16 d’agost 2007

(153) És David Meca, una bona imatge per Blanes?


(153) El tinent d’alcalde i alcalde accidental de Blanes Anselm Ramos va presentar la nova imatge de la Vila aprofitant la travessia del Port, la proposta que fa la gent del PDB és la persona de David Meca, nedador, empresari, home de la premsa rosa, ballador i altres afinitats que va participar en la cursa cobrant, cobrant no només de Blanes si no també d’altres llocs, com demostrava la publicitat que omplia el seu cos.

Els meus dubtes i la pregunta que me faig, sense saber en aquests moments el que val, és si la persona de David Meca és l’imatge que necessita Blanes? Crec a més que cal seguir els mecanismes adequats per prendre aquesta decisió, cal que el Patronat de Turisme on participen representants de la societat civil aprovi aquesta inversió, i cal que sigui convocat, cosa que encara no s’ha fet.

I caldrà que existeixi partida pressupostaria suficient per realitzar un contracte com el que és va anunciar.

Jo personalment, tinc els meus dubtes, que aporti alguna cosa, el seu historial i els valors que representa quedant lluny dels meus ideals, vull escoltar el que opinen els diferents membres del Patronat.

35 comentaris:

Anònim ha dit...

I que pensaves esperar del PDB... o no recordes els articles de PROA.

Al final sempre tenim el que ens mereixem....

Anònim ha dit...

De momemnt, el esperat ressó mediàtic no hi és. A Google News, un dels agregadors de notícies més potents, si poses "David Meca" surt un article a La NUeva España per un acte a Gijón (14 Ago)i una per una competició en Perbes (Galicia) De Blanes, res de res.
En fí, i sense saber quan ha costat.

Molt trasnparent. No eren ells els que demamnaven transparècnia?

Ai, ai, ai

Anònim ha dit...

Que en sou d'hipocrites.
Com que np es un dels 50 punts que teniu pactats amb CiU i no ha estat idea vostra, ja no serveix.
Es una excelent idea que farà que ens vinguin nous inversors hotelers i despertin la patètica imatge de turisme que tenim.
Encert total d'en Ramos. Chapeau.

Anònim ha dit...

Sóc simpatitzant del PDB.
Tú hi entens algo d'esport? Has de reconeixer que per fi a Blanes, tenim un Regidor d'Esports com Deu mana, i que està prenent decissions innovadores per millorar l'esport.
Deixa'l treballar tranquil i no fotis pals a les rodes, que la gent del PDB tinc entés que no s'ha fotut amb vosaltres.
Suport total a aquesta decissió.

Anònim ha dit...

David Meca en el año 1999 dió positivo en un anabolizante llamado nandralona.
La Federación Internacional de Natación (FINA), en virtud del Código antidopaje del Movimiento Olímpico, le prohibó participar en campeonatos por un período de cuatro años, que el Tribunal Arbitral del Deporte redujo posteriormente a dos.
¿es este el deportista que nos ha traido el PDB (socio de gobierno de ERC; CiU y PP), para que de imagen de Blanes?
¡Por favor!
Que paren Blanes que me bajo...

Anònim ha dit...

Si tenim que valorar les persones per les acusacions sense demostrar, el Sr. Joan Puig guanyaría totes les curses. I si fins ara cap partit ha fet res per turisme ( ni ERC ni PP ), ja es hora que alguns es preocupin del tema. No creieu ?. Molt be Ramos.

Anònim ha dit...

Quina escandalera.
Aquest és el bloc personal de Joan Puig, i el seu propietari, senzillament, ha expressat una opinió sobre un tema de Blanes, amb molta tranquil·litat, educació i respecte.

Senyors socialistes i del PDB. ¿És que no es pot opinar sobre un tema en concret?

¿És que en Joan Puig no té dret a opinar, que automàticament se'l criminalitza i us falta temps per llençar-vos a la jugular?

Vosaltres socialistes i persones del PDB també heu opinat sobre els 50 punts d'ERC. I ben fet, sempre que es faci amb respecte.

I en aquest article sobre en Meca en Puig emet una opinió. Tan respectable com qualsevol altra que s'expressi amb respecte.

SI US PLAU, GENT DEL PSC I DEL PDB...... CALMA, CALMA I CALMA.

Resumint, CALMA.



P.S.: Per què alguns polítics han de viure en un estat de desesperació permanent??

Anònim ha dit...

Sí, si, en Puig només opinaba, com fa sempre, però ho fà fotent llenya al foc, com sempre no es pot estar quiet. Els del PDB no han dit ni "piu" amb les seves 50 propostes i ell ja s´està ficant a les àrees dels demés. Calma´t tú Joan, calma´t i deixa treballar!

Anònim ha dit...

Lo hacen tus amigos del PDB esos a quienes diste tu voto para gobernar en Blanes contigo en la sombra.A lo mejor hay que mirar en la agenda de amiguitos de algún teniente de alcalde.¡Ah!,por favor Juanito explica que te pasaba en la boca en la comisión del Consegro con la ministra Alvarez.¿Tu bebes o eres así?.

Anònim ha dit...

L'anònim de les 14.21, ¿està d'acord amb el que diu l'anònim de les 15.15?

I viceversa: l'anònim de les 15.15, ¿està d'acord amb el de les 14.21?

Perquè l'un no desmenteix l'altre.
Per cert, sembla clar que el de les 14.21 és del PDB, i el de les 15.15 és del PSOE.

Ho podriem anomenar la "pinça" de l'insult, els que, per desqualificar, parlen dels rivals en termes d'alcohol.

La pinça de PDB i PSC contra tu Joan, i contra tota la gent d'ERC.

Si per ells fos, no podriem ni opinar, ni això, no podriem fer reflexions, anàlisis i plantejaments en veu alta, si per ells fos, hauriem d'estar tots muts i a la gàbia, amb la boca tapada amb esparadrap, com durant 40 anys.

Senyor del PDB, si per tu, opinar, sí, opinar, és tirar "llenya al foc", vas molt equivocat. En Joan està tranquil, és el que et demano a tu, en comptes de parlar de "llenyes al foc".

Si Marigó no ha volgut fer un govern d'esquerres (PSC-IC-ERC), el PSC ha deixat un espai de govern buit i lliure perquè després l'ocupin els altres, és a dir, CiU, PDB i PP.


Nota per al senyor del PDB: potser en comptes de voler tapar la boca a en Puig, no estaria de més que fessis una passejada pel llibre de visites de la web de l'Ajuntament i veiessis com us ataquen els socialistes.
Allà sí que us fan mal, amb el tema "Meca", però allà no reaccioneu, esteu molt calladets i, sense contestar, deixeu que els socialistes us marquin un gol (al PDB) amb el tema Meca.

Anònim ha dit...

El causant que avui el PDB estigui al govern és el PSC, perquè ha sigut Marigó qui no ha volgut fer un govern d'esquerres PSC-IC-ERC.

Marigó ha deixat un buit lliure molt gros, perquè després l'ocupin els altres.

Anònim ha dit...

No cal buscar excuses a un pacte de dretes, els que ho han recolçat són el responsables,no cal que foteu les culpes als altres, està clar que ho teniu que assumir i tirar endavant Blanes.
Personalment no crec que en Meca sigui una figura representativa de l'esport blanenc i ni tan sols tenim coneixement del cost d'aquesta operació, després senyors de l'Ajuntament feu bandera de la transparència, crec que començeu malament.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anterior, el PSC no hauria de buscar excuses en Joan Puig o en ERC..., per al fet que Marigó hagi propiciat un govern de dretes.

Si Marigó hagués pacat amb ERC, ara no governaria el PDB.

Però Marigó no va voler...

Anònim ha dit...

Volia dir:

Si Marigó hagués pactat amb ERC, ara no governaria el PDB.

Anònim ha dit...

INTERPRETEU ELS MISSATGES COM VOLEU,aquest és més aclaratori:

No cal que ERC busqui excuses a un pacte de dretes, els que ho han recolçat són el responsables (CiU-PP-PDB i ERC),no cal que foteu les culpes als altres (PSC), està clar que ho teniu que assumir i tirar endavant Blanes.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Soc militant d’ERC de Blanes.
Vaig ser a l’assemblea on es van aprovar les condicions per pactar amb CiU (NOMES AMB CiU) i hi vaig votar a favor. I no me’n penedeixo.
Ja fa temps que vaig intentar explicar a una persona que va demanar explicacions sobre la nostra decisió.
La repeteixo per tots aquells no ho van llegir en el seu moment.


-“Lo de que “en Marigó no ha volgut parlar”, t’agradi o no, es cert. Per tant, quina opció li queda a ERC? O es queda a l’oposició, sense pintar res, o compleix amb la seva responsabilitat amb els vilatans de Blanes i amb els seus votants, i intenta influir tant com pugui amb una majoria possible.
La majoria possibles era amb CiU, PDB i PP.
Amb CiU, veig que no tens cap problema, per tant passem full.
Amb el PDB, si que els tens. I nosaltres també. Però la realitat es la que es. Ens agradi o no, son on el poble els a posat, i hem de conviure amb això. Es veritat que el nostre vot va ser decisiu, però el PDB es on es, sobretot, perquè així ho han volgut els habitants de Blanes, i el que en realitat vàrem fer amb el nostre vot, es contrarestar la presencia del PDB al ajuntament de Blanes.
Lo del PP, dons que vols que et digui, es el mes petit dels nostres problemes, i es un inconvenient força assimilable, tal com estan les coses.
L’alternativa era la de votar per nosaltres o en blanc. I a que ens hagués portat això? Al ostracisme mes absolut, incomplint així amb la nostra responsabilitat de portar el nostre programa tant lluny com sigui possible. Per no parlar del que hagués fet el PSC amb nosaltres si torna a tenir el poder, amb una ERC dèbil, que es com estaria si no hagués pres la decisió que a pres.
Fes el que fes ERC, era una mala solució. L’opció escollida, crec, es la menys dolenta de les opcions que teníem...
... Els resultats electorals, i les posicions de determinades forces polítiques, ens han obligat a tenir-los presents i a treballar, de mes bon grat o no, amb ells.”-

També vull recordar que som a la oposició. No som govern.
I no vàrem voler entrar al govern per dos motius.
a) No ens ho mereixíem després dels resultats obtinguts a les eleccions.
b) Només volíem pactar amb CiU i amb ningú mes. Ja que sabíem que tard o d’hora, tindríem enfrontaments amb el PDB, donat que les nostres posicions tant de contingut com de forma, estan força distanciades.

Vàrem fer alcalde al Sr. Trias amb unes condicions, que de moment van per bon camí. El que CiU i altres formacions polítiques hagin pactat, no es cosa nostra fins que no es materialitzin, i estant a la oposició, podrem respondre dintre de les nostres possibilitats, com cal. Estant al govern, la cosa seria molt mes complicada. Som a la oposició, i la farem quan calgui. I aquest cas d’en David Meca, potser és un d’aquests casos.
Des de l’oposició domen suport a CiU mestres les coses es facin bé, i des de l’oposició combatrem com puguem, tot el que no ens agradi del govern. Tant debò que no passi, però malauradament, crec que passarà.

Anònim de les 16 agost, 2007 10:41
« Que en sou d'hipocrites.
Com que np es un dels 50 punts que teniu pactats amb CiU i no ha estat idea vostra, ja no serveix.”
No som hipòcrites. Precisament al no ser dins dels 50 punts, el mes normal es que no ens agradi. A nosaltres el que ens agrada, son els 50 punts. No dubto que hi hauran idees fora d’aquests punts que siguin bones, I en cap moment en Joan a dit que sigui una mala idea. El que diu es que de moment es una idea que cal estudiar.
El que seria hipòcrita seria donar suport a qualsevol idea que surtis del govern, perquè si. Som coherents. Això no formava part del nostre programa, i per tant, es lògic que considerem que paga la pena fer una ullada en profunditat sobre aquest cas.
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

Ho podies explicar més alt, però no més clar, Josep.

El PSC no vol pactar amb ERC, i després pretén donar-li la culpa a ERC del fet que el PDB està en el govern.

Si el PSC no vol pactar amb ningú i prefereix quedar-se a l'oposició, propicia que el PDB pugi al govern.

¿O es pensa Marigó que tothom farà com ell i hi haurà 21 regidors a l'oposició de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Alguna gent d'esquerra republicana sou la hostia, us emprenya que us faixin acusacions sense demostrar però vosaltres si que ho podeu fer.Lo del Meca es una decissió política per potenciar el turisme esportiu a Blanes, es una marca que ajudará a vendre Blanes com destí de turisme esportiu.Al temps dirá si encertadament, o no.
Independentment de la persona elegida, aquet era un pas necessari que no va fer per falta de "pabrots", ni ERC, ni tampoc el PP, es axí encara que no agradi.

Anònim ha dit...

Amb l'ùltim comentari no hi estic d'acord en absolut.
En quant als socialistes, esteu demostrant que ni sabeu governar, ni sabeu esta a l'oposició.
I la gent del PDB /PROA com diu un edagi castellá: Mucho ruido y pocas nueces. Encara que no us agradi tindreu que seguir aguantan totes les crítiques.

Anònim ha dit...

Evidentment que a la gent d’ERC en emprenya que se’ns acusi sense proves ni arguments. Com a tothom. El que no veig per enlloc, es que des d’ERC i des d’aquest article, es faci alguna cosa semblant.
En l’article només s’opina sobre la conveniència o no, d’una decisió política. Re mes. No s’acusa a ningú de res. Només es diu si s’ha pres una decisió política encertada o no. I això no es acusar de res. Es llibertat d’expressió.
El PDB considera que si es una decisió encertada, i ERC només diu que potser no ho és. On veus l’acusació?
Per altre banda, per contractar a una persona famosa, no fan falta “pabrots”. No és tant difícil. Només cal creure en el fet i en la persona escollida.
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

soy del PDB.
para los que les interese, comentar que la desicion de traer el mecca, se tuvo que tomar en poco tiempo. si ha sido encertada, o no, lo dira el tiempo. comentar estas decisiones previamente a los socios de gobierno y a ERC es lo correcto, pero en esta ocasion no fue posible como ya supongo que se esplicara. pero se esplicara a erc, que son los que lo deben saber. el comentario del joan puig en este blog es correcto, da una opiñon y punto. las respuestas que se han dado por supuestos miembros del PDB supongo que sera gente del PSC o otros.
un saludo

Anònim ha dit...

Per participar a la cursa va cobrar? D´on ho treus això, Joan????
No ha cobrat ni el billet d´avió, el noi s´ho va pagar ell mateix. Ai, aquestes "opinions", que el que fan és "liar" a l´opinió pública. Com en saps Joan, de treure profit de tot...

Anònim ha dit...

Diu que "ha cobrat de Blanes i d'altres llocs", així, en global. I em sembla que és cert, això. Jo no tinc res en contra d'aquest noi, però, però el que no es pot dir és que faci les coses per l'amor a l'art.
En Joan simplement ha fet una descripció del fets, les opinions diferents s'han d'admetre.

Anònim ha dit...

Al que escribie que es del PDB le diría:
1. QUe escriba bien el apellido del nadador, que es Meca.
2. Que la repercusión a nivel de prensa ha sido NULA, porque este deportista no se porqué parece que NO INTERESA.
3. Que no sólo se ha de comentar el fichaje del nadador con ERC sinó que todos los ciudadanos de Blanes han de saber cuando ha costado, porque ES SU DINERO.
4. Que la persona que hace comentarios como miembro del PDB no sé si es del PDB o no, pero que realmente de democracía entiende MUY POCO al querer limitar la información del Meca a socios del gobierno y ERC (que no está en el gobierno no???)
5. Que no soy ni del PDB ni socialista, ni nada de nada, soy un ciudadano de Blanes y tengo EL DERECHO de pedir transparencia al nuevo gobierno municipal.
6. QUe la opinión del Joan Puig me merece todo el respeto del mundo, y también deseo que se respete la mía.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Torno a repetir que no som al govern.
Ja he exposat anteriorment els motius.
Si haguéssim estat al govern, ja et dic que la nostra reacció hagués estat un altre.

Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

Còpio textualment:
"soy del PDB.
para los que les interese, comentar que la desicion de traer el mecca, se tuvo que tomar en poco tiempo. si ha sido encertada, o no, lo dira el tiempo. comentar estas decisiones previamente a los socios de gobierno y a ERC es lo correcto, pero en esta ocasion no fue posible como ya supongo que se esplicara. pero se esplicara a erc, que son los que lo deben saber"
I ERC no està al govern??? costa de creure.

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Jo no penso copiar textualment per tercer cop, com son les coses i quins son els nostres motius.
Si no les vols creure, jo ni ningú hi pot fer res. Les creences son lliures.
Pots creure en el que vulguis.
Pots creure que el Barça va perdre la lliga immerescudament.
Pots creure que els extraterrestres ens visiten.
Pots creure que ERC es al govern.
Però la realitat, es:
- El Barça va perdre la lliga, perquè el R.Madrid va guanyar mes punts que el Barça, i per tant es just guanyador.
- Que de moment, no hi ha cap prova ni indici de que els extraterrestres en visitin
- I ERC no es al govern.
Però ja et dic, creure, pot creure el que vulguis. Faltaria mes.
Salutacions i independència.

Anònim ha dit...

Quant que li agrada al PSOE estar a l'oposició... Ho recorden a cada moment, dient que "els altres estan al govern", quan en realitat, no "tots" els altres estan al govern, i aquests "no tots" són ERC i EUiA.

Ara bé si el que passa és que els socialistes confonen "oposició" amb "destrucció", en aquesta mena d'oposició no hi trobaran a ERC.

ERC està en un altre tipus d'oposició més positiva, la que fiscalitza al govern quan és necessari, i fent aportacions en positiu per a Blanes des de fora del govern, la qual cosa no estaria de més que fessin "totes" les oposicions, ja que Blanes hi sortiria guanyant.

Anònim ha dit...

Per què heu tret l´enquesta sobre si en Meca és o no una bona imatge per Blanes? Per que el resultat (favorable) no us agrada? Per que la proposta no és un dels vostres ja famosos cinquanta punts? Vinga nois, sigueu una mica imparcials de tant en tant, que feu riure, home!

Anònim ha dit...

El que fa riure és que facis fins a tres preguntes, i tot seguit et contestis a tu mateix, sense esperar a que et responguin, que seria allò correcte.

Quan un fa una pregunta, és de bona educació deixar que l'altre contesti abans de aixafar la paraula de l'altre amb un pre-judici.

I si no, ¿per què fas la pregunta?

Anònim ha dit...

Ara ens dones lliçons de bona educació, "lector"? Doncs aprèn primer a llegir, ja que no es donen respostes, sinó més preguntes, a les quals, per cert, no contestes. Així doncs,
per què fas exactament, "lector"?
Llegeixes de debò? Sembla que no (i ara sí que he contestat jo mateix l´evidència).

Anònim ha dit...

Referent a l’enquesta, no sé ben bé a que et refereixes.
Jo vaig mirar els resultats la matinada anterior a la seva retirada, i era un aclaparador NO.
No se d’on treus que el resultat era que si, a no ser que a ultima hora, s’hagi fet una campanya per desvirtuar l’enquesta.

Anònim ha dit...

Com a lector d'aquest bloc, penso que en Puig no està obligat a contestar tots els comentaris (alguns de bastant o força impertinents o fora de lloc) que aquí s'escriuen (aquí cada vegada hi ha més gent que hi escriu, alguns amb més bona educació, coincideixin o discrepin amb en Puig), i uns altres més desafortunats perquè fallen en les formes i es desvien dels temes per entrar, majorment, en qüestions personals o en l'insult directe.

Dit això, i com a lector que sóc del bloc d'en Puig, vaig llegir 3 o 4 dies abans que es tanqués l'enquesta un AVÍS del servidor de l'enquesta en la mateixa (no recordo si és "blogger"), en què advertia ben clarament que quedaven 3 o 4 dies per a poder votar. O sigui que en Joan no ha tancat cap enquesta de forma arbitrària, sinó que com a lector, jo he vist amb els meus ulls que les enquestes (com les recollides de firmes, o l'horari de les mateixes eleccions) es fan AMB UNA DURADA horària o temporal limitada i PREDETERMINADA.
També s'ha de dir que aquestes enquestes per internet, en general, no són representatives de l'opinió general del poble. Si no hi ha algun sector organitzat que les vulgui alterar o inclinar cap a una tendència, són simplement indicatives del que pensen les persones que es connecten en el bloc o plana web que les proposa, i també com una eina complementària més de participació.

He dit el que he vist amb els meus ulls. I ho asseguro.

Si fan una pregunta, no contestin a continuació (amb el dissimul de l'adornament d'un signe interrogant) sense contrastar el fet que algú pugui donar una resposta.

Anònim ha dit...

Joan Puig en este tema tienes toda la razòn.
PDB ya basta de demagogia.Porque no habeis sido valientes (ya que no teneis pelos en la legua etc...) y en vez de deportes no os habeis hecho cargo de la reguiduria de benestar social????, donde podriais hacer realidad vuestro discurso xenofobo.
Que pena blanencs

Anònim ha dit...

Que pena de comentarios, sin argumentacion, solo insultando por insultar. Estilo PSC.