03 d’agost 2007

(144) Roda de premsa el proper dilluns per valorar els primers 5o dies de l’acord per fer governable Blanes

(144) El proper dilluns a les 5 de la tarda, tindrà lloc al primer pis de la Casa del Poble una roda de premsa per valorar els primers 50 dies del govern municipal i de l’acord que vam signar amb CiU per fer governable la nostra ciutat.

Un acord complicat i segurament de risc, donar suport a un govern municipal format per CiU, PP i un partit independent com el PDB (vist com van funcionar en campanya) no és gens fàcil, però l’alternativa, el pacte del tripartit d’esquerres, el va impedir la decisió del candidat socialista a no pactar amb Esquerra.

Davant el perill de deixar Blanes ingovernable, la gent d’Esquerra va prendre la iniciativa per trobar una solució, i d’aquesta manera va sorgir el document de 50 punts que CiU va acceptar.

El primer plenari va reflectir aquest acord, mentre els dos partits que van ser incapaços de trobar complicitats, es van perdre en les provocacions, nosaltres vam anar per feina, és el nostre compromís.

El proper dilluns farem una primera valoració d’aquest 50 dies del nou govern municipal.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya te hago yo la valoración:Demagogia,cincuenta puntos que no aparecen y gobierno de titeres.Y vosotros a seguir insultando a los socialistas.La cuenta sigue siendo Dos menos uno igual a uno,uno menos uno igual a cero.Multiplicaros por cero y le hareis un bien al pueblo de Blanes.
jfo@hotmail.com

Anònim ha dit...

El socialista titlla de "títeres" a més de mig poble i després parla d'insults.

Esquerra desprèn serenor, seguretat i aplom. Seguiu així, sense fer cas de la cridòria exterior, i anant per feina.
Per molts anys republicans!

Anònim ha dit...

els 50 punts existeien, com diu marigó a l'entrevista del cafe amb llet, ho confirma.

Anònim ha dit...

Mireu 50 punts sense el recolçament dels altres partits són paper mullat.

Anònim ha dit...

tranquil, els 50 punts es tiraran endavant, paraula d'esquerra.

Vota psc es posar marigo a l'oposició, com que ell ja cobra,

Anònim ha dit...

A D V E R T E N C I A .
Hi ha un anònim o dos, que de tant en tant “s’identifica” con jfo, que té molt poca feina, i es dedica a fer malabarismes demagogs a totes les noticies que es publiquen aquí.
No proveu de fer-ho a casa.
Es un especialista.
L’intent d’imitar-lo, o d’entendre’l, pot portar a l’atrofia mental.
Si us plau, pregueu-vos-el com una nota d’humor i color, o directament, ignoreu-lo.
La vostra salut us ho agrairà.

Anònim ha dit...

Joan si aceptas l'opinió de una persona que tot i ser del PDB es amic de la gent d'esquerra, estas caient a la mateixa equivocació de sempre, t'agrada masa sortir a la premsa i ser el protagonista.A vegades es millor anar al enterrament, tot i no tenir protagonisme, que ser el mort.
Primer toca treballar i deixar treballar, abans de voler vendra el fruit de un treball que es de tots, i que encara s'ha de fer.

Anònim ha dit...

En els darrers dos mesos, jo ja he vist fer rodes de premsa a Trias, Marigó, Salmerón, i no sé si n'han fet Ramos i Lillo (però si en fan, benvingudes), i ara precisament que en fa una ERC, potser se la convida a l'"autocensura"??

La premsa, la ràdio... són uns mitjans directes de comunicació i d'informació a la ciutadania, fil directe, i no es tracta de que a en Joan "li agadi sortir o no" a la premsa, sinó que, com a càrrec públic que és..., es deu a la població, té L'OBLIGACIÓ d'informar i passar comptes de la seva feina i de la del seu grup davant els contribuents, electors i tots els ciutadans en general.

Em fa l'efecte que moltes de les coses que es consideren "permeses" o "normals" en altres polítics, en canvi amb en Joan Puig hi ha una altra vara d'amidar, un altre zel especial, provinent d'altres polítics d'altres partits.

Si ens posessim en aquesta tesitura, arribariem a l'extrem d'impedir a cap polític que aparegui per TV, ràdio o premsa, com en una dictadura on no existeix informació envers el ciutadà, perquè ara, a cada vegada que hi ha un roda de premsa (o una entrevista publicada, o una inauguració d'un equipament, o una visita a una associació de veïns, o...) jo també podria dir que a en Ramos, a en Trias, a en Marigó o a qui sigui, els hi agrada el protagonisme, sortir a la premsa i sortir a la foto, però no ho esbombo (perquè no té sentit, no té ni cap ni peus).

L'important no és la imatge física de les persones que apareix per la petita pantalla, en les rodes de premsa. L'important és ALLÒ QUE S'HI DIU, en les rodes de premsa, els seus temaris i continguts.

I com a ciutadà, vull que els polítics, tots i de qualsevol partit, m'informin, entre d'altres vies, amb rodes de premsa, també.

Si de debò ets del PDB, hauries d'estar content, alegre, que un grup municipoal, des de l'oposició, faci, això, oposició constructiva, parlant en positiu, i MIRANT PEL BÉ DEL POBLE, com suposo que tu també deus voler.
Jo en el teu lloc estaria més preocupat per l'oposició destralera que fan altres.

Anònim ha dit...

us recomano l'entrevista del cafe amb llet a Marigó, sumia amb esquerra i puig, tota l'entrevista trasmet odi cap a puig, quina pena

pobre marigó,

Anònim ha dit...

Copio textualment declaracions de Marigó en l'entrevista al "Cafè amb Llet".

Marigó ha dit:

"Hem estat honestos amb un compromís que hem agafat amb uns electors que ens han votat (...): hem dit que amb alguns partits i persones no pactariem, i hem estat capaços de sacrificar la 'poltrona' per mantenir-nos coherents".

Pregunta del periodista: -"¿En quin moment vas veure que no series alcalde?"

Resposta de Marigó: -"Des del moment en què no vam tenir prou regidors amb Iniciativa per fer una majoria, la possibilitat existia, sobretot quan jo havia manifestat -i volia complir- que no pactaria amb ERC".

-"Aquí el que passa és que ERC, tot i la pèrdua important de vots que ha tingut, vol seguir influint en la política blanenca i, amb la seva abstenció no hagués pogut influir res al govern sortint del PSC-IU.
Nosaltres no haguéssim signat 50 punts amb ERC, que són 50 imposicions d'ERC (...). Els socialistes són els únics que han parat els peus a Joan Puig.

(...) Després de les votacions de la investidura, quan la gent va pujar a l'escenari del Teatre, un militant de primera, en ... de Quatre Vents, va pujar i em va abraçar i em va felicitar. Em va dir: 'me siento orgulloso de lo que has hecho porque hemos estado coherentes' (...).

Ara veiem que no hi ha projecte de govern i només tenim les 50 imposicions d'ERC.

El càrrec de confiança no és res més que un comissari polític.
Jo no hi estic en contra sistemàticament dels càrrecs de confiança, però sí estic en contra de què només siguin comissaris polítics que cobrin sous (...). Repeteixo que no estic encontra dels càrrecs de confiança, però aquí són d'escàndol.

Es podria dir que el 60% del POUM (Pla d'Ordenació Urbana Municipal) ja està fet.
S'ha fet tota una fase prèvia de marcar els criteris del nou POUM.

(...) Podem créixer de la Costa Brava cap a dalt. Arribem al Turó d'en Montells? Això és el que s'haurà de decidir.
El pla general haurà de comptar amb una majoria prou gran. Si només es treu endavant amb 11 vots, no serà estable.

************************

Fins aquí, extracte de les declaracions de Marigó que no tenen desperdici i demostren que el nou diputat (el de la diputació -no votat a les urnes, sinó posat a dit-), el socialista, segueix somniant amb ERC i amb l'altre diputat, aquest sí, de debò (o sia votat a les urnes).

Ho podeu jutjar per vosaltres mateixos.

Anònim ha dit...

Aquest home no volia tornar a ser alcalde...
Tela...

Anònim ha dit...

El no pactar con vosotros es lo más sensato que ha hecho Marigó desde que está en plitica y ha hecho muchisimas cosas sensatas como apar que ahora venga un embustero como el Puig a insultarle.

Anònim ha dit...

ATROFIA MENTAL LA VUESTRA PANDA DE FANATICOS IRREDENTOS EN POS DE LA REPUBLICA INDEPENDIENTE DEL PUIG.PAIS DONDE LOS SUEÑOS SE CONVIERTEN EN PESADILLAS.¡AH SI EN VEZ DE BAÑARSE EN PISCINAS AJENAS SE HUBIERA PREOCUPADO DE CUMPLIR CON SU OBLIGACION DE REGIDOR EN BLANES!.sALUDOS JFO.

Anònim ha dit...

socialistes, en puig és massa bó, us deixa publicar tot el que voleu, li tindrè que donar la raó, d'aquesta manera és demostra qui son els socialistes de Blanes

això nomès ho arregla si ho agafa quim valls, decideix d'un vegada donar la cara

Anònim ha dit...

El Sr. Marigó, amb la seva entrevista al Cafe and Llet (publicació totalment socialista i corrupta, igual que el Diari de Girona)es va oblidar de dir el que cobrará ara entre l'ajuntament i la Diputació quantitat que supera el milio de les antiguas pesetes mensualment.I despres vol criticá els altres, com es pot ser tant corrupta i fals.

Anònim ha dit...

Quan cobra en Joan Puig (ERC)?
Quan cobrarà el President de la Diputació (ERC)?
No critiqueu nois que el vostre fa igual que els demès.

Anònim ha dit...

Millor que no parlem de publicacions i diaris, d'això vosaltres enteneu molt i molt.

Anònim ha dit...

Marigó 70.000 i ara de vacances a celebrar el seu sou i la poca dedicació.

Anònim ha dit...

El sou que cobra el president de la diputació l'ha acordat Marigó i el PSC amb el president de la diputació.

No s'entén que sigui Marigó i el PSC-Blanes que critiquin sous dels altres (de Trias, de Ramos, de Lillo, de Vilert), no són precisament els més legitimats per criticar.

Marigó, amb una mà s'embutxaca sous astronòmics i amb l'altra critica sous.

El sou d'en Puig és el que cobra qualsevol diputat al Congreso (com un tal Alex Sáez (PSC) i 100 i escaig diputats més del PSOE, de CiU i del PSC), i això és un sou menor, més petit, que el del president de la diputació.

La responsabilitat i la culpa dels vergonyosos sous de la diputació és dels mateixos diputats de la diputació, i, entre ells, allà a Girona, l'únic diputat BLANENC que hi ha es diu JOSEP MARIGÓ I COSTA.

Si en Puig hagués volgut, ara mateix hauria pogut cobrar més, entrant a formar part del govern de Blanes, però entre ell i tota l'assemblea d'ERC s'ha decidit estar a l'oposició, amb la qual cosa cobrarà, com a regidor, menys diners, tants com qualsevol altre regidor de PSC-Blanes, Salmerón o Paco Martínez.

Per cert, la condició de diputat d'en Puig mai es pot comparar amb la de Marigó. Puig és diputat perquè la gent, els ciutadans l'han votat a les urnes.

En canvi, la condició de diputat de Marigó es deu a que, des del seu partit, l'han posat A DIT, cap ciutadà ha votat democràticament a Marigó com a diputat.
Marigó cobra el seu multimilionari i sucós sou com a conseqüència que el PSC, l'ha ENXUFAT a la menjadora de la diputació, lloc on per cert, no s'haurà d'escarrassar massa. Poca feina, temps lliure, la dolce vita per l'exbatlle i bitllets al sarró.

Anònim ha dit...

Ya ha estado cobrando el Sr,Puig del ayuntamiento de Blanes sin aparecer por ningun sitio del ayuntamiento durante tres años y por eso y por su falsedad salio del ayuntamiento.No mintais más.

Anònim ha dit...

Diu: "sin aparecer por ningún sitio del ayuntamiento durante 3 años"............ i després diu... "que no mintamos"...... He he, ets un bon socialista i tens molt ben apresa la lliçó, noiet.

Serà que, des de finals de la passada dècada i fins ara, Marigó no ha cobrat de l'Ajuntament, nooo, ni com a alcalde, que com a bon samarità i bon Jesucrist (segons Marigó, Jesucrist era socialista), ha treballat per la causa amb camisa de pana i per l'amor a l'art, sense cobrar.

Doncs tu i Marigó sabeu molt bé que Marigó ha cobrat un quants calerons, uns quants milions de les antigues pessetes a l'Ajuntament, molts més, molts més calés que en Puig (ja que parles de l'antic sou d'en Puig a l'Ajuntament).

Anònim ha dit...

La diferència és que un era alcalde i l'altre no. La diferència és que un era Diputat a Madrid i l'altre no.
Jo crec que tots dos estimen Blanes, pero cadascú a la seva manera.