17 d’agost 2007

(154) Alguns no saben nedar......

(154) Ahir, avui he despertat passions amb el post que vaig escriure sobre la conveniència o no de que Meca representi l’imatge de Blanes. Fins i tot el Cafè amb Llet s’ha na fet reso a la portada d’aquesta setmana. Crec que vaig ser respectuós, i vaig expressar una opinió, vist que és un tema que ha despertat debat entre els nostres ciutadans.

Més d’una persona m’ha demanat que val el contracte? i que hi penso? I he vist que ha generat crítica i debat, vaig creure convenient facilitar aquest debat, el que m’ha sorprès és la virulència d’alguns dels comentaris dipositats en el meu bloc.

Mentre alguns estan de vacances, altre preferim oferir debats i que la gent opini, he continuat actualitzant el bloc com mai, crec necessari fer-ho malgrat que me pugui comportar crítiques o algunes vegades insults, és la meva obligació com a càrrec electe i persona preocupada per la vida municipal, per tant tenen molt fàcil si no els hi agrada el que faig, que no llegeixin el meu bloc.

Si que pel contrari vull agrair totes aquelles reflexions, comentaris o crítiques argumentades que es fan i que generen debat, aquesta mateixa setmana en Josep Alum dins la seva habitual col·laboració en el Diari de Girona posa d’una manera intel·ligent, els dubtes sobre la conveniència de tenir David Meca com imatge de Blanes, i recorda els problemes de dopatge que va tenir en el seu moment.

Benvinguts doncs els debats i les opinions intel·ligents, i fora els talibans de la paraula que embruten la llibertat d’expressió. I no tinc cap intenció d’esborrar cap d’aquests comentaris barroers.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada la gent que va de cara, tots ens podem equivocar, però almenys sempre dius el que hi penses.

Anònim ha dit...

Que li passa al bloc de SA PALOMERA, que ja no funciona?

Anònim ha dit...

Haurieu de dir "que en penso" (de la decisio de fer servir en David Meca per promoure Blanes), i no pas "que hi penso". "En", i no "hi", es el pronom correcte en catala per substituir un complement del verb quan aquest va encapcalat per la preposicio "de". Aixi doncs, quan emprem "pensar" amb el significat d'"opinar", cal fer servir el pronom "en".
De la mateixa manera, hem de dir "allo que penses" (us intransititu del verb pensar), i no pas "allo que hi penses". El pronom "hi" nomes es fa servir amb el verb "pensar" quan aquest vol dir "recordar", es a dir, quan estem parlant de pensar en algu o en alguna cosa: "hi penses gaire, en la teva mare?" "encara hi penses, en l'oportunitat que vas deixar passar?".

PS Disculpeu la manca d'accents: el teclat que estic fent servir no en te pas.

Anònim ha dit...

i tu? has pensat en la imatge que dónes de Blanes, Joan? ....

Anònim ha dit...

I tu, anònim de les 06.55? I jo? Quin argument és aquest? Com no t'expliquis, ja t'entendrà qui et conegui.