19 de juliol 2008

(455) “Si la classe política del país no pot aguantar un programa com aquest, és que tenim una democràcia molt justeta”


Aquestes paraules pronunciades en el seu comiat per Antoni Bassas me donen peu a la següent reflexió. Per endavant haig de dir que he estat i soc crític amb Antoni Bassas, ho soc per entendre que encara era poc ambiciós nacionalment i que masses vegades la sociovergència tenia amplia cabuda en els seus programes, però reconec ésser un seguidor habitual del seu programa al llarg d’aquests catorze anys. M’ha donat eines per pensar i li agreixo el seu treball i la seva dignitat davant el final d’etapa.

“Pel be del País, espero seguir comptant amb tu.”

Per això tinc la sensació que la seva no renovació ha estat una clara victòria de la crosta, però de la crosta socialista (Joan Ferran i Manel Mas, mai han estat advertits pel seu partit per desprestigiar els mitjans públics d’aquest País) que te afanys de convertir-se en monopoli en el control del poder.

Tinc la sensació que anem cap a un país regentat per mediocritats, per gent habituada al si ministre, veure com ahir cap dels mes de mil delegats del PSC en el seu congrés s’atrevia a ni tant sols abstenir-se en l’informe de gestió del seu Secretari General, demostra que cada cop la política és per qui abaixa el cap i diu si amen a tot. Ni en els congressos del Partit Comunista soviètic o xinès o vietnamita és produïa tanta falsa unanimitat, no és fiable en democràcia, un partit on els seus delegats no és mouen un pel de la fotografia oficial.

Altres professionals de la casa han petit semblants conseqüències, són incomodes per un poder establert, Rita Marzoa ha estat un altre exemple en els darrers anys, tenir un programa d’abast PPCC, avui és un impossible, i més encara quan veus des del sud que els socialistes del País Valencià, es venen el País i des del nord és produeix el silenci.............

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu i l'actual "Esquerra" sou complices d'aquesta caça de bruixes.

Francesc Puigcarbó ha dit...

Mira Joan, mentre no et tornis a possar el banyador per anar a la Piscina del Pedro Jeta Ramirez, estic disposat a donar-te la raó en tot. Ara, si us plau,l el banyador no..

Ah! és tot un detall, no massa frequent que acceptis comentaris.

Anònim ha dit...

Quina barra!

com si la immaculada esquerra, la de les mans netes, no hi tingués res a veure amb tot el que està passant. Fer callar a l'Antoni Bassas és només una mostra del declivi del país, a major glòria de les espanyes. Però com que vosaltres ja cobreu...Bé, vostè almenys té el valor de dir-ho. Els seus companys, cobrant i callant ja en tenen prou. Si això ho hagués fet CiU... en fi, gràcies erc. JOSEP

Anònim ha dit...

de totes maneres no m'arrepenteixo del tema piscina, pedro j te un privilegi feudal i en aquests moments no tinc cap càrrec en el partit, he tornat al meu treball i com sempre dic el que penseo ara i quan era diputat.
salut

Anònim ha dit...

La pasta que us heu malgastat els d'ERC amb informes sense cap mena de sentit????????
..només cal veure com us moveu per la Universitat oberta de catalunya, UOC, sou el pitjor.... tan català i tanta merda i aneu d' uni internacional i sou uns talibans.
A catalunya sempre hem estat bilingües , però com tu només saps la història que t'interessa, cert?
Talibà !!!!

Anònim ha dit...

Mai com fins ara havíem vist en el nostre país una purga política de periodistes. Mai com fins ara havíem vist com, d’una tacada, es feia fora de la exràdio nacional de Catalunya a tres persones que estimen el país i la seva llengua: Antoni Bassas, Rita Marzoa i Xavier Solà. I tot això en nom de la ‘pluralitat’; la ‘pluralitat’ dels hispanocèntrics és la següent: Espanya, Espanya i més Espanya. Tot el que sigui ser nacional (no nacionalista) molesta. I molesta perquè potser algú pot adonar-se que aquest país és una nació sotmesa des de fa 300 anys o simplemet és una nació. I això va en contra dels interessos electorals del PSOE que s’estimen més ciutadans adoctrinats en l’hispanocentrisme que no pas ciutadans lliures de pensament. I tot això passa quan la conselleria de mitjans de comunicació és d’ERC... Cada cop queda menys per la independència, oi ERC?



Eudald Clota Dachs

Anònim ha dit...

Benvolgut Joan... una mica d'autocrítica no aniria malament. Què està fent ERC, dins i fora del govern, per aturar la "crosta socialista"? Et recordo que el silenci us en fa còmplices.

Anònim ha dit...

Esta claro lo que hace ERC.El ridiculo.No son consecuentes con nada ni con nadie,claro que asi les va.Sin votos...y perdiendo todo menos la verguenza.Esa la tienen entera ... de no usarla.¡Que pena!

Anònim ha dit...

En puig reflexiona i fa autocrítica, és dels pocs que la fan, ara també diu que CiU no vol un pacte nacional.

cal guanyar la majoria i esquerra és l'unica alternativa possible