29 de juliol 2008

(457) La mala consciència del PSC a Blanes







El que va impedir en la passada legislatura, ho ha acabat aprovant avui, val més tard que mai

Avui el plenari municipal ha aprovat per quasi unanimitat l’aprovació inicial del pla general de Blanes, tant sols una inexplicable abstenció dels companys d’EUiA.

Crec sincerament que aquesta aprovació demostra i deixa amb el cul a l’aire als companys del PSC que es van omplir la boca de donar les culpes d’Esquerra i avui s’ha demostrat que quan podem treballar ho fem. I el que es podia haver aprovat a la passada legislatura, ha tingut que esperar aquesta per la lamentable actitud de bloqueig del PSC.

Vull destacar l’importància d’aquesta aprovació, desprès de molts anys d’intentar-ho i fracassar en l’intent, s’ha aconseguit, aquest va ésser un dels punts claus de l’acord amb CiU, i el treball fet per la nostra regidora, la Conxita Boldú ha donat els seus fruïts.

Un pla general que a partir del setembre estarà a exposició pública i serà l’hora de que tothom pugui dir la seva, serà l’hora de continuar un treball que vaig tenir l’honor de començar a la passada legislatura (malauradament l’incompliment d’un acord signat per part del PSC ho va impedir) i que avui ha fet un pas important.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eres tonto hasta cuando quieres hacerte el heroe y salirte con la tuya.El pacto de gobierno de la legislatura anterior lo incumpliste tu más de cien veces con tus chorradas y salidas de pata de banco.Esta megalomania tuya te va a matar Juanito.Por favor deja a este pueblo en paz.Sin ti la vida en Blanes es mucho mejor.

Anònim ha dit...

El que demostra puig, es que te rao i marigo ha fet el pitjor dels ridiculs, diuen que ja preparant la substitució

Anònim ha dit...

El comportamieto de marigo de nuevo se resume con una palabra
...patetico