari.

El més important: les decisions de prohibir tal manifestació i de concedir el privilegi de barrar una camí de ronda junt al mar, incomplint la llei de costes, són del govern espanyol (socialista) i només del govern espanyol, que és l'amo, qui en té la competència i el braç decisori i executor.

En aquest tema, ERC està a l'altre cantó, en el de la manifestació, fent pinya i arremangant-se junt amb EU i partits i entitats de la societat civil, no en el cantó dels poderosos i dels cacics.

Ubiqui's, sr. socialista que escriu per aquí. Situi's, que vivim en un context.

Anònim ha dit...

Es increible, la gente de ERC quereis decirnos como hay que governar, lo que debe hacerse y lo que no. Y cada vez que habeis formado parte de un equipo de govierno, en cualquier institución, han tenido que hecharos por no estar a la altura de las responsabilidades que teníais.
Y decir la verdad, no es insultar a nadie.

Anònim ha dit...

Sr Socialiste que escriu en espanyol, perdoni però no sap el que diu.

Anònim ha dit...

El que passa és que no diu res sobre el tema en qüestió (eludeix el tema).

Si no vol parlar sobre la submissió de Zapatero a Pedro J. Ramírez (amo d'el Mundo' i feixista al servei de la caverna del PP que, des del seu diari, va fer caure el govern de Felipe González), si no vol parlar sobre el tema l'entranyable comentarista socialista d'aquest bloc, és que té sentiment amagat de culpa (de partit).

Segueixi sense parlar del tema, segueixi...

Anònim ha dit...

Els socialistes, de bracet amb l'ultradretà pedro J. Ramírez, aquell que, des del seu diario "El (in)Mundo", segueix les tesis de "las dos líneas de investigación" en l'atemptat de Madrid de l'11-M, a l'igual que el seu germanet Ángel Acebes.

Els socialistes, amb l'ultradretà Pedro J. Ramírez.

I el que és pitjor, utilitzant el govern de l'Estat per a aquesta aliança.

PSOE=Pedro J.=El Mundo

No hi res millor com un anònim comentarista socialista que escrigui per aquí, per a posar-me a mi personalment les piles, refrescar-me la memòria i recordar arguments en públic. El senyor socialista que escriu per aquí és una benedicció per a la nostra memòria.
No pares, sigue (però sense insultar, eh?, com no has insultat en el teu últim comentari)...

Anònim ha dit...

Els socialistes porten banyes i cua?
Utilitzeu el terme socialista per definir a tots els que no pensen com vosaltres...
Tal i com feien els franquistes amb els que no pensàvem com ells...
Només us falta dir que sou “la reserva espiritual de Catalunya”.
Sou uns feixistes.

Anònim ha dit...

Els socialistes anomenen "feixistes" a les víctimes del feixisme espanyol, i als que tenim les idees de catalanisme, republicanisme i esquerranisme d'aquelles víctimes del franquisme (franquisme és la variant espanyola del feixisme).

És a dir, Zapatero obeeix el que li mana el feixista Pedro J. Ramírez i, després, els socialistes defensors de Zapatero que escriuen per aquí, diuen que els feixistes són els que DENUNCIEN l'aliança Zapatero-Pedro J.

Bravo per la conclusió dels socialistes. El que no sé és si saben distingir què és feixisme i què és democràcia.


I una altra pregunta per als socialistes: ¿Saben qui és Pedro Jota Ramírez?
Els hi recordo que és l'amo d'aquell diari pro-Rajoy-Acebes-Zaplana-Aznar, diari que sempre s'ha enfrontat a la competència d' "El País" (diari socialista del difunt Polanco i del grupo Prisa, el del PSOE).

Socialistes, si aneu a favor de Pedro Jota Ramírez, només per portar-li la contrària a en Puig i a ERC i tracteu a la gent d'ERC de "feixista", tal com ho fa el Pedro J., us esteu tirant pedres a la vostra pròpia teulada i desacreditant vosaltres mateixos.

Atacant a en Puig i a ERC, i no criticant clarament a Pedro Jota Ramírez, aneu en contra de vosaltres mateixos, socialistes.

Zapatero i socialistes, s'alien amb el feixista Ramírez quan es tracta de temes catalans, d'anar en contra de Catalunya.

Ells entre ells, a Madrid es barallen (socialistes-PP), però quan es tracta de Catalunya, s'ajunten per anar-hi en contra i per espoliar-nos.

Anònim ha dit...

Joder Juanito,no queria contestasrte más pero es que eres la hostia majo.Ya te gustaria a ti militar en un partido que lucha de verdad por la igualdad entre seres humanos independientemente de donde nazcan,un partido de ciento y pico años de historia y un partido que es tan cojonudo que puede soportar remoras como pactar contigo y seguir para adelante.Tu eso no lo vas a poderf decir nunca.Tu trayectoria politica ya está acabada por tu mismo partido.Poco has durado pero demasiado para lo que eres y mereces.

Anònim ha dit...

No em dic Juanito, socialista MENTIDER. Tampoc sóc en Víctor, ni en Marc, ni en Josep Cabana. socialista MENTIDER.

Si no saps qui sóc, a part de la lliçó que t'ha donat en Víctor, ¿per què dius que sóc en Juanito, socialista mentider?

Em faria vergonya militar en un partit (el socialista) que porta la mateixa política que el PP pel que fa a "recaptació" d'impostos als catalans, també als catalans pobres, des de l'opulència de la capital del imperio.

I em faria vergonya el fet d'afiliar-me (per això NO m'hi afilio) en un partit que s'ajunta amb feixistes com Pedro J. Ramírez per saltar-se a la torera la llei de Costes, que diu ben clarament que la FRANJA COSTANERA ÉS de domini PÚBLIC, espai PÚBLIC i no privatitzable, com el privatitzen i en barren el pas el govern espanyol, al servei privat de Pedro Jota.

Vergonya de socialisme, el que és còmplice de Pedro Jota i el socialisme espanyol (ministerio de hacienda) que perpetra l'espoli contra els impostos generats amb la suor, l'esforç i el treball honrat de milers i milers de treballadors catalans.

Socialistes, lladres dels nostres impostos que se'ls enduen a Madrid per a no tornar.

Anònim ha dit...

Els socialistes de Blanes doneu suport a la recaptació dels impostos que fa el govern espanyol socialista des de 700 km. lluny.

Des de Blanes, doneu suport a un espoli dels nostres recursos. I vosaltres ho sabeu.

Això demostra que el socialista no és pas cap partit "cojonudo" per a la defensa dels treballadors i obrers catalans (víctimes de robatori i espoli per part del Gobierno socialista), com amb la paraula "cojonudo" ha definit al seu partit l'anònim socialista que escriu per aquí.
Pot ser "cojonudo" per als lladres i els que viuen del xollo (enxufats i col·locats) del xollo derivat del robatori, però no pas collonut per a la gent que es guanya la vida honradament.

Formar part del PSOE-psc no és cap orgull per a algú que tingui el carnet d'aquest partit, el tingui a qualsevol ciutat de Catalunya o a Blanes en concret.

El socialisme no serveix EN PRIMER LLOC als interessos dels treballadors blanencs i catalans.

Està en primer lloc al servei dels interessos suprems del Carrer Ferraz, seu central del PSOE a Madrid, i ara al servei del Consejo de Ministros i de la Moncloa: Gobierno español, encara que el govern espanyol vagi en contra del interessos dels blanencs, mallorquins i catalans.

Anònim ha dit...

De totes maneres felicitats a Joan Puig, de moment aixeca pasions, jo mo passo pipa,

com a mínim dona la cara

Anònim ha dit...

Home, el cert és que llegint aquest bloc un se n'entera d'unes quantes coses.

I també de quin peu calça cada un, els socialistes cada vegada decepcionen més.

Jo dic una cosa: tant de bo tots els dirigents d'ERC fossin com en Joan Puig, i no com els figa-flors que hi ha al govern de la Generalitat.

Anònim ha dit...

Estic d'acord, en Joan dona la cara, altres s'amaguen

Anònim ha dit...

Demagogos tgrasnochados,eso sois y no hay más.¡Que pena ! ¡Qué gran error para quien os vota!

Anònim ha dit...

Tens raó, mai més votaré socialista.

Sobretot, per la relació: impostos pagats a l'Estat / serveis no-rebuts (o mala qualitat de serveis), votar socialista és la pitjor inversió que un ciutadà de Blanes o un ciutadà de Catalunya pot fer.

A qui escriu en castellà, salutacions i gràcies per recordar-m'ho
:-)

Anònim ha dit...

Tu no has votado socialista en tu vida.Tu odias a los socialistas lo cual quiere decir que tienes una gran dosis de odio,porque somos muchos.Solo en Blanes unos ocho mil votantes fijos cada eleccion y vosotros que?,mil y poco y cada vez menos y a partir de ahora muchos menos,ya veras Juanito.Has begut oli.

Anònim ha dit...

Tornes a mentir, no sóc en Joan.
Mentider reincident i compulsiu.

Una altra mentida: no és cert que els socialistes aconsegueixin a Blanes "uns 8.000 votants fixos".
N'aconsegueixen uns 5.000.

De 8.000 a 5.000 hi ha 3.000 vots de diferència, que t'adjudiques passant-te la voluntat popular per l'aixella, però no és estrany en els socialistes el concert de mentides.

La mentida sistemàtica és un dels més nefastos atributs que es poden transmetre des de la política.

I la mentida no arrenca dels sentiments o ideologies, sinó que respon a uns interessos bastant foscos.

Anònim ha dit...

Intereses oscuros los tuyos o más bien claros:vivir de la politica al precio que sea,sin ideologia ni etica en fin JOAN PUIG en vivo y en directo.