08 d’agost 2007

(149) Carta publicada en “El Punt” en contesta a una ciutadana preocupada

(149) Reprodueixo la carta que vaig enviar i que avui publica l’edició del diari El Punt en contesta a una carta que una ciutadana de Blanes va enviar a diferents mitjans de comunicació en protesta per la decisió de suspendre la recollida selectiva sense previ avis en alguns carrers de Blanes per l’anterior govern municipal (PSC-EUiA).

"La recollida selectiva a BlanesJOAN PUIG, PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL D'ESQUERRA-BLANES (SELVA)..

Llegeixo una carta publicada en diferents mitjans de comunicació d'una ciutadana indignada per la situació en què es troba la tan anunciada recollida selectiva, i té tota la raó.
Per això en el darrer plenari i com que vaig ser també testimoni de la falsa recollida, vaig preguntar què passava; si era veritat la llegenda urbana que durant la campanya electoral, el govern (PSC-EUiA) havia decidit suspendre la recollida per por de les reaccions d'indignació.
I la contesta de l'actual govern va ser afirmativa, i en cap moment els anteriors responsables, ara a l'oposició, ho van desmentir. Ho trobo insòlit. Que Marigó (PSC) i Salmerón (EUiA) responsables d'una decisió indigna de la política, callin i amaguin el cap sota l'ala i no passi res, que no assumeixin la seva responsabilitat i encara vulguin donar lliçons; ho considero fora de lloc.

En el plenari, vaig demanar a l'alcalde Trias que informés de la nova situació i com es pensa afrontar l'obligada recollida selectiva després de la nefasta gestió dels anteriors responsables.

La proposta que fem consisteix a tenir la nova plica com més aviat millor, a afrontar la recollida selectiva d'una manera seriosa sense mirar a la galeria i a donar més informació a la població de la nova situació. Com a regidor municipal, demano disculpes a l'autora de la carta. Té tota la raó, no sempre els polítics fem les coses ben fetes. El ciutadà té dret a estar informat, els responsables de la burla s'haurien de disculpar per una actuació purament electoral."

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Visc a Mas Florit,Desde el 2004 "Reciclem",algu en tornara els calers dels 104 dies l´any que no passan a recollir res? Ala Plantera passan totd els dies ,als Pavos.......etc i jo com un idiota separant i tot va a dins del mateix camió.Encara tinc amics que treballan a Lloret i diuen ,NO SEPARIS......estas fen lídiota,tor va dins sense separer,Quina vergonya,que tornin els calers........Això es un robatori.

Anònim ha dit...

Quins calers t'han de tornar? Els dels minuts que passes separant la brossa? A veure, doncs, a quant cobres l'hora?