04 d’agost 2007

(145) El Cafè amb Llet confirma la pèrdua de papers de l’actual PSC

(145) He rebut unes quantes trucades i comentaris de diferents persones sobre la mala hòstia que respira l’entrevista que el Cafè amb Llet fa a Josep Marigó i l’article signat per l’ex membre de CiU, Josep Mª Serra, actual regidor del PSC.

L’entrevista no te perdua, sembla com si el candidat socialista no pot viure sense esquerra, de les dues pagines de l’entrevista, més de la meitat és un veritable atac contra Esquerra, algunes perles són dignes de ser mencionades.

“Ara veiem que no hi projecte de govern i només tenim les 50 imposicions d’ERC”

“Quan a en Puig li sembli i digui “això no t’ho aprovo”, no anirem nosaltres a salvar la papereta. Si ells s’han posat en aquest problema, també n’hauran de sortir ells.”

En el seu paper d’infiltrat a Esquerra arriba afirmar “Des de Barcelona els van dir que es votessin a sí mateixos, però Joan Puig es va excusar amb mi.” Els socialistes som els únics que li han parat els peus a Joan Puig.”

Marigó s’equivoca i molt, no solament no ens van dir el que teníem que fer, si no que a dia que passa i veient les reaccions, més gent ens felicita.

El PSC té un problema i els recomano que llegeixin l’entrevista, és un document excepcional que demostra l’obsessió, l’odi i les ganes de revenja cap a Esquerra que traspua.

Amb un PSC emportat per les qüestions personals del seu líder, difícilment podrem parlar de treballar junts des de l’esquerra, Esquerra vol que Blanes miri endavant i que sigui governable i això serà el que farem, no entrarem amb els insults i les rumorologies que practica l’actual PSC, treballarem per Blanes, per que sigui governable.

I en el darrer plenari ho vam fer, resultat, una hora gratuïta d’aparcament pels ciutadans de Blanes i començar els tràmits per l’urbanització de la Rambla Joaquim Ruyra, Muralla i una part de Raval, fins i tot no van tenir la capacitat de votar a favor de l’hora gratuïta, s’entenc, la proposta era una de les 50 imposicions d’Esquerra.

Amic Josep Mª Serra, lamento les teves paraules en el darrer plenari i que has publicat al cafè amb llet, no me les crec, és molt trist que hagis de pagar d’aquesta manera penosa la teva servitud a Josep Marigó, que per culpa únicament seva, us ha deixat a l’oposició, l’importeu tant poc.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

haig de reconeixer que us comprometeu molt, esteu a peu de canyó, en el darrer ple vau marcar camí,jo crec que no us han fet justícia.

endavant esquerra

Anònim ha dit...

JO crec que la justícia vindrà d'aquí quatre anys.

Anònim ha dit...

Des de esquerra i per la meva part declarem la guerra oberta "cos a cos" al malalt,fals i mantider Marigó. Perque no diu el que cobra entra la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Blanes, per no fer res en cap dels dos llocs. Jo proposso que les juventuts d'ERC intentin buscar finançament i distribuir 10000 adhesius amb l'eslogan: MARIGÓ EL PITJOR ALCALDE DE TOTA L'HISTORIA DE BLANES.

Anònim ha dit...

no cal tant,marigó és descobreix sol, el temps dira qui va ser marigó.

Anònim ha dit...

Declarar la guerra, malalt, fals, mentider,no fer res,MARIGÓ EL PITJOR ALCALDE DE TOTA L'HISTORIA DE BLANES.
Aquestes afirmacions em redorden a temps passats, i em costa creure que venen d'ERC , simplement crec que el temps posarà a cadascú al seu lloc.

Anònim ha dit...

l'entrevista a marigó al cafà amb llet, demostra el personatge i la seva ràbia.

Anònim ha dit...

De l'entrevista es desprèn que Marigó no volia ser alcalde, no volia assumir la responsabilitat del govern. Ho diu amb orgull i n'està satisfet de la seva pressumpta coherència d'estar a l'oposició.

A l'entrevista de cafè amb llet, demostra que no li va interessar pactar amb ERC, però que tampoc li va interessar ni va voler pactar amb CiU, i que tampoc li va interessar ni va voler pactar amb PDB o amb Lillo...
I se'n vanta de la seva coherència de no haver pactat amb ningú... espectacular!!!

Llavors, sense ERC ni CiU ni PDB ni Lillo, ¿com renoi volia ser alcalde?
Ell mateix s'ho contesta: "Vam ser conscients que jo podia NO ser alcalde des del primer moment que PSC i IC només sumàvem 10" (des de la mateixa nit de les eleccions).....

Aleshores, jo em pregunto ¿què coi celebraven la nit electoral brindant amb cava a la seu dels socialistes de travessia Mas Marot??

¿Com pot estar satisfet d'estar a l'oposició el cap de la llista més votada?

Doncs només s'entén pel caracter acomodat, capriciós, voluble, inconstant, feble, esmoerteït, lànguid, egocèntric, idòlatra, aburgesat, panxacontent, mancat d'iniciativa pròpia en els moments que cal, d'aquest home.

Marigó és un home cansat, deu pensar que ja ha "fet prou i suficient" per Blanes, i que ara, a nivell personal, em toca no escarrassar-me gaire, no esforçar-me massa, no tenir excessius maldecaps. En un lloc com el de l'oposició destructiva, a la contra, instal·lat en el "NO permanent", s'hi viu millor i més còmode) i, sobretot, per la font d'ingressos o el xollo que el partit li ha posat a disposició personal i en safata a la diputació de Girona.

La seva opció i comportament és un arma de doble fil, perquè hi va haver molta gent que va posar molta carn a la graella, molts esforços, van donar la cara, confiant en ell PER A ell SER ALCALDE i que el PSC dirigís, comandés i encapçalés el timó de l'ajuntament en els propers 4 anys com a mínim.

No m'estarnya que hi hagi regidors socialistes i d'IC que estiguin amb la mosca al nas. S'han quedat amb les seves il·lusions i el seu gaudi en un pou, a l'estacada, per les arbitrarietats del personatge en qüestió assessorat pel que no tenia res a perdre, el que ja estava en retirada, el Garcia, el que sempre ha practicat política de terra cremada per als que vinguin darrera, l'últim que apagui el llum.

I què dir dels vots dels blanencs que van votar socialista perquè volien que Marigó fos L'ALCALDE DE TOTS??
Jo els diria que no val la pena prendre's la molèstia de votar socialista per a fer alcalde al seu candidat.
Votar PSC no serveix per a fer el seu cap de llista alcalde, ell prefereix no ser-ne. Votar PSC no serveix.

Anònim ha dit...

Como sois de farsantes,de fascistas y ded estupidos.Pero noveis que os habeis cavado una fosa(ficticia) de la que no vais a salir más.Habeis tenido una oportunidad historica de sedr algo en la sociedad catalana y española y la habeis cagado nuevamente.No teniais bastante con el numerazo del Angel Colom y sus erotico-festivas desviaciones ni con lo de la Rahola.Teniais que inventar un Puig que puede ser reune lo peor de los dos.Peor para vosotros.Lo siento.

Anònim ha dit...

Potser heu consultat el DICCIONARI: Acomodat, capriciós, voluble, inconstant, feble, esmoerteït, lànguid, egocèntric, idòlatra, aburgesat, panxacontent, mancat d'iniciativa pròpia,és un home cansat.. SOU ELS REIS DELS INSULTS I DE LA DESTRUCCIÓ, sense fets demostrables.Després dieu que Marigó us te mania, crec que ÉS AL REVÉS. Torno a recordar temps d'abans.

Anònim ha dit...

el únics que insulteu sou vosaltres els amics de marigó,que esteu molt fotuts

Anònim ha dit...

"Fascistas" i "estúpidos" sí que són insults -i són paraules que no acaba d'escriure ningú d'ERC, sinó que les acaba d'escriure un incondicional de Marigó-.

Després de llegir l'entrevista al Cafè amb Llet, les paraules de:
"caracter acomodat, capriciós, voluble, inconstant, feble, esmoerteït, lànguid, egocèntric, idòlatra, aburgesat, panxacontent, mancat d'iniciativa pròpia en els moments que cal..."
no són insults, és la descripció que surt de l'anàlisi i reflexió després de llegir l'entrevista, i que defineixen la manera de ser de l'ex-alcalde.

La prova, Marigó, cap de la llista més votada... i a l'oposició.

El perquè: aquella descripció.

Si no fos veritat allò que s'ha descrit amb aquells mots, ara seria un brillant ALCALDE, sí, sí, alcalde, això que no volia tornar a ser Marigó.

I si no, llegiu l'entrevista a Cafè amb Llet.

Anònim ha dit...

Marigó no volia ser alcalde.

Haig de reconèixer que ho ha aconseguit, se n'ha sortit amb la seva.

Anònim ha dit...

Dir que és un home cansat i tots els altres sinònims similars és insultar??

Marigó no volia tornar a ser alcalde.

Se'l nota cansat.

¿Puc dir la impressió que em fa a mi Marigó de les seves paraules i fets, o em direu que això que acabo de dir és un insult??

Us agradi o no, socialistes, ho tornaré a dir:

Marigó no volia ser alcalde.
I se'l nota cansat.

Anònim ha dit...

Llegint l'entrevista, Marigó no entusisma. Marigó no fa trempar, no il·lusiona ni engresca al personal.

Crec que és el millor candidat del PSC que pot desitjar CiU per a aquests propers 4 anys. Seguiu així, socialistes, no canvieu a Marigó.

I sobretot, continueu dient que la culpa és sempre dels altres, seguiu així, no canvieu, sisplau.

Anònim ha dit...

Marigóno és alcalde, però el psc esta a l'oposició i aixó es una gran putada.

per tant si no volia l'alcaldia que plegui.

Anònim ha dit...

Potser l'únic que volia ser alcalde era en Joan Puig, realmente no està prohibit somiar.
Ara tenim al Josep Trias, i potser li hauriem de donar una oportunitat, encara que és comenta que ell si que no volia ser alcalde.
SENYORS, PASSEM DELS COMENTARIS

Anònim ha dit...

Un candidat d'un partit tan important com el PSC que NO vol ser alcalde, és un frau a tots els seus votants.

Anònim ha dit...

ei Joan quants dels anònims els escrius tú mateix??? Dius que el PSC està obsessionat en atacar a Esquerra, però tu no has parat de criticar al PSC i de justificar el pacte reiteradament... Potser tu també tens una mica d'obsesió no ?

Anònim ha dit...

respecteu que hi ha molta gent que no pensa com els socialistes, i he trobat molta gent que te clar que Marigó va renunciar a l'alcaldia per un obsessió cap a esquerra,

Anònim ha dit...

Socialistes, no cal quie us creieu ni que feu cas als nostres comentaris, als de la gent independentista d'Esquerra.

Només cal que llegiu l'entrevista a en Josep Marigó per si sola, per tal de destrempar al més optimista i al més pintat.

Com si no existissin els nostres comentaris, les nostres opinions..., simplement us demano que LLEGIU L'ENTREVISTA A MARIGÓ... i ja veureu si en sortiu "animats", després de l'entrevista..., i sobretot, vejam si en treieu alguna aigua clara, algun PROJECTE DE FUTUR, quelcom ni que sigui una miqueeeta engrescador, animós... (com no sigui la "COHERÈNCIA" de no voler governar).......

Anònim ha dit...

Amb amics com Marigó i les seves declaracions, l'agrupació local del PSC de Blanes no necessita enemics.